رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس از برگزاری رویداد استارت آپی "بهبود فرآیندهای تولید ، بسته بندی و توزیع مواد پروتئینی با رویکرد حفظ خواص تغذیه ای خبر داد.
به گزارش حافظ خبر، برگزاری رویداد استارت آپی بهبود فرآیندهای تولید، بسته بندی و توزیع مواد پروتئینی با رویکرد حفظ خواص تغذیه ای در مرکزآموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس از برگزاری رویداد استارت آپی "بهبود فرآیندهای تولید ، بسته بندی و توزیع مواد پروتئینی با رویکرد حفظ خواص تغذیه ای" در مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام خبرداد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، دکتر شاهرخ جم رئیس واحد استانی فارس با اعلام این خبر افزود: با هدف دریافت ایده های خلاقانه با مشارکت مدرسان ، دانشجویان ، کارآفرینان و سایر افراد علاقه مند و خلاق، رویداد استارت آپی در حوزه صنعت غذا توسط مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه خواص تغذیه ای مواد پروتئینی برای مصرف کنندگان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تأثیر این موضوع برای سلامت افراد بر هیچکس پوشیده نیست ، افزود: موضوع "بهبود فرآیندهای تولید ، بسته بندی و توزیع مواد پروتئینی با رویکرد حفظ خواص تغذیه ای" برای رویداد انتخاب شده است.
رئیس واحد استانی فارس ادامه داد: این رویداد در سه محور کاربرد روش های نوین در بسته بندی و توزیع مواد پروتئینی، هوشمندسازی فرآیندبسته بندی و توزیع و نانوتکنولوژی و بسته بندی مواد غذایی برگزار خواهد شد.
وی از کلیه دانشجویان، مدرسان ، دانشآموختگان دانشگاهی، کارآفرینان، خبرگان حوزه صنعت غذا و صاحبان ایده دعوت کرد تا با شرکت در این رویداد علمی ایدههای نوآور خود را تا 29 بهمن ماه سال جاری از آدرس: startup.farsuast.ir ثبت کنند.
دکتر جم افزود: شرکت در این رویداد برای همه افراد رایگان بوده و برای شرکت کنندگان و ایده های برتر علاوه بر اعطای جوایز نقدی، گواهینامه حضور نیز صادر خواهد شد و استقرار در مرکز نوآوری مجتمع صنعتی شام شام و بهره مندی از تجهیزات آزمایشگاهی کارخانه برای تولید نمونه صنعتی در نظر گرفته می شود.
در خاتمه گفت: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 09035671260 در پیامرسان ایتا و یا با شماره 0713610283 در ارتباط باشند.