به گزارش حافظ، جبهه جهانی مستضعفین نوشت: «سالی البیلی» نخستین مهندس زن محجبه در آمریکا در رشته حفاری چاههای نفت است که تجربیاتش را از محجبه بودن در کمپین «روز جهانی حجاب» چنین شرح میدهد:
من اصالتاً اهل سودان هستم و از ۱۵ سالگی محجبه شدم، مدرک مهندسی برق را در سودان گرفتم و برای ادامه تحصیل به آمریکا آمدم.
با توجه بهسختی رشتهای که در آن تحصیل میکردم برخی از دوستان و حتی اعضای خانوادهام مرا تشویق میکردند تا برای رفاه و امنیت بیشتر حجاب خود را بردارم و همواره به دلیل داشتن پوشش اسلامی مورد آزار و اذیت قرار میگرفتم.
من معتقدم با عبادت خدا در امنیت کامل هستم و اگر امروز زمان مرگ من باشد چه حجاب داشته باشم و چه نداشته باشم مرگم فرا خواهد رسید.
پسازآن که کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی برق گرفتم، در زمینه مهندسی میدانی نفت مشغول به کار شدم.
کار در دریا و حفظ کامل حجاب خیلی سخت بود؛ اما در آنجا یاد گرفتم که انسان درواقع همان چیزی است که خود را معرفی میکند و اگر با اعتمادبهنفس باشید مردم هم با احترام با شما برخورد خواهند کرد.
حجاب تأثیر فراوانی در زندگی من داشته است، هرگز به دیگران بیادبی و گستاخی نکردهام؛ زیرا دیگران به خاطر این رفتار من برداشت نادرستی از اسلام و سایر مسلمانان خواهند داشت.
همچنین آموختهام که از دیگران سختکوشتر باشم، چون من به دلیل پوشیدن حجاب معرف اسلام و زن مسلمان هستم.
پس از سالها از سوی شرکت هالیبرتون (بزرگترین شرکت خدمات نفتی جهان) برای مهندسی میدانی انتخاب شدم.
من دومین زنی هستم که این شرکت برای این پست انتخاب کرده و همچنین اولین زن مسلمان و محجبه در آمریکا هستم که بهعنوان حفار چاههای نفت در سراسر ایالت متحده مشغول به کار هستم.
به دلایل شغلی همواره مجبور به کار در مناطق دوردست بودهام و البته بهدوراز قضاوتها و برخوردهای ناشایست افراد ناآگاه به کار خود ادامه دادهام.
پس از یک سال کار در این شرکت و به دلیل صلاحیتهای کاری و اخلاقیام این شرکت برای اولین برنامه بزرگ طراحی خود از من دعوت کرد.
اکنون پیام من به تمام زنان محجبه این است که حجاب شما را بیارزش نخواهد کرد، این شما هستید که با این تفکر که حجاب تنها تکه پارچهای بر سرتان خواهد بود شخصیت خود را زیر سؤال میبرید.
سخن من با مسلمانانی که تنها راه برای ذوب شدن در جامعه غربی را الگو گیری در مد و لباس میدانند این است که چنین فکری بسیار کوتهنظرانه است.
راهنما و رهبر کسی است که در میان جمع متفاوت از دیگران باشد.