مجتبی پارسایی، شهردار صدرا از اجرای طرح خط کشی محوری خیابان ها و معابر این شهر خبر داد .
به گزارش حافظ خبر، مجتبی پارسایی، شهردار صدرا از اجرای طرح خط کشی محوری خیابان ها و معابر این شهر خبر داد و گفت: خط کشی معابر از علایم ترافیکی محسوب شده که به ایجاد نظم در تردد خودروها، افزایش ضریب ایمنی شهروندان و کاهش سوانح رانندگی کمک بسزایی می کند، علاوه بر این نقش بسزایی در زیبایی منظر شهری دارد و در همین راستا از اواخر سال گذشته اجرای این طرح در دستورکار قرار گرفت.
وی با تأکید بر اینکه به روزرسانی سالانه خط کشی معابر از ضروریات شهری محسوب میشود، گفت: پروژه خط کشی محوری معابر با هزینه ۲ میلیارد و ۸۰ میلیون تومان از ۲۰ اسفند ماه آغاز شد و تاکنون ادامه دارد و در طی این مدت بیش از ۱۲۰هزار متر مربع از معابر صدرا که شامل ۴۵ خیابان می شود، خط کشی شدند.
پارسایی تأکید کرد: برای فازهای مختلف شهر سهمیه بندی اعمال نکردیم و پروژه خط کشی معابر در تمام خیابان ها و مسیرهایی که از روکش مناسب آسفالت برخوردار بودند از جمله بلوارهای جانبازان ، حافظ ، امام خمینی، بوستان ، دانش ، مولانا ، ارتش ، پارسه و کتاب اجرا گردید.
به گفته وی، با هدف کاهش حوادث رانندگی در برخی معابر سانحه خیز، مسیرهای تردد به صورت خطی از یکدیگر تفکیک شدند.
شهردار صدرا از افزایش متراژ معابر مورد خط کشی خبر داد و خاطرنشان کرد: به منظور ارتقای سلامت و رفاه حال همشهریان، از ابتدا توسعه سطح اجرای پروژه مورد تاکید بود و متراژ معابر خط کشی شده نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته است.