مشاور شهردار در امور بانوان و خانواده شهرداری خبر داد:
راه اندازی کارگاه کسب مهارت های شغلی در خانه محله سعدی/خانواده ی مولد، محور و زیربنای جامعه تولید گِراست
تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۳۳
کارگاه کسب مهارت های شغلی در خانه محله سعدی با حضور مدیران شهرداری و جمعی از شهروندان شهرک سعدی و بانوان توانمند و کارآفرین به همت امور بانوان و خانواده شهرداری راه اندازی شد.
به گزارش "حافظ نیوز" به نقل از امور ارتباطات و فرهنگی حوزه امور بانوان و خانواده شهرداری شیراز، کارگاه کسب مهارت های شغلی در خانه محله سعدی با حضور مدیران شهرداری و جمعی از شهروندان شهرک سعدی و بانوان توانمند و کارآفرین به همت امور بانوان و خانواده شهرداری راه اندازی شد.
مشاور شهردار در امور بانوان و خانواده شهرداری از راه اندازی کارگاه کسب مهارت های شغلی ویژه بانوان به صورت رایگان در خانه محله سعدی خبر داد و گفت: این کارگاه با بهره گیری از پتانسیل بانوان کارآفرین و خلاق، بانک اطلاعات حوزه بانوان بر پایه آموزش در رشته های تابلو فرش، محصولات مکرومه و تریکو بافی، نمدبافی، خیاطی و زیورآلات فعالیت می نماید.
حکمت آمیز با بیان اینکه این کارگاه با رویکرد اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال بنا شده، افزود: مبنای راه اندازی این کارگاه، عمل کردن خانواده بعنوان یک مولد است تا فرهنگ مصرف گرایی در خانواده به فرهنگ تولید گرایی مبدل گردد که این امر منجر به حرکت چرخه تولید به اشتغال در عرصه رونق اقتصاد جامعه خواهد شد.
وی تقویت بنیه اقتصادی خانواده را زیربنای تحکیم بنیان خانواده و یکی از اهداف ستاد توانمندسازی بانوان دانست و اضافه کرد: با توجه به اهداف کوتاه و بلندمدت این ستاد، احداث بازارچه دائمی مشاغل خانگی جهت تداوم در امر کارآفرینی و حمایت از تولیدات داخلی و توسعه اقتصاد جامعه، بدنبال برگزاری موضوعی و دوره ای نمایشگاه های صنایع دستی بانوان برنامه ریزی شده است.
او در ادامه بیان داشت: با عنایت به بانک اطلاعات بانوان کارآفرین این حوزه تعداد زیادی از خانواده ها را با برنامه ریزی مدون و منظم در این بازارچه دائمی، پوشش خواهد داد.
حکمت آمیز ضمن قدردانی از فعالیت های فرهنگی مسئول خانه محله سعدی، تصریح کرد: در هر کشوری نخستین گام برای پیشرفت و توسعه، مشارکت مردم است و در جوامع توسعه یافته واگذاری امور به مدیران محله می باشد که در مقیاس محله ای افراد همان محله کاردان تر هستند.
وی سرای محله را مکانی برای افزایش تعاملات اجتماعی در راستای توانمندسازی اجتماعی بانوان، سبک زندگی ایرانی در نهاد خانواده، ایثار و همدلی مردمی دانست.
مدیر ساماندهی و کنترل هزینه شهرداری نیز با اشاره به رایگان بودن دوره آموزشی مهارت های شغلی اظهار کرد: راه اندازی این کارگاه و بازارچه مشاغل خانگی ماحصل مشارکتی است که شهروندان انجام می دهند و شهرداری در قبال آن خدمات فرهنگی - اجتماعی را در جهت رونق اقتصاد خانواده و جامعه به شهروندان ارائه می دهد.
کاظمی در ادامه ضمن قدردانی از فعالیت های حوزه بانوان شهرداری نسبت به توانمندسازی بانوان در زمینه های ایجاد حس خودباوری و کارآفرینی، خواستار استفاده بهینه از این خدمات هنری، و کاربردی کردن فرهنگ تولید صنعت در نهاد خانواده شد و تأکید کرد: این امر در سلامت خانواده و جامعه منشأ اثر خواهد بود.
منوچهری، قائم مقام شهردار منطقه سه نیز در حاشیه برگزاری مراسم افتتاحیه کارگاه کسب مهارت های شغلی اظهار کرد: شهرداری با رویکرد خدمت رسانی زمینه مشارکت های اجتماعی شهروندان را با ارتباط بیشتر بین مردم و شهرداری فراهم می سازد.