۰
plusresetminus
اجتماعی:

خداوند به واسطه معتکفین نوجوان به ملائکه مباهات می کند

تاریخ انتشارشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۵
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با حضور در جمع معتکفین نوجوان با اشاره به اینکه خداوند به شما نوجوانان نسبت به ملائکه مباهات می کند گفت :  دیدن چهره های نورانی شما مایه غبطه خوردن افرادی است که پا در سن گذاشته اند و می دانند که دیگر توان و شوق انجام اعمال عبادی را به مانند شما ندارند.
خداوند به واسطه معتکفین نوجوان به ملائکه مباهات می کند
به گزارش حافظ خبر، حجت الاسلام والمسلمین طاهری با حضور در جمع معتکفین نوجوان با اشاره به اینکه خداوند به شما نوجوانان نسبت به ملائکه مباهات می کند گفت : دیدن چهره های نورانی شما مایه غبطه خوردن افرادی است که پا در سن گذاشته اند و می دانند که دیگر توان و شوق انجام اعمال عبادی را به مانند شما ندارند. این حس که خداوند متعال بواسطه ی شما به ملائکه مباهات می کند مایه ی حسرت آنهایی است که در سراشیبی پایانی دوران زندگی قرار گرفته اند.

مسئول مدرسه علمیه محمودیه با اشاره به خطبه ی ۲۱ نهج البلاغه به عنوان کوتاهترین خطبه حضرت امیرالمومنین علیه السلام افزود: این خطبه ی دو کلمه ای دارای معانی ژرفی است و امام علی علیه السلام می فرماید«تخففوا تلحقوا» که یعنی سبک بار باشید تا به آسودگی ملحق شوید و جوری برای آخرت آماده باشید که به محض اینکه بانگ حساب برخواست به آسودگی به خوبان عالم بپیوندید.

طاهری با پرداختن به ضرورت سبکباری انسان مومن افزود: اعتکاف مانند دست یابی به قله است و همانطور که کوهنوردان بار خود را اندک انتخاب می کنند و حتی غذای آنها به صورت قرص است تا وزن کمتری داشته باشد، معتکف نیز تمرین می کند تا چگونه از همه چیز برای رسیدن به قله دل بکند و با حداقل وسایل و غذا ایام اعتکاف را به سر برد.

دبیر جامعه روحانیت شیراز گفت : بهترین سن برای رسیدن به قله ی معارف انسانی سن نوجوانی است و انسان باید در طول روز به گونه ای زندگی کند که شب هنگام از خود حساب کشد که در طول روز چه کارهایی از او صادر شده و اگر نیکوکار بوده خدا را شکر کند و اگر خطایی از او سر زده در پایان هر شب توبه کند و کار را به پایان عمر نیاندازد چرا که آنکس که اعمال ما را حساب می کند موی سفید را از ماست بیرون می کشد.

تولیت آستان مقدس حضرت سید علاءالدین حسین علیه السلام اظهار داشت: در این رابطه داستان پند آموزی وارد شده که زمان مرگ جوانی که اهل معرفت و عبادت بود از راه می رسد ولی استاد او بر بالینش هر چه تلاش می کند تا شهادتین را به اول القا کند، جوان در پاسخ می گوید «نشکن» و این پاسخ مایه حیرت اطرافیان می شود.

وی ادامه داد: دست بر قضا برای ساعتی حال جوان بهبود یافت و فورا درخواست کرد «ساعتش» را بیاورند و ساعت را با سنگ متلاشی کرد. زمانی که از او علت را پرسیدند، توضیح داد که وقتی شما از من می خواستید شهادتین بگویم شیطان این ساعت را که به آن علاقه داشتم گرفته بود و تهدید می کرد اگر شهادتین بگویی این ساعت را می شکنم و من از شدت وابستگی به جای گفتن شهادتین التماس می کردم که «نشکن». اما اکنون ساعت شکسته و هیچ دلبستگی به آن ندارم. این داستان به ما می آموزد که هر چه دلبستگی های ما بیشتر شود در لحظات آخر شیطان مجال بیشتری برای نابودی ما پیدا می کند.
گزارشگر : منیره خسروبیگ
کد مطلب : ۲۹۰۵۴
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما