۰
plusresetminus

«پشت پرده» برکناری فرماندار شیراز چه بود؟/ تاملی بر روایت نماینده مردم شیراز در خصوص تغییرات اخیر فرمانداری سومین حرم اهل بیت (ع)

تاریخ انتشارجمعه ۳ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۴۶
دکتر جعفر قادری گفت: تغییر و تحولات حق وزارت کشور و استانداری است ولی نباید با سرنوشت افراد و مردم ذینفع بازی کرد.
به گزارش "حافظ نیوز" همانطور که پیشتر نیز در خبرها اعلام شد، مصطفی امیری فرماندار شیراز هفته گذشته پس از یازده ماه از انتصابش به سمت فرمانداری شیراز، برکنار شد و جای خود را به علی رضا بیات پور داد.
و اما دکتر جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، در یکی از شبکه های اجتماعی در خصوص عزل فرماندار شیراز نوشت:
«بیش از آنکه برکناری فرماندار مایه تعجب باشد، انتصاب ایشان مایه تعجب بود. از همان ابتدا برکناری ایشان قابل پیش بینی بود. از روزی که مشخص شد فرماندار در عزل و نصبهای افراد حوزه خود هیچ نقشی ندارد، ظن من به یقین تبدیل شد که این مسولیت دوامی ندارد. یکی دوبار هم به ایشان گفتم اینکه شما می گویید در عزل و نصب ها با من مشورت نشده برای ما قابل قبول نیست. می گفت اگر دخالتی داشته باشم عوض می شوم. گفتم اگر شما را قبول دارند که باید عزل و نصب ها با هماهنگی شما باشد. اگر شما را قبول ندارند که ماندن شما هم خودتان را ضایع میکند و هم برای دیگران ایجاد مشکل میکند. تجربه من در تغییر شورا این را بمن اثبات کرد که اگر شما را قبول نداشته باشند، اصرار بر ماندن هم مایه زحمت خود و هم مایه زحمت دیگران می شود.
مشکل فرماندار را نبودن رسمی و پیمانی ذکر کرده اند. این ظاهر قضیه است. باطن قضیه فراتر از این موارد است. ماهم وارد شدیم. سوال کردیم که آیا مشکل فقط همین است و یا مشکلات دیگری وجود دارد؟ آیا مشکل به اختلاف فرماندار با نیروهای استانداری برمی گردد و یا اختلاف با دیگران هم هست. دیدیم که طیف وسیعی از موارد مطرح می شود و این مشکلات قابل حل نیست؟ موضوع علاوه بر استان به تهران هم کشیده شده و وزارتخانه هم با استان نظرات نزدیکی داشتند. دو طرف همدیگر را به موارد مختلفی متهم می کنند. اگر مشکل نداشتن استخدام رسمی و یا پیمانی بود،این مشکل ابتدای انتصاب هم بوده. اگر مشکل نداشتن تجربه است، در ابتدای انتصاب هم بوده. از طرف دیگر اگر عنوان شود که چون فرماندار را قبول نداشته اند، ایشان را عوض کرده اند. اینکه کاملا روشن است از ابتدا هم مشخص بوده که ایشان را قبول ندارند. درست است که عملکرد این مدت، قضاوت در مورد فرماندار را راحت تر کرده است. آنچه مهم است اینکه در دولت فعلی هم همان مشکلات دولت قبلی تکرار شده. مگر مردم شیراز چه گناهی کرده اند که باید در فاصله کوتاهی شاهد تغییر فرماندار خود باشند؟ چرا باید کسی را که قبول نداریم به صرف اینکه فلانی توصیه کرده در جای مهمی که باید فردی مورد اعتمادی بگذاریم، منصوب کنیم؟
تغییر و تحولات حق وزارت کشور و استانداری است ولی نباید با سرنوشت افراد و مردم ذینفع بازی کرد. وقتی در عزل و نصبها باید در ابتدا به سلسه مراتب و تخصص و تجربه توجه شود ولی توجه نمی کنیم بعدا اگر این موارد را بهانه کنیم، ناچار به انجام کاری می شویم که پیامی جز اقرار به اشتباه ندارد.
به هرحال هزینه هایی را برای مردم میتراشیم که قابل جبران نیست. روزی بخاطر محبت به فرد و یا افرادی کاری میکنیم که به آن باور نداریم و روز دیگر هم در مخالفت با همان دوستان دیروز کاری می کنیم که مشکلات بیشتری را برای خودمان و جامعه به همراه دارد.»
و اما پس از انتشار این متن از سوی دکتر جعفر قادری، ایشان به سبب جلوگیری از برخی سوبرداشت ها، پیامی دیگر نیز در این راستا منتشر کردند. متن این پیام نیز به شرح زیر است:
« ظاهرا از مطلبی که در مورد تغییر فرماندار توسط بنده نوشته شده بود، برداشت درستی نشده بود که لازم میدانم  توضیحاتی داشته باشم. صراحتا اعلام میکنم که هرچند در انتصاب فرماندار شیراز بنده معتقد به استفاده از افراد دارای سابقه فرمانداری و یا کار اجرایی بودم ولی به هیچ وجه موافق تغییر فرماندار هم نبودم. من آقای امیری را فردی صادق و پاک میدانم و در این مدت هم کمترین بی احترامی نسبت به ایشان نداشته ام. بنده برای ابقای ایشان هم با استاندار و هم با معاون وزیر کشور صحبت کردم. استاندار به من گفت که مشکل فقط رسمی نبودن ایشان است و ایشان با فرماندار مشکلی ندارد. همین اظهار نظر استاندار بنده را ترغیب کرد تا با معاون وزیر صحبت کنم. معان وزیر بمن گفت ظاهرا برکناری فرماندار همین مشکل اعلام شده است ولی در باطن علت این برکناری اختلافات شدیدی است که بین فرماندار و مسولین استانداری وجود دارد. از یک طرف آقایان نسبت به مدیریت و تجربه فرماندار و عدم هماهنگی ایشان و رسمی نبودن ایشان معترضند و حرف و حدیثهایی از قول فرماندار به درستی و یا به دروغ نسبت به برخی از افراد استانداری مطرح میکنند که این مطالب منتسب به فرماندار باعث شده تا عصبانیتهای زیادی علیه ایشان شکل بگیرد. از طرف دیگر هم فرماندار دلیل مخالفت برخی ها با خودش را عدم تبعیت از برخی موضوعات چالشی و جناحی  و هم خط نبودن با تصمیم گیرندگان در استانداری میداند. من به معاون وزیر گفتم که مشکل تجربه و رسمی نبودن که در ابتدای شروع کار هم وجود داشته و بحث جدیدی نیست و از کجا معلوم که مطالب منتسب به ایشان صحت داشته باشد. ایشان گفت اگر  دو موضوع اول را هم نادیده بگیریم اختلافها و درگیریها را چکار کنیم؟ علاوه بر اینها به وزیر هم رسانده اند که برخیها شما را تهدید به استیضاح کرده اند و این باعث شده تا ایشان هم به تغییر رضایت دهند. من چون اختلافات را عمیق دیدم و تلاش برای ابقای فرماندار را بیفایده دیدم موضوع را ادامه ندادم.
من در متن قبلی از اینگونه برخوردها گله کردم و گفتم که اینگونه عزل و نصبها با گذشته تفاوتی نکرده و در این برخوردها از تدبیر خبری نیست. بیش از همه، مردم از این بی ثباتی ها رنج میبرند. برای مردم آمدن و رفتن مسولین مهم نیست، آنچه مهم است نتیجه و کار است. از این بی ثباتی ها و از این شکل انتصابها و عزلها کار بیرون نمی آید.»
کد مطلب : ۴۴۳۵
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما