رييس دانشگاه علوم پزشكي شيراز در پاسخ به ايسنا گفت: بيمارستان جديد نمازي جنب بيمارستان فعلي در قالب يك ساختمان 12 يا 14 طبقه احداث خواهد شد.
به گزارش حافظ نیوز به نقل از ايسنا از شيراز، محمدهادي ايمانيه امروز در جمع خبرنگاران، افزود: استانداري فارس تاكنون 2 ميليارد تومان بابت آغاز طراحي ساختمان جديد بيمارستان نمازي تامين و به حساب دانشگاه واريز كرده است.
وي هزينه ساخت اين بيمارستان را بيش از 100 ميليارد تومان بيان و خاطرنشان كرد: شهردار شيراز نيز طي بازديدي كه از بيمارستان نمازي داشت، با اين طرح موافقت كرده اما تاكيد كرد كه در صورت احداث بيمارستان جديد ساختمان قديمي به كاربري ديگري اختصاص داده شود.
ايمانيه با تصريح اينكه پيشنهاد دانشگاه تبديل اين ساختمان به موزه علوم پزشكي است، خاطرنشان كرد: در صورت موافقت نهايي بيمارستان جديد هزار تختخوابي بوده و با مشاركت دانشگاه علوم پزشكي، اوقاف و استانداري احداث ميشود و همان نام بيمارستان نمازي را برآن خواهيم گذاشت.
اين مقام مسئول تاكيد كرد: در هر صورت اين بخش از شيراز ظرفيت وجود يك بيمارستان يك هزار و هفتصد تختخوابي را ندارد و در صورت احداث بيمارستان جديد، ساختمان قديمي بهعنوان بيمارستان استفاده نميشود.
وي در پاسخ به سئوال ديگر خبرنگار ايسنا در خصوص اينكه آيا بيمارستان جديد در محوطه سبز فعلي نمازي ساخته ميشود، گفت: ما قول دادهايم هيچ تخريبي در فضاي سبز بيمارستان فعلي ايجاد نشود.
ايمانيه در خصوص تامين پاركينگ بيمارستان نمازي نيز گفت: زميني كنار دانشكده پرستاري داريم كه به شهرداري نيز اعلام آمادگي كردهايم تا در صورت وجود متقاضي، بخش خصوصي در آن پاركينگ احداث كند.
وي ادامه داد: اما براي ساختمان جديد و با توجه به وجود راههاي دسترسي بيمارستان به خيابان ساحلي، خليلي، ملاصدرا و ميدان نمازي، به حتم پيشبيني پاركينگ با وروديهاي مختلف خواهيم داشت.
رييس دانشگاه علوم پزشكي شيراز در ادامه به لزوم ارتقا آگاهيهاي مردمي در خصوص حوادث طبيعي و ارتقا آمادگي جامعه براي مواجهه با اين رويدادها اشاره و اضافه كرد: در هفته پيشگيري از عوارض بلاياي طبيعي، برنامههايي در اين راستا تدوين شده كه اجرايي ميشود.
ایمانیه در ادامه سخنان خود با بيان اينكه تعداد 120 پايگاه اورژانس در فارس وجود دارد، گفت: مردم در صورت مواجهه با هر مشكلي ميتوانند با تلفن مركز اورژانس تماس بگيرند و اين مركز با توجه به مسير تخصصي آن را پيگيري كرده و به دستگاههاي مرتبط ارجاع ميدهد.
رييس دانشگاه علومپزشكي شيراز نياز فارس به 51 پايگاه جديد اورژانس تا پايان برنامه پنجم توسعه را يادآور شد و با تاكيد بر لزوم همراهي خيرين براي ساخت اين پايگاهها، گفت: هماينك در استان از اورژانس هوايي نيز بهرهمند هستيم اما مالكيت هليكوپتر را در اختيار نداريم.
ايمانيه گفت: در صورت ضرورت از طريق ارتش يا سپاه يا هلالاحمر هليكوپتر لازم را تامين و استفاده كرده و ميكنيم اما فارس بعد از تهران دومين استاني است كه به اورژانس هوايي مجهز شده است.
ایمانیه با اشاره به برگزاری مانور تختهای بیمارستانی یادآورشد: ازجمله برنامه هایی که در دست اجرا قرار دارد برگزاری مانور تخت های بیمارستانی است که در 38 بیمارستان استان اجرایی می شود.
رييس دانشگاه علوم پزشكي شيراز همچنين در خصوص طرحهاي مهر ماندگار اين دانشگاه گفت: سه طرح از 17 طرح مهر ماندگار با مشكل اعتباري مواجه شده بود كه شامل بيمارستان سوانح و سوختگي موليالموحدين، برج پژوهش و طرح توسعه بيمارستان رجايي بود.
وي ادامه داد: باغي توسط خير محترم سركار خانم امتياز براي ايجاد بيمارستان اختصاص داده شده بود كه ما با رايزني كه با متولي موقوفات مورد نظر انجام داديم ايشان را قانع كرديم باغ را به شهرداري واگذار كرده و پول آن را براي اجراي طرح توسعه بيمارستان رجايي هزينه كند.
ايمانيه با تصريح اينكه باغ مورد نظر به شهرداري واگذار شده و 5 ميلياردتومان پول حاصل از آن پس از طي مراحل قانوني و گرفتن اجازه از آيتالله مكارم شيرازي، در طرح توسعه بيمارستان شهيد رجايي هزينه ميشود، گفت: بيمارستان ايجاد شده بهنام امتياز نامگذاري خواهد شد.
وي همچنين گفت: بيمارستان سوانح و سوختگي را نيز از محل اعتبارات دانشگاه و همراهي خيرين در حال ساخت هستيم و روند ساخت برج پژوهش نيز ادامه دارد اما اگر اعتبارات مورد نياز بيمارستانهاي آباده،بوانات و توسعه بيمارستان داراب تامين نشود، اين پروژههاي معطل خواهد ماند.
ايمانيه در بخشي از اين نشست حال آيتالله ملك حسيني را رو به بهبود توصيف كرد اما جزئياتي از مشكلات نماينده ولي فقيه در كهكيلويه و بوير احمد و علت بستري شدن او در بيمارستان در اختيار خبرنگاران قرار نداد.