۰
plusresetminus
گزارشی از هشتاد و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر شیراز

شهردار شیراز: «انتظار حمایت بیشتری از جانب شورای شهر داریم»/ رئیس شورا: «افراد کم بضاعت مالیات کمتری خواهند پرداخت»

تاریخ انتشاردوشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۲۶
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اصل 44 گفت: به تحقق پیوستن اقتصاد مقاومتی و نماد بارز کاهش اتکای کشور به نفت را باید در شوراها جستجو کنیم لذا این تجربه های ارزنده را باید در اختیار سایر مجموعه ها قرار داد تا ان شاءالله شاهد استمرار این مهم باشیم.
به گزارش "حافظ نیوز" شهردار شیراز در هشتاد و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اینکه بودجه پیشنهادی توسط شهرداری 2 هزار و 600 میلیارد تومان بوده و این در حالی است که رقم 2 هزار و 700 میلیارد تومان مدنظر شورای اسلامی این شهر است، گفت: انتظار این را داریم که با حمایت بیشتر شورای شهر از شهرداری و مدیران آن مواجه شویم.
پاک فطرت با اعلام اینکه احتمال دستیابی به اهداف برنامه پنج ساله در زمان کمتری نیز وجود دارد، خاطر نشان کرد: مباحث مربوط به هزینه ها، درآمدها، مباحث عمرانی و فرهنگی طی ایامی که بودجه توسط شهرداری به شورای شهر تقدیم شده بود در کمیسیون ها مورد بررسی قرار گرفت.
به گفته این مسئول باید پروژه های عمرانی نه تنها بر اساس نیاز شهر باشد بلکه رضایت مردم اصل مهمی است که نباید آن را نادیده بگیریم.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با اظهار اینکه شهرداری و انجمن شهر در اختیار دولت بوده و تاکنون با حمایت دولت مدیریت شده است، عنوان کرد: در کشور ما شهرداری سابقه ای به طول یک قرن دارد که قابل ذکر است قدمت انجمن شهر ها هم به 85 سال می رسد.
غلام مهدی حقدل تصریح کرد: با تأکید بر اینکه در دولت و مجلس اقداماتی در راستای لایه های ارائه شده آغاز شده که نگرانی افراد دلسوز در جامعه را در پی داشته است.
وی گفت: ای کاش برخی از مسئولان در دولت و مجلس این را مدنظر قرار می دادند که شوراها همراه مردم چه مسیری را طی کرده اند و از کجا به کجا رسیده اند، لذا افرادی که سعی بر این دارند که شهرداری و شورا را محدود کنند باید توجه داشته باشند که مشی حضرت امام خمینی «ره» مبنی بر این بوده که شوراهای مردمی باید در تمامی عرصه ها حاضر باشند.
این مسئول تصریح کرد: می توان دستاوردهای شهرداری ها را در زمانی که تحت حمایت دولت بوده و همین طور در زمانی که با حمایت شوراها برخوردار بوده اند مقایسه کرد و متوجه تفاوت ها شد.
حقدل گفت: در سالهایی که شهرداری ها از حمایت دولت برخوردار بودند اعلام شد که پایتخت باید تغییر پیدا کند چرا که شهرهای بزرگ دیگر قابلیت این را ندارند که بتوان زندگی کرد و در این راستا مکان های مختلفی هم پیشنهاد شد و این در حالی است که در 15 سالی که تلاش های شهرداری و شوراها در کنار یکدیگر قرار گرفت با تحول عمیقی در شهرهای بزرگ مواجه شدیم که به عنوان مثال می توان خدمات عمرانی ارائه شده، حل و فصل مسائل مربوط به ترافیک، احداث پارک ها، ورود به مسائل فرهنگی و اجتماعی و ده ها شاخص دیگر در این مدت همکاری شهرداری ها و شوراها را نام برد که همواره شاهد تحول عظیمی هستیم.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ضمن اظهار اینکه در طی 85 سالی که انجمن شهرها تشکیل شده اند تنها 15 سال است که نهاد شهرداری از حمایت شورای شهر برخوردار است، بیان کرد: در سال های گذشته پول کلان نفت نیز در اختیار شهرداری ها بوده تا به اداره شهرها بپردازند و این در حالی است که از زمانی که با فشارهای استکبار روبرو شده ایم به تدریج از درآمدهای نفتی محروم شده ایم لذا شهرداری هر روز بیشتر به سمت خودگردانی پیش رفته و ملزم شده که خود درآمد و هزینه داشته باشد.
این نماینده مردم در شورای شهر شیراز با مثال زدن شهر بزرگ تهران به عنوان افتخاری که نه تنها دیگر بحث جایگزینی آن مطرح نیست بلکه قابلیت این را دارد که در این مکان زندگی کرد چرا که تبدیل به شهری زیبا و افتخاری برای شهرسازی اسلامی شده است.
همچنین این مسئول تصریح کرد: اگر شوراها هدایت شهرداری ها را بر عهده نمی گرفتند چه بسا اکنون شاهد ورشکستگی اقتصادی می شدیم چرا که در شرایط کنونی شوراها و شهرداری ها، منشاء تزریق شور و امید و حیات به پیکره جامعه هستند لذا قابل ذکر است که برخی جاها هم که دیگر نهادهای دولتی کم می آورند این شهرداری و شوراها هستند که به آنان کمک می کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اصل 44 گفت: به تحقق پیوستن اقتصاد مقاومتی و نماد بارز کاهش اتکای کشور به نفت را باید در شوراها جستجو کنیم لذا این تجربه های ارزنده را باید در اختیار سایر مجموعه ها قرار داد تا ان شاءالله شاهد استمرار این مهم باشیم.
این مسئول با اظهار اینکه عوارش شهرداری با توجه به وضعیت مالی مردم دریافت می شود، خاطرنشان کرد: هر فردی که وضعیت مالی ضعیفی دارد عوارض کمتری می پردازد لیکن این به این معنا نیست که برخی از دادن مالیات فرار کنند؛ در اصل افرادی شامل این قانون می شوند که از اقشار ضعیف و کارمندان هستند.
وی این چنین ادامه داد: این روش عین عدالت است و باید توجه داشته باشیم که علاوه بر اینکه هر چه بیشتر بر درآمدهای مالیاتی اتکا داشته باشیم، باید از وابستگی به بودجه نفت پرهیز شود.
گزارشگر: نیلوفر پرتو
کد مطلب : ۵۱۵۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما