۰
plusresetminus
آیت الله دستغیب در گردهمایی حافظان قرآن کریم:

دوستی با اهل بیت کافی نیست بلکه باید ولایت آنها و جانشینان آنها را نیز پذیرفت/ رکن اصلی در مسیر تمسک به قرآن کریم، عمل به آن است

تاریخ انتشارجمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۵۶
تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) گفت: رکن اصلی تمسک به قرآن، عمل به آن است.
به گزارش "حافظ نیوز" آیت‌الله سیدعلی‌اصغر دستغیب در مراسم گردهمایی هزار حافظ قرآن در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع)، گفت: قرآن و عترت دو ثقل جدانشدنی از یکدیگر هستند که تا زمانی به این دو تمسک جوییم، گمراه نخواهیم شد.

وی با بیان اینکه خداوند خود قرآن کریم را تفسیر کرده و اهل بیت(ع) را مفسر آن قرار داده است، افزود: تمسک به قرآن به معنای تلاوت، تدبر و عمل به آن است و تمسک به عترت نیز به معنای مودت، اطاعت و بر سیره آنان حرکت کردن است.

دستغیب با اشاره به برگزاری این گردهمایی در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع)، یادآور شد: امروز نیز این گردهمایی در این آستان مقدس تجمیع این دو مناسبت است که هم جمع نورانی حافظان و حاملان قرآن و هم در روز شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع) چنین مراسمی در حرم مطهر فرزند ایشان برگزار شده است.

منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه باید در هر مرتبه‌ای از تمسک به قرآن و عترت که هستیم، مرتبه بالاتر را کسب کنیم، گفت: در بحث تلاوت قرآن هم خود قرآن سفارشات اکید دارد که هرچقدر می‌توانیم قرآن را تلاوت کنیم و از سوی دیگر روایاتی در فضیلت این کار آمده، البته نه تنها تلاوت بلکه حفظ، تعلیم و تعلم قرآن هم این چنین است.

وی به حدیثی از پیامبر(ص) درباره حفظ قرآن کریم اشاره و اضافه کرد: آن حضرت فرمودند که هیچ نعمتی از جانب خداوند بالاتر از نعمت حفظ قرآن نیست و اگر کسی فکر می‌کند که به دیگری چیزی عطا شده است بداند که حفظ قرآن بالاترین نعمت است.

دستغیب با بیان اینکه این مسئله بخشی از تمسک به قرآن است، ادامه داد: حقیقتاً شأن یک حامل قرآن، تدبر و تفکر در قرآن است که در اندیشه و فکر خودش و با موازینی که وجود دارد، در قرآن تدبر کند ضمن اینکه تفسیر به رأی هم ممنوع است زیرا تفسیر به رأی کردن که از معاصی بزرگ است، به معنای منع از تدبر و تفکر نیست بلکه یعنی یک قالب فکری از پیش تعیین کردن و آیات قرآن را بر طبق آن معنا کردن است.

او با یادآوری اینکه خداوند عترت را در اختیارافراد بشر قرار داد تا از این خطر در امان باشند، گفت: حقیقتاً رکن اصلی در مسیر تمسک به قرآن کریم، عمل به آن است.

نماینده مردم فارس در خبرگان رهبری تلاوت و حفظ را مقدمه تدبر و تفسیر قرآن عنوان و اضافه کرد: در مورد عترت هم همین است که صرفاً مودت تنها به عنوان پایه‌ای برای اطاعت از آنان است و مرحله بعدی تبعیت و اطاعت حقیقی و واقعی و پذیرش ولایت آنها است.

منبع: ایسنا
کد مطلب : ۶۷۸۹
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما