۰
plusresetminus

آغاز برداشت کنجد در شهرستان خنج

تاریخ انتشارپنجشنبه ۷ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۵۹
معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خنج اعلام کرد:برداشت دانه روغنی کنجد از سطح 1600 هکتار زمین کشاورزی در این شهرستان آغاز شد.
به گزارش حافظ نیوز، نظر علی کاظمی سه شنبه در مصاحبه با ایرنا افزود:میانگین تولید این محصول در خنج 1200 کیلوگرم تا یک و نیم تن درهکتار است.

معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خنج گفت:یکی از ویژگی های بارزکشتزارهای کنجد در شهرستان خنج استفاده از آبیاری نوین و روش کاشت بی خاک ورزی است طوری که 90 درصد مزارع کنجد منطقه با روش های تحت فشارآبیاری می شود.

وی ادامه داد: این روش ها تاثیر زیادی در صرفه جویی آب وافزایش بازده تولید دارد.

بستان اسلامی مدیر جهاد کشاورزی خنج نیز گفت:هرچند بخشی از محصولات کنجد براثر بارندگی های موسمی وطوفان وتگرگ از بین رفته اما در حال حاضر 1600 هکتار در حال برداشت است و برآورد می شود بیش از 2000 تن محصول کنجد برداشت و به بازار مصرف داخلی عرضه شود.

دانه روغنی کنجد علاوه بر تامین نیاز فارس به استان های یزد، اصفهان ، هرمزگان نیز عرضه می شود .

دانه روغنی کنجد در تهیه ارده (شیره کنجد ) و شیرینی و تهیه روغن کنجد مصرف می شود و دارای مزایایی همچون کاهش کلسترول خون در انسان، حفاظت سلول های کبدی و پیشگیری از فشارخون بالاست.
کد مطلب : ۱۱۶۵۹
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما