برگزاری هفتمین گردهمایی بزرگ مدیران اجرایی موسسه آیمت در شیراز
مولف : منیره خسروبیگ
تاریخ انتشارشنبه ۲ تير ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۲۰
هفتمین گردهمایی مدیران اجرایی موسسه آیمت با حضور مدیرعامل، معاونین، مشاوران و مسئولین آموزش و پرورش استان فارس برگزار شد.
به گزارش حافظ خبر، معاون فرهنگی اجتماعی موسسه آیمت حجت الاسلام والمسلمین خسروبیگ ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به مدعوین و تبریک عید سعید غدیر خم گفت: تعلیم و تربیت در مکتب اسلام جایگاهی خاص داشته و اگر بخواهیم جامعهای رو به جلو داشته باشیم اولین گام این است که در این زمینه سرمایهگذاری کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین خسروبیگ در گفتگو با خبرنگار سایت حافظ خبر، با بیان حدیثی شریف از حضرت علی علیه السلام در باب معرفت بیان کرد: کسانی میتوانند در بعد تعلیم و تربیت موفق شوند که در مرتبه اول معرفت نفس داشته و زندگی خود را شناخته و چشم انداز و هدفگذاری در زندگی شخصی و اجتماعی را مشخص نمایید.
وی عنوان کرد: زمانی که گفته میشود برای تعلیم و تربیت میبایست سرمایهگذاری کنیم، به این معناست که هزینههای انجام شده برای آینده سازان و فرزندانمان را مصرف بیهوده ندانیم چون شما برای فکر و اندیشه هزینه میکنید و باید بدانید این روش یک نوع سرمایه گذاری محسوب میشود.
معاون فرهنگی اجتماعی موسسه آیمت ادامه داد: موسسه آیمت یکی از مراکزی است که در نوع خود به دنبال تربیت کودکان از ابتدای کودکی بوده آن هم نه تنها از زبان کتاب بلکه همراه با زبان بازی و طرح مسائل فکری به اهداف خود پر و بال میدهد.
وی در پایان سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه شهید جمهور حضرت آیت الله رئیسی از حاضرین خواست تا راه این عزیزان را ادامه دهند.
در ادامه ی این جلسه زاده باقری مدیرعامل کشوری موسسه آیمت بیان کرد: این موسسه با عمر کوتاه خود توانسته است راه چند ساله را بپیماید و در برابر دیگر مراکز و موسسات غیرانتفاعی در کشور نه به عنوان رقیب بلکه به عنوان یک رفیق علمی، آموزشی، فرهنگی و فکری گوی سبقت را در دست گرفته تاجایی که در زمان کرونا که بسیاری از مراکز غیرانتفاعی کمرنگ یا بعضاً حذف شدند، موسسه آیمت به فعالیت خود ادامه داد.
مدیرعامل موسسه گفت: ما به دنبال یافتن پست و مقام نیستیم، فقط میخواهیم فرزندان این کشور بزرگ را که شایستگی همه خوبی ها را دارند بتوانند آینده ایران اسلامی را با دستان قدرتمند خود بسازند.
زاده باقری افزود: مراکز و موسسات غیر انتفاعی می توانند کمبود ها و نواقص نه تنها مدارس ابتدایی را که بعضاً کمبود های دوران متوسطه اول و دوم را به نحوی که در تحصیلات دانش آموزان هیچ خدشه ای وارد نشود تکمیل و حتی تجهیز کنند.
وی در پایان به سوالات معاونین و مدیران اجرایی و دیگر مسئولین پاسخ داد و از نظرات و پیشنهاداتشان استقبال کرد.