به گزارش "حافظ نیوز"، خواهران بسیجی دانشگاه های فیروز آباد در قالب دو گروه جهادی شهید شهریاری و شهید مقدسی در روستای بایگان فیروزآباد مشغول فعالیت های جهادی با رنگ و بوی فرهنگی و اقتصادی هستند.
تحقیق درباره مشکلات فرهنگی این روستای 3500 نفره و برگزاری کارگاه های فرهنگی،تربیتی،آموزش قرآن و احکام،شهید شناسی برای کودکان،نوجوانان و بانوان،برگزاری یادواره شهدای روستا و همچنین مشاوره خانواده برای حل معضلات فرهنگی روستای بایگان از جمله فعالیت های جهادی این دانشجویان جهادگر بوده است.
همچنین آموزش صنایع دستی مانند چرم دوزی،بافتنی، میل دوزی و.. برای اشتغال زایی و کارآفرینی در جهت حل معضل بیکاری اهالی این روستا در حال انجام است و قرار بر این است که محصولات تولیدی اهالی بایگان در فواصل معینی جمع آوری و در فروشگاه های سطح شهر فیروزآباد عرضه شود و پس از فروش،درآمد حاصله به آنان رسانده شود.برگزاری برنامه های سرگرم کننده و آموزشی، همچون آموزش زبان انگلیسی، مسابقه نقاشی و نمایش فیلم برای کودکان از دیگر فعالیت این دختران جهادگر است.
مدیر حرکت های جهادی بسیج دانشجویی استان فارس در جمع خواهران جهادگر این دو گروه جهادی بسیج دانشجویی فیروزآباد، با بیان اینکه وضعیت فرهنگی،اجتماعی و سیاسی کشور در حال کشیده شدن به سمت بروز اسیب های اجتماعی و شکاف های عمیق فرهنگی است؛ گفت: سر منشا همه این مشکلات،سبک زندگی است و یکی از اهداف اصلی گروه های جهادی یکدست کردن جامعه اسلامی و کمک در ساخت تمدن نوین اسلامی و جامعه ای عاری از رفتارهای غلط است.
میثم فضل الله پور ادامه داد: اسلام در ماهیت رفتاری خود باعث حاکم شدن روحیاتی مانند ایثار و جهاد در جامعه اسلامی میشود که نقطه اصلی اثر گذاری فعالیت های جهادگران است. ما می خواهیم جامعه ای تشکیل دهیم که در ان، این روحیات دارای بار مثبت تقویت شود و لذا یکی از کارهای مهم بچه های جهادی یکدست کردن ادبیات جامعه است.
وی با تاکید بر اینکه جامعه به خودی خود به انحراف کشیده نمیشود، گفت: ماهواره و مفسده های فرهنگی و اجتماعی، جامعه را به انحطاط میبرد و اگر به همین طریق پیش برود دیگر نشانی از اسلام نخواهیم دید و جهادگران باید امر به معروف و تربیت اسلامی را جامعه تزریق کنند چرا که کس دیگری حاضر به انجام این امر خطیر نیست.
مدیر حرکت های جهادی بسیج دانشجویی فارس،تربیت دانشجویان جهادگر را دیگر هدف مهم اردوهای جهادی دانست و افزود: محرومیت اصلی روستاها و نقاط محروم، محرومیت فرهنگی است و یک جهادگر باید انچنان خودش را ساخته باشد که این محرومیت را رفع کند.
فضل الله پور تاکید کرد:میسازیم که ساخته شویم و این اصل مطلب اردوهای جهادی است و گروه های جهادی باید برای خود بچه های جهادی هم برنامه داشته باشند تا ساخته شوند.
وی با بیان اینکه جز بچه های جهادی و حزب الهی، کسی نیست که به فکر مشکل های فرهنگی اجتماعی جامعه باشد و برای رفع آنها اقدام کند،گفت:اگر از منظر موشکافانه نگاه کنیم، جهادگران،کار خیلی مهمی را در روستاها انجام می دهند. مثلا مشکلات رفتاری در روستاها زیاد است.کودکان فعلی در اینده پدر و مادر میشوند و بستر یک جامعه هستند و اگر جهادگران بتوانند ذایقه آنها را عوض کنند قطعا جامعه ای را عوض خواهند کرد.
مدیر حرکت های جهادی بسیج دانشجویی فارس در پایان با تاکید بر اینکه فعالیت های گروه جهادی در منطقه هدف فقط در صورت مداومت، تاثیرگذار خواهد بود،افزود: اگر بتوانیم در برنامه های اموزشی و تربیتی در یک منطقه مداومت داشته باشیم و از بچه های نسل حاضر انها الگوی رفتاری بسازیم، میتوانیم نسل بعدی را تغییر دهیم.