۰
plusresetminus

المان مقبره شهدای گمنام تپه نورالشهدا کلنگ زنی شد

تاریخ انتشارشنبه ۶ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۰۴
کلنگ احداث المان مقبره مطهر شهدای گمنام در تپه نورالشهدا با حضور شهردار شیراز، رئیس و اعضای شورای شهر و جمعی از مسؤولین نظامی و انتظامی با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال به زمین زده شد.
المان مقبره شهدای گمنام تپه نورالشهدا کلنگ زنی شد
به گزارش حافظ خبر، به نقل از روابط عمومی شهرداری شیراز، حیدر اسکندرپور شهدا را ثروت کشور ایران دانست و ابراز داشت: هر کشوری ثروتی دارد که مردم کشور با اتکا به آن ثروت به آینده امیدوارم می‌شوند، بزرگترین ثروتی که ایران دارد میراث عظیمی است که از شهدای هشت سال دفاع مقدس باقی مانده است.
شهردار شیراز خطاب به سرداران و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس حاضر در این آیین اضافه کرد: امروز با هر دیدگاه، قومیت، زبان و در هر کجای این مرز و بوم که هستیم با افتخار شهدا را قهرمانان کشور می‌دانیم.
وی که طی دوران دفاع مقدس در جبهه‌های نبرد حضور داشته، با یادآوری روزهای سخت جنگ تحمیلی گفت: آن شرایط سخت با همت و در کنار هم بودن سپری شد. جنگ را با موشک‌های پیشرفته اداره نکردیم بلکه جنگ با همت بلند جوانان این کشور و وحدت حول محور رهبر کبیر انقلاب اداره شد، امروز نیز در کنار هم بودن خواست دلسوزان انقلاب و شهدا است، اگر در کنار یکدیگر باشیم مطمئن باشید دشمن خارجی کاری نمی‌تواند بکند.
 اسکندرپور با تاکید بر اینکه هر وقت بین مردم دسته‌بندی و خط‌کشی کردیم، آسیب دیدیم، ادامه داد: مگر می‌شود ملتی به قهرمانانش افتخار نکند، همه مردم با هر تفکر و دیدگاهی به حضور شهدا افتخار می‌کنند.
باید در عمل به مسیر شهدا پایبند باشیم
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این آیین کلنگ‌زنی گفت: در کنار برنامه‌های بزرگداشت دفاع مقدس، لازم است همه ما از خود بپرسیم که آیا ما در عمل هم در مسیر صاحبان و خلق‌کنندگان این مناسبت‌ها حرکت می‌کنیم یا خیر.
عبدالرزاق موسوی با بیان اینکه برپایی برنامه‌های مناسبتی ازجمله حضور در جوار قبور مبارک شهدا، همه مصداق ذکر و یادآوری برای همه ما است، اظهار داشت: شهدای ما نیازی به مراسمات ما ندارند چرا که هدف آنان قرب الهی بوده و به آن هم رسیده‌اند و هیچ چیز دیگری جایگزین آن نمی‌شود؛ بلکه این ما هستیم که به آنها نیاز داریم و اگر احترامی هم به شهدا و جانبازان گذاشته شود، نتیجه آن به خود ما برمی‌گردد و در واقع احترام به خودمان و زندگی خودمان محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: ما برای ادامه راه آنان، باید همیشه آنان را یاد کنیم که این کار برای تذکر است، بزرگداشت آنان باید سبب انتقال فرهنگی باشد که آنان از خودشان به جای گذاشتند؛ باید سبب ترویج روحیه‌ی ایثار و شهادت در ما شود.
موسوی با تأکید بر درس گرفتن عملی از شهدا و دفاع مقدس، افزود: اگر بخواهیم در عمل یاد شهدا را نگه داریم باید به وصیت‌نامه‌های آنها رجوع کنیم و ببینیم آنها برای چه هدفی پا در مسیری گذاشتند که یا شهید شدند و یا از بخشی از جان یا عمر عزیزشان عبور کردند.
وی تصریح کرد: برای همه‌ی ما هیچ چیزی ارزشمندتر از جان‌مان نیست، پس باید ببینیم یک نوجوان 12 ساله چه هدف مهمتری دیده که همه هستی خود را فدا می‌کند؛ به اعتقاد من آن هدف اصلی، رضایت خداوند و خدمت به مردم بوده است.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با تقدیر از کار ارزشمند شهرداری برای برگزاری این برنامه، تأکید کرد: در این مناسبت‌هایی که حاضر می‌شویم، ما حتما باید به خودمان هم رجوع کنیم و از خودمان بپرسیم که آیا ما در عمل در مسیر صاحبان این مناسبت‌ها حرکت می کنیم یا نه؛ آیا عملکرد ما در عمل در دفاع از ارزش‌ها و مسیر آنها هست یا خیر؟
موسوی با یادآوری اینکه تنها حقی که خداوند نمی‌بخشد، حق‌الناس است، افزود: حق‌الناس مصادیق زیادی دارد که باید با حساسیت تمام مورد توجه قرار گیرد، شاید اینکه ما مسؤولین حقوق مردم را رعایت می‌کنیم یا خیر یکی از مهمترین سؤالاتی باشد که باید از خود بپرسیم.
این نماینده مردم در شورای شهر شیراز، با بیان اینکه ما و مسؤولین باید پیام اصلی مراسمات را درک کنیم، تصریح کرد: چرا باید در جمهوری اسلامی و بعد از 40 سال، امروز رئیس محترم قوه قضاییه بیاید و از مبارزه بنیادین با فساد سخن بگوید؟ مگر چه کسانی در این مملکت مدیر و مسؤول بوده‌اند جز من و امثال من. پس چه مشکلی پیش آمده که فساد نیاز به مبارزه بنیادین پیدا کرده است؟ این یک مسأله‌ی مهمی است که باید مورد واکاوی واقع‌بینانه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: من معتقدم که یک دلیل این است که ما در عمل به راه واقعی شهدا توجه نکردیم وگرنه هیچ دلیلی وجود نداشت که چنین گرفتار شویم.
موسوی که تجربه‌ی 10 سال اسارت در دوران جنگ را دارد، در بخش پایانی با ذکر خاطراتی از نگرش و رفتار پدر پیر و پسر نونهالِ اسیر در دوران جنگ، خاطرنشان کرد: ما مسؤولین و بلکه همه‌ی مردم باید بدانیم امروز وارث چه کسانی هستیم. باور من این است که برای یافتن پاسخ، همه‌ی ما باید به خودمان رجوع کنیم و سراغ دیگران نرویم.
وی تأکید کرد: بعد از این واکاوی هم باید تلاش کنیم که در عمل وظایف خودمان را آنطور که رضایت خداوند و مردم است انجام دهیم که همین خواست واقعی شهدا است.
المان مقبره مطهر شهدای گمنام 7 متر ارتفاع دارد
 شهردار منطقه 9 شیراز نیز در این آیین گفت: عملیات محوطه‌سازی تپه نورالشهدا در زمینی به مساحت چهار هزار متر مربع شامل پروژه ایجاد بوستان با محوریت احداث المان مقبره مطهر شهدای گمنام انجام می شود.
فرزاد میرزایی معماری المان مقبره مطهر شهدای گمنام را تلفیقی از معماری اسلامی و ایرانی دانست و افزود: این المان سازه ای فلزی با ترکیب آجر و کاشی هفت رنگ و مزین به آیات قرآن کریم است که با ارتفاع 7 متر در زمینی به مساحت 49 متر مربع احداث می‌شود.
شهردار منطقه 9 شیراز نوید داد: تلاش داریم المان مقبره مطهر شهدای گمنام را در دهه فجر به بهره برداری برسانیم اما محوطه سازی تپه نورالشهدا و ایجاد بوستان بیش از هشت ماه به طول می‌انجامد.
براساس این گزارش در تپه نور الشهدا واقع در شهرک میانرود بلوار روزبهان دو شهید گمنام در سال 1396 به خاک سپرده شده اند. شهرداری شیراز به مناسبت هفته دفاع مقدس اقدام به کلنگ‌زنی احداث المان مقبره مطهر شهدای گمنام و آغاز عملیات اجرای محوطه‌سازی و ایجاد بوستان در این تپه کرد.
کد مطلب : ۲۱۶۳۵
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما