۰
plusresetminus
آمارهای متفاوت مسئولان از رشد بودجه؛

سرانجام بودجه فارس در سال 94 چند درصد نسبت به سال گذشته افزایش میابد؟/ «اخذ مالیات از صنایع» مهمترین منبع درامدی که فارس همچنان از آن محروم است!

تاریخ انتشارشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۱۰
گرچه تلاش مسئولان و نمایندگان فارس برای افزایش سهم فارس در بودجه 94 اقدامی درخور تقدیر و مثبت است اما این سوال همچنان پابرجاست که چرا
به گزارش "حافظ نیوز" در حالی که کمتر از یک ماه تا آغاز سال 94 باقی مانده است، مسئولان استان فارس هر کدام روایتی از افزایش بودجه فارس در سال 94 نقل می کنند!
بر این اساس، خبرگزاری تسنیم در خبری طی روزهای گذشته، به نقل از معاون استاندار فارس اعتبار مصوب استان فارس در بودجه ۹۴ بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد که نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد رشد داشته است.(لینک)
 
http://www.hafeznews.ir/files/11.jpg
 
و اما در خبری دیگر، خبرگزاری ایسنا به نقل از معاون استاندار فارس از رشد 53 درصدی سهم فارس در بودجه 94 خبر داد!(لینک)
 
http://www.hafeznews.ir/files/22.jpg
 
و سرانجام استاندار فارس در جلسه مشترک شورای اداری و برنامه ریزی شهرستان استهبان و استان فارس از رشد 10 درصدی بودجه فارس در سال 94 خبر داد.(لینک)


http://www.hafeznews.ir/files/33.jpg
 
و در کنار این ارقام متفاوت، دکتر ضرغام صادقی نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی می گوید انتظاراتمان از سفر نوبخت به فارس در مورد بودجه محقق نشد. (لینک)
در حالی که از سوی مسئولان آمارهای متعددی از رشد بودجه فارس در سال آینده منتشر می شود و گویا نمایندگان مجلس نیز از ناکافی بودن سهم فارس در بودجه سخن می گویند، باید اذعان نمود استان فارس از مهمترین منبع درامدی که می تواند از آن بهره ببرد همچنان محروم است. «اخذ مالیات از صنایع» مهمترین منبع درامدی است که استانها می توانند از آن بهره ببرند. در حال حاضر، میزان درامد استانداری اصفهان از بابت اخذ مالیات از صنایع و کارگاه های تولیدی این استان، چندین برابر رقمی است که دولت به عنوان بودجه مصوب عمرانی برای یک سال به این استان پرداخت می کند. استان کرمان دیگر استانی است که به دلیل وجود صنایع مختلف معدنی و مس، سالانه درامد بسیار سرشاری از بابت مالیات بر ارزش افزوده از صنایع دریافت می نماید، درامدی که آن نیز چندین برابر مبلغی است که دولت به عنوان بودجه جاری به آن اختصاص می دهد. «روستای ارسی» واقع در آذربایجان شرقی نیز روستایی کوچک است که 60 واحد تولیدی را در خود جای داده است و محصولات صنایع نساجی و کارگاه های مبل سازی این روستا، در گستره ای از بازار مبل تهران گرفته تا صادرات به کشور ترکیه را در بر می گیرد و درامدی که از بابت وجود واحدهای تولیدی این روستا و دیگر واحدهای مشابه صنعتی این استان عاید استانداری آذربایجان شرقی می شود بسیار بیشتر از آن چیزی است که دولت به عنوان بودجه به این استان اختصاص می دهد.
گرچه تلاش مسئولان و نمایندگان فارس برای افزایش سهم فارس در بودجه 94 اقدامی درخور تقدیر و مثبت است اما این سوال همچنان پابرجاست که چرا «فضای کسب و کار» در استان فارس بهبود نمیابد؟ چرا «تولید» در فارس رونق نمی گیرد و تعداد انگشت شمار «صنایع بزرگ استان» حال و روز خوبی ندارند؟ راز موفقیت استانهای دیگر در رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار چه بوده است که فارس فرسنگها با آن فاصله دارد؟ چرا عده ای منتظر می مانند تا دولت از تهران بیاید و برای آنها صنعت و اشتغال ایجاد کند؟!
به نظر می رسد مناسب تر آن باشد که در سال 94 مسئولان و نمایندگان محترم استان فارس در مجلس، تمام تمرکز و سمت و سوی فعالیت های خود را در جهتی معطوف نمایند تا فضایی در استان فارس ایجاد شود که در این فضا، کارگاه های تولیدی و صنایع رو به زوال استان بار دیگر حیات دوباره ای یابند و سرمایه گذاران بتوانند برای سرمایه گذاری و راه اندازی صنایع جدید، با خیال راحت به فارس قدم بگذارند. به راستی مسئولان و نمایندگان محترم فارس تا کنون با خود اندیشیده اند چرا همواره استان فارس نسبت به دیگر استانهای کشور، رتبه بالایی از بیکاری را به خود اختصاص می دهد؟
کد مطلب : ۵۰۹۶
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما