۰
plusresetminus

بزرگترین رژیم جنایتکار تاریخ را بشناسید

تاریخ انتشارسه شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۵۵
برآورد تحولات جهانی در طول یک صد سال اخیر حاکی از آن است که هیچ دولتی به اندازه ایالات متحده اقدام به جنایت علیه بشریت و مداخله در امور بین المللی نکرده است.
به گزارش"حافظ نیوز" به نقل از فرهنگ نیوز، ایالات متحده آمریکا طی دهه های اخیر و بویژه پس از پایان جنگ سرد همواره خود را بسان منادی و حامی حقوق بشر و کرامت انسانی در جامعه جهانی جلوه داده است و سیاست های این کشور و مبنای لیبرال دموکراسی ادعایی را بهترین ساختار و سیاست های موجود برای حمایت از ملت ها نشان داده است. در نوشتار کوتاه فوق بر آنیم به شکلی موردی به بزرگترین جنایت های این رژیم از زمان تاسیس تا کنون اشاره نمائیم:
۱. قتل عام بومیان منطقه و ترویج برده داری: آمریکا تاریخی دارد که شروع آن با کشتار و برده داری بومیان منطقه توسط کریستوف کلمب آغاز می شود. پس از کلمب نیز بسیاری از اروپایی ها و بویژه بریتانیایی ها وارد این کشور شده و در طی دهه ها اقدام به قتل و برده کشی بومیان سرخپوست منطقه کرده اند. آنها برای انجام امورات خویش علاوه بر بومیان منطقه اقدام به گسیل میلیون ها سیاه پوست بعنوان برده به این قاره جهت تسهیل سیاست های اقتصادی شان کرده اند. پروژه عقیم سازی سرخپوستان بومی و قتل عام آنها از سیاست های رخ داده در این کشور بوده است. رئیس یکی از قبایل سرخپوست آمریکا در این باره اعلام کرده که از زمان ورود کریستوف کلمب به آمریکا تا پایان جنگ جهانی دوم، جمعیت سرخپوستان این کشور از ۶۰ میلیون تن به ۸۰۰ هزار نفر کاهش پیدا کرده است.
۲. تبعیض نژادی پس از استقلال از بریتانیا: پس از جنگ های موسوم به انقلاب آمریکا و استقلال این کشور از بریتانیا، رهبران این کشور اقدام به اتخاذ سیاست های نژاد پرستانه در راستای منافع سفیدپوستان این کشور کرده اند بطور مثال از هرگونه اعطای حق رای یا مشارکت اقتصادی از سوی غیر سفیدپوستان پرهیز می کردند.
۳. تداوم سرکوب های داخلی: سرکوب خونین تظاهرات کارگران در شیکاگو (۱۸۸۶)، کشتار ۳۰۰ تن از سرخپوستان در داکوتای جنوبی (۱۸۹۰)، سرکوب اعتصاب کارگران راه آهن در شیکاگو(۱۹۹۲)، سرکوب شورش سرخپوستان کریک در اوکلاهاما (۱۹۰۱)، حمله به معدنچیان در ویرجینیای غربی (۱۹۲۰)، سرکوب حزب پلنگان سیاه(۸۰-۱۹۶۶) و...
۴. فاجعه هیروشیما و ناکازاکی: انفجار اتمی در دوشهر هیروشیما و ناکازاکی را شاید بتوان یکی از بزرگترین جنایت های تاریخی آمریکا قلمداد کرد که به مرگ آنی ۲۲۰ هزار تن منجر شد. صدها هزار تن نیز طی سالهای پس از آن بر اثر تاثیرات آن فاجعه دچار بیماری های حاد گشتند. رخداد فوق در سال ۱۹۴۵ و در پی تسلیم نشدن ژاپن در جنگ دوم جهانی از سوی آمریکا صورت پذیرفت. بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی تا به امروز تنها موارد استفاده ی جنگی از سلاح هسته ای در جهان است. از آوار و ویرانی های جنگ دوم جهانی، تنها دو کشور ایالات متحده و شوروی به عنوان قدرت های نو ظهور جهانی سر برآوردند و توانستند نقش عمده ای در تصمیم گیری های جهانی بعد از این اتفاق داشته باشند.
۵. جنایت های جنگ دوم جهانی: ایالات متحده با حضور در جنگ دوم جهانی که به مرگ ۵۲ میلیون تن منجر شد از عاملین وقوع بسیاری از کشتارهای این واقعه غمناک محسوب می شود. علاوه بر درگیری با نیروهای وابسته به جناح آلمان، نیروهای آمریکایی بارها اقدام به انجام کشتارهای غیر انسانی کرده اند، بطور مثال نیروهای این کشور در سال ۱۹۴۵ تمام آلمانی های به اسارت گرفته شده در داخائو را تیرباران کردند که به مرگ صدها تن انجامید.
۶. مداخله در جنگ دو کره: اعزام نیروهای آمریکایی در چارچوب نیروهای سازمان ملل متحد به منظور دفاع از بخش جنوبی شبه جزیره کره در مقابل نیروهای کمونیست کره شمالی و چین. در این جنگ بیش از ۳۶ هزار سرباز آمریکایی کشته شدند.
۷. جنگ ویتنام: نبرد ایالات متحده در ویتنام شاهد بیشترین کشتارها پس از جنگ دوم جهانی بوده است که در آن قریب به ۲.۵ میلیون نفر که عمدتا غیرنظامیان ویتنامی بوده اعم از زن و کودک بوده، کشته شده اند. مدارک مستندی در خلال این تنش (۱۹۵۵ تا ۱۹۷۵) و پس از آن به ثبت رسیده که حاکی از تجاوزهای گسترده نیروهای آمریکا قبل از کشتار زنان ویتنامی و قطعه قطعه کردن آنها، و قطع عضوشان بوده است.
۸. موارد متعدد به کارگیری از سلاح های شیمیایی: ایالات متحده در طی یک قرن اخیر بارها از تسلیحات غیر مجاز در جنگ های متعدد این کشور بهره برده است. در خلال جنگ ویتنام، ایالات متحده بارها اقدام به استفاده از عامل نارنجی بعنوان بخشی از تسلیحات شیمیایی این کشور کرده است. طی مدت این جنگ قریب به ۲۰ میلیون بشکه از این مواد در ویتنام، کامبوج و لائوس مورد استفاده قرار گرفته است. در خلال جنگ میان دو کره در سالهای ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ نیز دولت آمریکا مسئول انتشار باکتری های کشنده شناخته شد. در جنگ های اخیر این کشور نیز موارد متعددی از استفاده مواد غیر مجاز نظیر فسفر سفید یا اورانیوم ضعیف شده در جنگ افغانستان و یا حمله به عراق ثبت شده است.

علاوه بر موارد یاد شده، تاریخ گواهی می دهد که متحدین آمریکا نظیر رژیم صهیونیستی و صدام حسین با چراغ سبز این رژیم اقدام به استفاده از تسلیحات کشتار جمعی در نبرد با اعراب یا در جنگ هشت ساله ایران کرده اند. کاربرد تسلیحات شیمیایی از سوی صدام حسین منجر به مرگ صدها هزار رزمنده و غیر نظامی ایرانی و حتی عراقی منجر شد. بطور نمونه در خلال حمله گسترده شیمیایی به حلبچه عراق، ۵۰۰۰ نفر در آن واحد کشته شدند. جامعه بین المللی به رهبری آمریکا در قبال چنین کشتارهایی واکنشی نشان ندادند.
۹. حمله به سکوهای نفتی ایران: حمله به سکوهای نفتی ایران، بزرگترین عملیات دریایی امریکا پس از جنگ جهانی دوم است که طی آن نیروی دریایی ایران و ایالات متحده وارد درگیری مقطعی شدند.
در این عملیات، گروهی به همراه دو ناوشکن و یک کشتی تدارکاتی آبی- خاکی به سکوی نفتی ساسان (سلمان) هجوم بردند، گروه دیگر هم که یک ناو موشک انداز و دو ناوچه بود به سکوی نفتی سیری حمله کردند. تفنگداران دریایی آمریکا به سکوی نفتی ساسان حمله کردند و شروع به جمع آوری مدارک و کارگذاشتن مواد منفجره برای از کار انداختنش کردند. در جریان این درگیری ۴۵ نفر از خدمه ی ناوچه سهند و ۱۱ نفر قایق توپدار جوشن شهید شدند و نیز ۲۲ نفر از خدمهٔ سهند به شدت مجروح گشتند. این عملیات در زمان رونالد ریگان(جمهوری خواه) اتفاق افتاد.
۱۰. اشغال پاناما: نیروهای آمریکایی در زمان بوش پدر در سال ۱۹۸۹ به بهانه دست داشت رئیس جمهور پاناما در قاچاق مواد مخدر به این کشور حمله کرده و ضمن اشغال آن، رئیس جمهور مخالف غرب را برکنار کرده و کنترل کانال مهم پاناما را در دست گرفتند.
۱۱. عملیات توفان صحرا: در ۱۶ ژانویه، عملیات توفان صحرا با حمله به عراق و با هدف آزادسازی کویت آغاز شد. این عملیات در ۲۸ فوریه پایان یافت.
۱۲. اشغال افغانستان: نیروهای ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۰۱ و در راستای آنچه مبارزه با تروریسم نامیده می شد جهت مقابله با نیروهای القاعده مبادرت به اشغال افغانستان کردند. در خلال این جنگ و سال های پس از آن بارها اقدامات خشونت آمیز و غیر انسانی از سوی نیروهای این کشور صورت پذیرفت که صدای رئیس جمهور افغانستان را نیز در آورد. کرزای بمباران مناطق غیر نظامی، ورود به منازل افغان ها و موارد متعددی از تجاوز به شهروندان این کشور را از جنایت های آمریکا در سالهای اشغال این کشور برشمرد. در طول این سالها صدها هزار افغان توسط نیروهای ناتو و در راستای مبارزه با تروریسم کشته شده اند، این در حالی است که اخیرا برخی گزارش ها از گفتگوی پنهانی میان آمریکا و طالبان حکایت دارد.
۱۳. بیش از یک میلیون کشته در حمله به عراق: منابع عراقی اعلام کرده اند از زمان اشغال عراق در سال ۲۰۰۳ تا خروج اخیر نیروهای آمریکایی از این کشور بیش از یک میلیون شهروند این کشور کشته شده اند. به گفته این منابع صدها هزار تن نیز مجروح شده و با بیماری های حادی ناشی از بمب های غیر مجاز استفاده شده از سوی نیروهای آمریکای در طول اشغال روبرو شده اند. رقم های فوق در حالی صورت پذیرفته که نیروهای آمریکایی هدف ظاهری خویش را آزادسازی این کشور از دست صدام حسین و اعطای دموکراسی به عراقی ها عنوان کرده اند.
۱۴. حمایت غیر مستقیم از برخی جنگ افروزی ها: حمایت مستقیم و غیر مستقیم آمریکا از برخی نبردها و جنگ افروزی ها در سطح جهان منجر به کشته و مجروح شدن میلیون تن طی یک قرن اخیر شده است. پشتیبانی از صدام حسین در جنگ خونین هشت ساله این کشور بر علیه جمهوری اسلامی تنها یک نمونه از موارد فوق می باشد.

* سایر مداخلات نظامی موردی آمریکا در سالهای پس از جنگ جهانی دوم:

۱.اشغال بخش های از آلمان، ایتالیا، اتریش، ژاپن و کره جنوبی در خلال سالهای ۱۹۴۵ تا ۱۹۵۰.
۲. استقرار ناوگان هفتم آمریکا در تایوان در سال ۱۹۵۰،
۳. انجام عملیات نظامی در کوبا به بهانه حمایت از شهروندان این کشور در سال ۱۹۵۹ تا ۱۹۶۰.
۴. ورود تفنگداران دریایی آمریکا به تایلند به بهانه مقابله با کمونیسم در ۱۹۶۲.
۵. در جریان بحران موشکی کوبا در سال ۱۹۶۲، جان کندی رئیس جمهور آمریکا فرمان محاصره دریایی کوبا برای جلوگیری از حرکت کشتی های اتحاد شوروی به سوی این کشور را صادر کرد.
۶. آمریکا به بهانه حفاظت از جان شهروندان آمریکایی در جمهوری دومینیکن در سال ۱۹۶۹، ۲۰ هزار نیروی نظامی را گسیل داشت تا از فروافتادن این کشور به دامان کمونیسم جلوگیری کند.
۷. اعزام ناو هواپیمابر اینترپرایز آمریکا در سال ۱۹۷۱ به اقیانوس هند با هدف حمایت از جنگ استقلال بنگلادش.
۸. هواپیماهای نظامی حمل ونقل آمریکایی در سال ۱۹۷۸ برای کمک به نیروهای بلژیکی و فرانسوی عمل کننده در زئیر به این کشور اعزام شدند.
۹. به دستور رئیس جمهور آمریکا در سال ۱۹۸۰ عملیاتی نظامی جهت آزاد سازی گروگان های این کشور در ایران صورت گرفت که با شکست مواجه شد. (حادثه طبس)
۱۰. اعزام مشاوران نظامی آمریکا در سال ۱۹۸۱ به السالوادر جهت آموزش نیروهای این کشور جهت مقابله با چریک های مخالف دولت.
۱۱. حمله هواپیماهای نظامی آمریکا در سال ۱۹۸۱ به دو فروند جنگنده نظامی لیبی و نابودی آنها.
۱۲. به دستور ریگان رئیس جمهور آمریکا در سال ۱۹۸۲، ۱۲۸۰ تفنگدار آمریکایی برای حمایت از نیروهای چندملیتی عازم لبنان شدند.
۱۳. با هدف جلوگیری از روی کارآمدن حکومت کمونیستی در گرانادا، در سال ۱۹۸۳ آمریکا عملیات کودتا و اشغال این کشور را به مورد اجرا گذاشت.
۱۴. در ژوئیه ۱۹۸۳، آمریکا، آموزش نظامیان هندوراس را برای جنگ با دولت نیکاراگوئه آغاز کرد. در ۲۵ مارس ۱۹۸۶، هلیکوپترهای نظامی آمریکا، نظامیان هندوراسی را به مرز این کشور با نیکاراگوئه منتقل کردند.
۱۵. حمایت هوایی و زمینی ایالات متحده در سال ۱۹۸۳ به دولت چاد در جنگ این کشور با لیبی.
۱۶. حمایت نظامی آمریکا از جنگنده های سعودی در سال ۱۹۸۴ در حمله به هواپیماهای ایرانی.
۱۷. در آوریل ۱۹۸۶ نیروی هوایی و دریایی آمریکا مراکزی نظامی را در پایتخت لیبی بمباران کردند.
۱۸. ناو آمریکایی وینسنس در سال ۱۹۸۸، هواپیمای مسافربری خط هوایی ۶۵۵ ایران را با ۲۹۰ مسافر و خدمه پرواز سرنگون کرد.
۱۹. دو فروند جنگنده آمریکایی دو فروند هواپیمای نظامی لیبی را در سال ۱۹۸۹ سرنگون کردند. این حادثه به نام «دومین حادثه خلیج سیدرت» لقب گرفت.
۲۰. بوش پدر در سال ۱۹۹۰ و در پی حمله عراق به کویت دستور اعزام هزاران سرباز آمریکایی را به عربستان سعودی تحت عنوان حفاظت از این کشور صادر کرد.
۲۱. برپایی منطقه پرواز ممنوع در شمال عراق در سال ۱۹۹۲ جهت حفاظت از کردها در برابر حمله صدام حسین.
۲۲. اعزام بیست هزار نیرو در سال ۱۹۹۳ به آب های هائیتی جهت نظارت بر تحریم های اعمال شده بر این کشور.
۲۳. در سال ۱۹۹۵ نیروهای ناتو (متشکل از نیروهای آمریکایی) مناطق صرب نشین بوسنی را بمباران کردند.
۲۴. نیروی هوایی آمریکا در سال ۱۹۹۸ مناطقی از عراق را بمباران کرد.
۲۵. در سال ۱۹۹۸ آمریکا مبادرت به حملات موشکی به افغانستان و سودان کرد.
۲۶. بمباران صربستان جهت حمایت از کوزوو توسط نیروهای ناتو در سال ۱۹۹۹.
۲۷. نیروهای آمریکایی در سال ۲۰۰۴ برای سرنگونی رئیس جمهور هائیتی به این کشور اعزام شدند.
۲۸. حمله نیروهای آمریکایی به اسلامگرایان سومالی در سال ۲۰۰۶ .
۲۹. تداوم حملات هواپیماهای بدون سرنشین به افغانستان و پاکستان در سالهای پس از ۲۰۰۱ .
۳۰. مشارکت آمریکا در سال ۲۰۱۱در سرنگونی معمر قذافی دیکتاتور لیبی.
کد مطلب : ۵۲۶۲
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما