مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون گفت: برداشت پیاز از سطح 410 هکتار از مزارع این شهرسان آغاز شده است و تا پایان تیر ماه ادامه دارد.
به گزارش حافظ خبر، حمید رشیدی با اشاره به اینکه نسبت به سال گذشته افزایش 50 درصدی سطح زیر کشت پیاز را در این شهرستان داشتهایم، افزود: بیشترین سطح زیر کشت پیاز در شهرستان کازرون در بخش جره و بالاده واقع شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به میانگین 40 تنی تولید پیاز در مزارع شهرستان کازرون پیش بینی می شود بیش از 16 هزار تن از این محصول برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
رشیدی با اشاره به نبود نبود واحد فرآوری و سردخانه برای نگهداری و انبار پیاز در فصل برداشت در شهرستان کازرون اظهار کرد: سرمایه گذاری در این حوزه با توجه به کیفیت و کمیت محصول تولیدی می تواند برای سرمایه گذاران بسیار سودآور باشد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: ارقام پیاز کشت شده در این شهرستان شامل سفید شیری، زرد طلایی و قرمز است و پیاز قرمز کشت شده در این شهرستان به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی دارد.