۰
plusresetminus
سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز

تبادل تجربیات بحران آتش سوزی لس آنجلس و تاب آوری شهری

تاریخ انتشاردوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۳۲
وبینار بررسی آتش‌سوزی لس‌آنجلس توسط مجمع شهرداران آسیایی با همکاری شهرداری تهران در تاریخ ۶ اسفندماه برگزار شد.
تبادل تجربیات بحران آتش سوزی لس آنجلس و تاب آوری شهری
به گزارش حافظ خبر، در این نشست تخصصی، جنبه‌های مختلف این بحران با حضور کارشناسانی از ایران و جامعه بین‌المللی مورد بررسی قرار گرفت.

هادی عیدی‌پور، رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز به عنوان یکی از سخنرانان کلیدی در این وبینار به تحلیل ابعاد مختلف این حادثه پرداخت. او با اشاره به تلفات و خسارات گسترده در لس آنجلس و تأثیر عوامل جوی مانند بادهای شدید سانتا آنا و تغییر شرایط اقلیمی در آن منطقه را در گسترش سریع آتش‌سوزی مؤثر دانست.

عیدی‌پور همچنین به نقاط ضعف موجود در زیرساخت‌ها، از جمله شبکه‌های برق و آب‌رسانی، و همچنین عدم تخلیه مناسب ساکنین و تراکم بالای ساخت‌وسازها اشاره کرد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز در پایان، چهار راهکار اساسی برای پیشگیری از حوادث مشابه ارائه داد:

تقویت زیرساخت‌ها در مناطق جنگلی، به‌ویژه ایمن سازی شبکه‌های برق.

ارتقای برنامه‌ریزی شهری و نظارت بر ساخت‌وسازها در مناطق جنگلی.

استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی و ماهواره‌ای برای پایش و مدیریت بحران آتش سوزی قبل از وقوع

تقویت سیستم های اطلاع رسانی و تخلیه ساکنین در مواقع اظطراری 
 
همچنین روسای آتش نشانی کلانشهرهای مرسین و آنتالیای ترکیه و رئیس سازمان آتش نشانی تهران و اساتید دانشگاهی در عرصه بین الملل از دیگر سخنرانان کلیدی این نشست بودند.

 
گزارشگر : منیره خسروبیگ
کد مطلب : ۲۹۱۱۴
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما