۰
plusresetminus
نگاهی بر سخنان نایب رئیس پارلمان آلمان در تهران و چند نکته قابل تامل؛

تحقیر «عزت و اقتدار ملی» این بار در تهران!/ از پیوند عمیق «اصلاحات و غرب» بار دیگر رونمایی شد/ چرا نمایندگان ملت به وظیفه قانونی خود عمل نمی کنند؟

تاریخ انتشاردوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۵۱
آیا نمایندگان ملت انتظار دارند هر روز رهبر انقلاب در برابر دیدگان میلیونها ایرانی ظاهر شود و از اقدامات نابجای دستگاه دیپلماسی سخن بگوید؟ نقش نظارت بر حسن اجرای قانونی که لزوم پایبندی مسئولان و کارگزاران نظام به اصول و آرمانهای انقلاب از جمله بندهای مصرح آن است بر عهده چه کسی به جز نمایندگان ملت گذاشته شده است؟
حافظ نیوز/ سجاد زارع - سرویس سیاسی - «برخی اقدامات نیویورک نابجا بود» این کلیدی ترین نقد مقام معظم رهبری در مواجهه با رویکرد دیپلماتیک وزارت امور خارجه ای است که دولت متبوعش، گویا سرنوشت کشور و یا شاید خود را در دستان دیپلماتهای آن می بیند. همگان انتظار داشتند تا پس از اقدامات نابجای نیویورک، وضع به گونه ای پیش برود که دیگر از این قبیل اقدامات در عرصه دیپلماتیک خبری نباشد اما آنچه از آن با عنوان «اقتدار و عزت ملی» یاد می شود، گویی در این ایام سرنوشت مبهمی پیدا کرده است.
- سفارت فرانسه در تهران به بانوان ایرانی که برای اخذ ویزا به این سفارت خانه در خیابان نوفل لوشاتو می روند اعلام می کند که باید کشف حجاب کنند! خبری که ظاهرا از سوی هیچ ارگانی به صورت رسمی تایید و یا تکذیب نشد و همچنان مسکوت گذاشته شده وگویا برای وزارت امور خارجه خوش تر آن است که بی سر و صدا از کنار آن عبور کند.
- در حالی که رهبر انقلاب به عنوان ولی فقیه، همچنان آمریکا را شیطان بزرگ می خوانند و تاکید می کنند مذاکره با آمریکا صرفا بر روی مسئله هسته ای باید انجام گیرد، انتشار عکسهای پیاده روی ظریف با وزیر امور خارجه شیطان بزرگ در خیابان های ژنو به همه دوستداران آرمانهای انقلاب دهن کجی می کند. به راستی آیا ظریف معنا و مفهوم کار خود را نمی داند؟
- نشریه فرانسوی شارلی ابدو که سابقه انتشار کاریکاتورهای موهن علیه اسلام را در کارنامه دارد، مورد حمله تروریستی واقع می شود و پس از آن، تصمیم می گیرد این اقدام تروریستی را با اقدام تروریستی دیگری پاسخ دهد، این نشریه کاریکاتورهای موهن پیامبر گرانقدر اسلام را این بار نه در تیراژ چند صد هزارتایی، بلکه در تیراژ میلیونی منتشر می کند و بدین سان بزرگترین حمله رسانه ای علیه اسلام را رقم می زند اما پس از گذشت روزها و نشانه رفتن انگشت اتهام به سمت وزارت امور خارجه به دلیل عدم موضع و انفعال، سرانجام مرضیه افخم سخنگوی این وزارتخانه جور همه بالادستی های خود را می کشد و چند کلامی در محکومیت اقدام نشریه شارلی ابدو سخن می گوید و البته رئیس جمهور روحانی نیز چند کلامی در این راستا، در جلسه هیئت دولت بر زبان می راند اما دریغ از جناب طریف! گویا باید از هر آنچه مذاکرات و سرنوشت آن را در ابهام فرو می برد اجتناب کرد هرچند آن چیز توهین به رحمتٌ للعالمین باشد!
- در همین ایام که خشم مسلمانان جهان، از بابت اقدام نشریه موهن فرانسوی شعله ور شده است خبر می رسد جناب ظریف، وزیر امور خارجه ام القرای جهان اسلام به فرانسه رفته و با وزیر امور خارجه این کشور به گفتگو پرداخته است! امری که صدای اعتراض مراجع تقلید را نیز بلند می کند تا اثبات شود خطوط قرمز به قدری واضح درنوردیده شده اند که مراجع معظم تقلید نیز که معمولا در این قبیل موارد به جهت حفظ وحدت و حمایت از دستگاه دیپلماسی از اعلام موضع نقادانه اجتناب دارند، ناگزیر به اعلام موضع شده اند.
و پرده آخر این داستان تاسف برانگیز به این باز می گردد که یک مقام دست چندم اروپایی به تهران می آید و برای مردم و دولت ایران تعیین تکلیف می کند و می رود و عرق شرم نه بر چهره دستگاه دیپلماتیک، بلکه بر پیشانی دوستداران انقلاب و وفاداران نظام اسلامی می نشیند!
 
از پیوند عمیق «اصلاحات و غرب» بار دیگر رونمایی شد
«کلودیا روت» نایب رئیس مجلس قانون گذاری آلمان در ابتدای دیدار خود در تهران با محمدرضا عارف که با حضور سیدعلی خرم مشاور وزیر خارجه و اکرمی معاون اداره اول اروپا در این وزارتخانه و همچنین سفیر جمهوری فدرال آلمان در ایران برگزار شد، با بیان اینکه آمده است تا از تحلیل های عارف در زمینه مسائل داخلی استفاده کند، ضمن دخالت آشکار در مسائل داخلی کشورمان گفت: من آمده ام تا یک سال مانده به انتخابات مجلس بدانم که در سفر بعدی خود شما از من در چه جایگاهی دعوت خواهید کرد! وی در ادامه با دخالت بی جا در امور داخلی کشورمان ضمن حمایت از فتنه گران سال ۸۸ خواستار رفع حصر سران وطن فروش فتنه شده و مدعی شد در این صورت مردم ایران نیز خوشحال می شوند!
نایب رئیس مجلس آلمان در ادامه این دیدار مجددا به بحث انتخابات مجلس آینده کشورمان وارد شده و با اشاره به جایگاه شورای نگهبان، گفت: من شنیده ام که در ایران همه می توانند کاندیدا شوند ولی باید از فیلتر شورای نگهبان رد شوند و همینطور شنیده ام که برخی نتوانسته اند از این فیلتر عبور کنند.
حضور زنان در ورزشگاه ها، وارد کردن اتهامات حقوق بشری به ایران و درخواست آزادی یکی از زندانیان فتنه ۸۸ از دیگر مداخلات گستاخانه روت در این دیدار بود.

دیدار با مولاوردی یا جلسه بازجویی!؟
افزون بر این سخنان مداخله جویانه و گستاخانه، نایب رئیس پارلمان آلمان دو روز قبل دیداری با معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده داشت و در جلسه ای که شبیه به بازجویی از عملکرد حقوق بشری کشورمان بود، به اخذ گزارش از وی پرداخت!
در این جلسه مفصل نایب رئیس پارلمان آلمان درخصوص موضوعاتی جزئی و کلی حوزه زنان، خانواده، قوانین قضایی، پرونده اسیدپاشی در اصفهان و... مولاوردی را مورد سوال قرار داد و وی نیز به جای یادآوری جایگاه قانونی و تذکر این نکته که دخالت در امور داخلی کشورها، خلاف موازین دیپلماتیک است،به این پرسش ها پاسخ داد. گویی به مسئول بالادستی خود گزارش می دهد!
مولاوردی در این دیدار در پاسخ به پرسش کلودیا روت درباره وضعیت خشونت علیه زنان در کشورمان، بدون یادآوری این نکته که براساس آمار، آلمان شاهد درصد بالایی از خشونت علیه زنان و آزار و اذیت آنان است گفت: خشونت علیه زنان یک پدیده جهانی است و در تمام کشورهای دنیا وجود دارد و مختص به یک کشور و افرادی با سطح تحصیلات، درآمد و یا دین مشخص نیست!
وی با بیان اینکه «متاسفانه آمار خشونت علیه زنان رو به افزایش و نگران کننده است» و افزودن اینکه: «خشونت علیه زنان به اشکال مختلف خانوادگی و اجتماعی در همه کشورهای دنیا ورود می کند و ما نیز از کشورهای دیگر مستثنی نیستیم» به جای ارائه آمار خشونت های گسترده علیه زنان در آلمان که با قتل و تجاوز به عنف و دهها جنایت شرم آور دیگر همراه است، عملا در اظهارات مورد اشاره با مأمور دولت آلمان همزبانی کرد!
این گزارش دهی بی ربط به رئیس پارلمان یک کشور اروپایی توسط معاون رئیس دولت یازدهم که به پاسخ دهی یک متهم به بازجوی قانونی کم شباهت نیست در شرایطی صورت گرفته که جمهوری اسلامی کشوری مستقل بوده و قرار نیست در سایه وادادگی و احساس خودکم بینی برخی کارگزاران آن نایب رئیس مجلس یک کشور اروپایی که از قضا کشورش مصداق بارز نقض حقوق زنان و حقوق کودکان و مشهور به نژادپرستی است، واداده و منفعل باشد.
 
چرا نمایندگان ملت به وظیفه قانونی خود عمل نمی کنند؟
به راستی چرا نمایندگان ملت به وظیفه قانونی خود عمل نمی کنند؟ آیا نمایندگان ملت انتظار دارند هر روز رهبر انقلاب در برابر دیدگان میلیونها ایرانی ظاهر شود و از اقدامات نابجای دستگاه دیپلماسی سخن بگوید؟ نقش نظارت بر حسن اجرای قانونی که پایبندی مسئولان و کارگزاران نظام به اصول و آرمانهای انقلاب از جمله بندهای مصرح آن است بر عهده چه کسی به جز نمایندگان ملت گذاشته شده است؟ به راستی آیا این وزارت امور خارجه و این وزیر، در تراز انقلاب اسلامی و آرمانهای رفیع آن هست؟
کد مطلب : ۳۷۵۷
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما