۰
plusresetminus
به بهانه دومین نشست خبری دکتر احمدی و اصحاب رسانه استان فارس؛

«استانداری از جناح اعتدالگرایی!»

تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۹
دومین نشست استاندار فارس و اصحاب رسانه در حالی برگزار شد که احمدی گرچه در کارنامه خود سابقه دیپلماتیک نیز دارد، اما به سوالات خبرنگاران، صریح، شفاف و صادقانه پاسخ گفت و از جوابهای دوپهلو و مبهم و دیپماتیک اجتناب نمود.
حافظ نیوز/ سجاد زارع - سرویس سیاسی - دومین نشست استاندار فارس و اصحاب رسانه طی چند روز گذشته در حالی برگزار شد که بررسی مواضع سید محمد احمدی استاندار فارس در این نشست خبری از چند منظر قابل توجه است. نخستین مسئله ای که باید به آن اشاره کرد، «صداقت» احمدی است، وی بر خلاف برخی پیشینیان خود حرفش را به صراحت و با صداقت بیان می کند و به تبعات راستگویی خود نیز بی اعتناست که از این منظر، سید محمد احمدی مسئولی سزاوار ستایش است. وی به صراحت اعلام می دارد علیرغم اینکه شعار غالب دولت و مسئولان در دولت یازدهم، اعتدالگرایی بوده است اما 95 درصد انتصاب هایش از اردوگاه اصلاح طلبان بوده و البته بابت عدم انتخاب حتی یک نیروی اصولگرا در مجموعه تحت امرش، به خودش نیز انتقاد دارد! با این حال احمدی معتقد است کارامدی و تخصص افراد ملاک اصلی برای انتخاب آنهاست و حضور آنها در جناح های مختلف سیاسی اولویت اصلی برای انتخاب آنها نبوده است.
احمدی در بخش دیگری از سخنانش، در حالی که می داند جو غالب خبرنگاران حاضر در جلسه اصلاح طلب هستند، اما حرفش را باز هم بر مبنای صداقت بر زبان می راند و از پاسداری که برای سمت فرمانداری یکی از شهرستانهای استان برگزیده است، و بلکه از مجموعه سپاه و ارتش دفاع جانانه ای می کند. وی با بیان اینکه برخی از او به‌دلیل انتصاب یک پاسدار به‌عنوان فرماندار یکی از شهرستان‌های استان، خرده می‌گیرند، گفت: «مگر پاسدار بودن جرم است؟! مگر پاسداران ظرفیت این کشور نیستند، چرا نباید از آنان در عرصه‌های مختلف استفاده کرد؟ تنها به دلیل اینکه لباس سبز می‌پوشند، آیا نیروی انتظامی و ارتش و سپاه تنها برای شهادت و جنگ هستند و در عرصه‌های دیگر نباید از ظرفیت آنها استفاده کرد. وی افزود: از ۲۹ فرماندار استان تنها یکی از آنها بر اساس ضرورت و پیگیر‌ی‌های نمایندگان مجلس و امام جمعه شهرستان کازرون، فرمانده سپاه است و در تمامی سایت‌ها علیه من در این باره خبر منتشر کرده‌اند مانند این است که من جنایتی را مرتکب شده‌ام.»
سخنان صریح و صادقانه احمدی را پیشتر نیز به یاد داریم؛ آنجا که وی بر خلاف انتظار برخی رسانه های حامی دولت در استان، از طرح امنیت اخلاقی و مواجهه نیروی انتظامی با مظاهر علنی فساد و بدحجابی در جامعه نیز حمایت کرده بود.
احمدی، همچنین در بخش دیگری از سخنانش، به حوادث دانشگاه شیراز اشاره کرد و ترجیح داد به جای خوراک سازی برای رسانه های بیگانه و برخی رسانه های اصلاح طلب، جانب انصاف را بگیرد و در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی تأمین امنیت در برگزاری همایش و جلساتی که با سخنرانان مطرح کشوری برگزار می شود از جمله سفر چند روز گذشته محمدرضا عارف به دانشگاه شیراز، گفت: در این جلسه علیه آقای عارف کسی کوچکترین شعاری سر نداده است، همانگونه که هیچ کس علیه آقای یونسی شعار نداد؛ وی در ادامه تصریح کرد: برخی به‌حضور یکی از افراد در جلسه سخنرانی آقای عارف انتقاد داشته‌اند (اشاره به جعفر توفیقی) سخنرانی آقای عارف در دانشگاه انجام شده و ذات دانشگاه هم همین است.
وی همچنین به صورت تلویحی، از انتقادات به عمل آمده از حجت الاسلام یونسی و برخی همراهان دکتر عارف در شیراز نیز دفاع کرد و با تصریح اینکه خصوصیت دولت‌های مردم‌سالاری، توجه به حرف‌های مخالف است، گفت: ما نمی‌توانیم جلوی مردم را بگیریم و بگوییم حرف نزنند، زبان کسی را ببندیم که انتقاد نکند، نمی‌تونیم نقاد را خفه کنیم.
احمدی در بخش دیگری از سخنانش، به مساله برج های دوقلوی شیراز نیز مجددا اشاره و از ساخت آنها حمایت کرد. وی از تشکیل زنجیره انسانی پیرامون باغ فرزانه انتقاد کرد و به صراحت از تلاشش برای عدم طرح این مساله در صدا و سیما نیز سخن گفت و افزود: «مگر مردم سایر شهرهای ایران لامذهب هستند، اینکه گفته می‌شود برج‌ عامل فساد است، معنی نمی‌دهد، اگر به این قضیه کمک نشود، باور کنید سرمایه گذار به شیراز نمی‌آید.
در دوران زندیه بازار وکیل داشتیم ، چرا نباید در دوران جهموری اسلامی بازاری خاص به وجود بیاید؟ کجای هتل سازی گناه است؟ برخی با حرص و ولع از دبی به شیراز برای سرمایه گذاری در قسمت ساخت هتل به شیراز آمده بودند اما به دلیل حوادث این چنینی دلسرد شدند.»
وی با اشاره به اینکه تعدادی از سرمایه‌گذاران که با علاقه برای ساخت هتل به شیراز آمده‌ بودند، به واسطه این رفتارهای افراطی، پشیمان شده‌اند، گفت: «فردا همین شما خبرنگاران و رسانه‌ها در پایان کار دولت از استاندار می‌پرسید آیا عملکرد موفقی داشته‌ است، استاندار چه پاسخی باید بدهد.»
احمدی در انتهای سخنانش بار دیگر صراحت و صداقتش را به نمایش گذاشت و از تلاش برای برکناری و جایگزینی شخصی به جای همتی بوشهری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و برخی دیگر از ادارت استان سخن به میان آورد و گفت: «تا کنون سه نفر برای مدیریت فرهنگ و ارشاد، شش نفر راه و شهرسازی و سه نفر تربیت بدنی استان به دولت معرفی کرده‌ایم.»
دومین نشست استاندار فارس و اصحاب رسانه در حالی برگزار شد که احمدی گرچه در کارنامه خود سابقه دیپلماتیک نیز دارد، اما به سوالات خبرنگاران، صریح، شفاف و صادقانه پاسخ گفت و از جوابهای دوپهلو و مبهم و دیپلماتیک اجتناب نمود. فارغ از دیدگاه های سیاسی و رویه مدیریتی استاندار فارس، مجددا می توان تاکید نمود صراحت لهجه و صداقت بیان وی ستودنی و بلکه قابل تاسی برای دیگر مسئولان و سیاستمداران می باشد چرا که وی افکارش را بدون سانسور و یا ملاحظه کاری های بی مورد در معرض دید و قضاوت عموم قرار می دهد. امید آن است که همه مسئولان و سیاستمداران، دو اصل صراحت و صداقت را در کلام خویش بیش از گذشته متبلور سازند.
کد مطلب : ۴۴۲۹
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما