۰
plusresetminus
سخنگوی مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد:

13 نفر به اعضای مجلس خبرگان رهبری اضافه می‌شود/ افزایش نمایندگان استان فارس از ۵ به ۶ نماینده

تاریخ انتشاردوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۲۵
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری از افزایش تعداد نمایندگان این مجلس از ۸۶ نماینده فعلی به ۹۹ نماینده خبر داد.
13 نفر به اعضای مجلس خبرگان رهبری اضافه می‌شود/ افزایش نمایندگان استان فارس از ۵ به ۶ نماینده
به گزارش "حافظ نیوز" به نقل از مهر، آیت الله سید احمدخاتمی پیش از ظهر پنج شنبه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران که در دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری برگزار شد، با اشاره به مصوبات جلسه روز ۲۶ فروردین‌ماه هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: در این جلسه نامه رحمانی فضلی وزیر کشور در خصوص اجرای ماده ۲ انتخابات مجلس خبرگان رهبری مبنی بر افزایش تعداد نمایندگان مجلس خبرگان رهبری در برخی از استان‌هایی که با افزایش جمعیت روبرو بودند قرآئت شد و این درخواست به تصویب هیئت رئیسه خبرگان رهبری رسید.
وی با بیان اینکه ۱۳ نماینده به تعداد کنونی نمایندگان مجلس خبرگان رهبری اضافه می‌شود، عنوان کرد: بر اساس این نامه وزیر کشور؛ تعداد نمایندگان خبرگان رهبری از ۸۶ نفر فعلی به ۹۹ نفر افزایش می‌یابد.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به استان‌هایی که افزایش تعداد نماینده در مجلس خبرگان رهبری در انتخابات آتی را خواهند داشت، افزود: سهم استان اصفهان از ۵ به ۶ نماینده، استان تهران از ۱۶ به ۲۰ نماینده، استان خراسان رضوی از ۶ به ۷ نماینده، استان خوزستان از ۶ به ۷ نماینده، استان سیستان و بلوچستان از ۲ به ۳ نماینده، استان فارس از ۵ به ۶ نماینده و استان کرمان نیز از ۳ به ۴ نماینده افزایش می‌یابد.
وی همچنین بیان داشت: یکی دیگر از مصوبات اولین جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در سال جدید؛ تصویب برگزاری اجلاس مشترک هیئت رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری است که این اجلاس بین دو اجلاس اصلی خبرگان رهبری و در تاریخ ۲۱ خردادماه در محل دبیرخانه خبرگان رهبری در قم برگزار خواهد شد.
زمان برگزاری اولین اجلاس خبرگان رهبری در سال ۹۴
آیت الله خاتمی ادامه داد: اولین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری نیز در روزهای ۱۰، ۱۱ و ۱۲ شهریورماه در تهران برگزار خواهد شد که در روز پایانی این اجلاس، دیداری با رهبر معظم انقلاب اسلامی خواهیم داشت.
وی گفت: در اجلاس دی‌ماه سال گذشته اعضا پیشنهاداتی مطرح کردند که هیئت رئیسه مأمور پیگیری و اجرای آنان شد که بحث ضرورت تعامل و همکاری با حوزه‌های علمیه شیعه و سنی، راهکار‌های مقابله علمی با جریان‌های تکفیری، گنجاندن معارف اهل بیت(ع) در کتب درسی دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی و نیز تسهیل و ارائه راه کارهای تشویقی و رفع موانع تکثیر نسل و حفاظت از کیان خانواده از جمله این پیشنهادات بود.
مخالفت ضدانقلاب‌ با مجلس خبرگان رهبری طبیعی است
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش اصلی مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: تعیین رهبری در زمان بحران از جمله اصلی‌ترین وظایف این مجلس است که مجلس دوره اول به خوبی این کار را انجام داد و هر روز که می‌گذرد به اذعان دوست و دشمن تنها گزینه شایسته برای رهبری کشور، آیت الله خامنه‌ای است.
وی اضافه کرد: مجلس خبرگان رهبری همچنین باید مراقبت کند تا رهبر همچنان واجب شرایط باشد.
آیت الله خاتمی، با بیان اینکه مجلس خبرگان رهبری دارای شخصیت حقیقی و حقوقی است، افزود: این مجلس دارای شخصیت حقیقی با ظرفیت بالایی است که باید بیش از این‌ها از آن استفاده کرد.
وی بیان داشت: از آنجا که مجلس خبرگان رهبری در واقع تقویت کننده کار رهبری است راز مخالفت‌ها با این مجلس نیز مشحص است و وقتی رهبر دارای ویژگی‌های شایسته‌ای است وظیفه مجلس خبرگان رهبری حمایت است به همین دلیل مورد غضب دشمنان قرار می‌گیرد.
تضعیف خبرگان رهبری توسط برخی از خودی‌های خردمندانه نیست
استاد حوزه علمیه قم افزود: اگر مجلس خبرگان رهبری با شخص رهبری زاویه داشت در این صورت مورد مدح و ثنای مخالفان و ضد انقلاب‌ها قرار می‌گرفت از این رو مخالفت امروز کسانی که اصل نظام را قبول ندارند طبیعی است.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه برخی‌ در داخل کشور به دنبال تضعیف مجلس خبرگان هستند که این امر خردمندانه نیست، افزود: مجلس خبرگان رهبری یک سرمایه ریشه دار و قانونی است و از سرمایه‌های اصیل نظام و انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.
آیت الله خاتمی گفت: خودی‌ها که این مجلس مخالفت می‌کنند باید عواقب حرف‌های خود را در نظر بگیرند و ببینند که از موضع گیری‌های آنان چه کسانی بهره‌مند می‌شوند.
کد مطلب : ۶۱۵۹
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما