۰
plusresetminus

سناریوی فتح مجلس دهم وارد فاز اجرایی شد!/ جهانگیری: اميدوارم مساله رد صلاحیت ها با مذاکرات حل شود/ مخالفان دولت تلاش می کنند اعتدال گرایان از �

تاریخ انتشاردوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۲۰
اسحاق جهانگیری به عنوان یکی از نخستین چهره های آغاز کننده فضای انتخاباتی در سال 94، با فضاسازی به سبک اصلاح طلبان از لزوم برگزاری انتخابات پاک و تلاش برای حل مساله رد صلاحیت ها سخن می گوید و عبث نماندن کار دولت را در گرو فتح مجلس دهم می داند و برای آنکه عریضه را برای شکست احتمالی خالی نگذاشته باشد، از تلاش گسترده مخالفان اعتدال برای جلوگیری از کاندیداتوری اعتدالگرایان نیز سخن می گوید!
سناریوی فتح مجلس دهم وارد فاز اجرایی شد!/ جهانگیری: اميدوارم مساله رد صلاحیت ها با مذاکرات حل شود/ مخالفان دولت تلاش می کنند اعتدال گرایان از �
حافظ نیوز/ سجاد زارع - سرویس سیاسی - فتح مجلس دهم، اصلی ترین برنامه و هدف این روزهای جریانات سیاسی کشور به شمار می رود. جریان نوظهور ملقب به اعتدالگرایی نیز که چند صباحی است در عرصه سیاسی کشور از میان دو جریان کارگزاران و اصلاحات سر برآورده است، این روزها بیش از هر جریان سیاسی دیگر عطش فتح مجلس دهم را احساس می کند چرا که تحقق آرزوهای دست نیافتنی دولت تدبیر و امید را در گرو همراهی بی چون و چرای مجلس می بیند. حال و در شرایطی که انتخابات مجلس دهم نزدیک و نزدیک تر می شود، اسحاق جهانگیری چهره شاخص جریان اصلاحات و معاون اول رئیس جمهور اعتدالگرا، به عنوان یکی از نخستین چهره های آغاز کننده فضای انتخاباتی در سال 94، با فضاسازی به سبک اصلاح طلبان از لزوم برگزاری انتخابات پاک و تلاش برای حل مساله رد صلاحیت ها سخن می گوید و عبث نماندن کار دولت را در گرو فتح مجلس دهم می داند و برای آنکه عریضه را برای شکست احتمالی خالی نگذاشته باشد، از تلاش گسترده مخالفان اعتدال برای جلوگیری از کاندیداتوری اعتدالگرایان نیز سخن می گوید!
اسحاق جهانگیری که در جلسه شوراي مرکزي کارگزاران سازندگی حضور یافته بود با اشاره به اهميت انتخابات سال جاري يادآور شد که در سال انتخابات مخالفان دولت درصدد نااميدي مردم برآمده‌اند. او از احزاب و گروه‌هاي اصلاح طلب و از جمله اعضاي کارگزاران خواست موضوع انتخابات را جدي بگيرند و مردم را در جهت شرکت در آن ترغيب کنند.معاون اول رييس جمهور در اين ديدار که در مجموعه سعدآباد برگزار شد، در ابتداي سخنان خود با اشاره به اين که حزب کارگزاران سازندگي کارهاي خوبي انجام داده است، به ضعف کار حزبي در ايران اشاره کرد و گفت: اين ضعف باعث شده است که هميشه با يک جامعه ضعيف و يک دولت قوي روبرو باشيم. لذا اگر در اين جامعه احزاب تقويت شوند، جامعه مي تواند به واسطه نهادهاي مدني نقش آفريني موثري داشته باشد. در اين پروسه حزب کارگزاران به جهت سابقه مي تواند نقش بيشتري را در جامعه ايفا کند. ما به دوري از ا افراط گرايي نياز داريم. راهکار اين امر هم وجود احزاب و کار حزبي قوي در کشور است تا به جامعه قدرتمند برسيم.

اگر مجلس خوبي شکل نگيرد کار دولت ناتمام خواهد بود
رئيس شوراي مرکزي حزب در ادامه سخنان خود با تاکيد بر اين که کارگزاران داراي دو ويژگي مثبت است، افزود: اولين ويژگي آن کار حزبي قوي است. اين حزب در اين امر تجربيات خوبي دارد. دومين ويژگي هم ارتباط و نزديکي آن به دولت است. کارگزاران تا پيش از اين تلاش مي کرد که نقش ميانجي را در معادلات سياسي ايفا کند. به نظر مي رسد کارگزاران امسال بايد اين نقش را بيش از پيش ايفا کند، زيرا امسال سال انتخابات است، اگر مجلس خوبي شکل نگيرد کار دولت ناتمام خواهد بود.

به گفته جهانگيري برخي منافع حزبي و شخصي خود را بر منافع ملي ترجيح مي دهند که نتيجه آن اين است که انسجام ملي از بين مي رود تا منافع گروه و افرادي در قدرت حفظ شود، اما در اين دولت ما به دنبال منافع ملي هستيم. احزاب نيز منافع ملي را بر منافع شخصي و گروهي خود بايد ترجيح بدهند و آن را دنبال کنند.

بايد به دنبال يک مجلس معتدل بود
جهانگيري در ادامه گفت: امروز اگر به سال 92 نگاه کنيم متوجه مي شويم که در فروردين آن سال کجا بوديم و اکنون کجا هستيم. وضع چه بود و اکنون چه هست. سياست خارجي ما در چه بحراني به سر مي برد و اکنون چه آرامشي دارد. من فقط جهت يادآوري شما را ارجاع مي دهم به سخنان کانديداهاي رياست جمهوري که عمدتا از ميان اصولگرايان بودند. سخنان آنان را درباره وضعيت کشور يکبار ديگر مرور کنيد که چه تصوير نااميد کننده اي از سالهاي گذشته و عملکرد دولت پيشين ارايه مي دادند.

معاون اول رييس جمهوري همچنين به همگرايي اصلاح طلبان در انتخابات سال 92 اشاره کرد و گفت: نتيجه آن همگرايي اين بود که اصلاح طلبان به يک تفاهم مشترک در شوراي مشورتي رسيدند. آقاي دکتر عارف از رقابت ها کنار کشيد و اصلاح طلبان منافع حزبي خود را کنار گذاشتند و يک شخصيت ملي را انتخاب کردند. نقش آقايان خاتمي و هاشمي بسيار موثر بود. هيچ کس نيز اعتراضي به اين انتخاب نکرد. مهمترين پيام آن انتخابات نيز همين همگرايي بود.اکنون نيز نياز به اين کار داريم. بايد به يک همگرايي بين اصلاح طلبان معتدل و اصولگرايان اصيل انديشيد. بايد به دنبال يک مجلس معتدل بود. اگر هدف اين باشد براي پيدا کردن کانديداها به مشکل بر نمي خوريم. به همين دليل مي گويم که نقش کارگزاران مهم و موثر است. نبايد گذاشت زاويه اي بوجود بيايد.

مخالفان دولت تلاش مي کنند نيروهاي معتدل از کانديداتوري روي گردان شوند
جهانگيري در ادامه با تاکيد بر اين که همه گروه‌هاي سياسي درون کشور حق شرکت در انتخابات را دارند و اين حق براي آنها محفوظ است گفت: خبرهايي که به ما مي رسد اين است که مخالفان دولت و وزراي پيشين به صورت جدي در اغلب استا‌نها مشغول فعاليت هاي انتخاباتي شده اند. اين هيچ ايرادي ندارد و حق آنهاست، اما متاسفانه روش نامانوسي را در پيش گرفته اند که اين نه تنها خوب نيست که مضر منافع ملي است.وي افزود: مخالفان دولت به صورت جدي به دنبال ايجاد نگراني در بين نيروهاي معتدل هستند. تهديدات مختلفي صورت مي گيرد. تلاش مي شود نيروهاي مردمي و معتدل شهرستان ها از کانديداتوري روي گردان شوند. به آنها القا مي شود که اگر در انتخابات کانديدا شوند يا فعاليت هاي خود را آغاز کنند با آنها برخورد مي شود. اصلاح طلبان و نيروهاي معتدل و حاميان دولت توجه داشته باشند که نبايد فريب اين جوسازي ها را بخورند. بايد مقاومت کرد.

انتخابات مجلس بايد با سلامت کامل برگزار شود
معاون اول رييس جمهور تاکيد کرد: انتخابات مجلس بايد با سلامت کامل برگزار شود. بايد مردم را ترغيب کرد تا در انتخابات شرکت کنند. در آخرين نظرسنجي هاي صورت گرفته اصلاح طلبان وضعيت خوبي داشتند. البته برخي نيز به مديريت انتخابات هم اشاره مي کنند و نگران رد صلاحيت ها و مديريت انتخابات هستند. اميدوارم اين مسايل با مذاکرات حل شود. بايد دغدغه ها را به حداقل برسانيم. دولت به دنبال اين است که انتخابات در سلامت برگزار شود و دغدغه ها از بين برود و آحاد مردم بي هيچ نگراني امکان شرکت در انتخابات را داشته باشند. نبايد گذاشت مردم مايوس شوند. نبايد گذاشت چنين فضايي شکل بگيرد.
کد مطلب : ۶۱۵۶
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما