۰
plusresetminus
شورای شهر شیراز:

آسایش شیرازی ها قربانی سگ گردانی شده

تاریخ انتشاردوشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۱۷
عضو شورای شهر شیراز به پدیده سگ گردانی در سطح این کلانشهر اشاره و اضافه کرد: این وضعیت از حالت طبیعی خارج شده و امنیت و آسایش خانواده‌ها قربانی افرادی شده که به نام آزادی، بر روح و روان مردم سوهان کشی می‌کنند.
آسایش شیرازی ها قربانی سگ گردانی شده
به گزارش حافظ خبر، محمدرضا هاجری عصر یکشنبه ۲۲ خرداد در نطق پیش از دستور صحن علنی شورای شهر شیراز گفت: برای دسترسی آسان به فضای پاک، آسمان آبی، پرهیز از انواع و اقسام آلودگی هوا، صدا، آب، خاک و امثالهم، ۲۳ دستگاه مسئولند، اما برخی از آنها به وظایفشان عمل نمی‌کنند.
 
وی با بیان اینکه در عرصه خدمات و تلاش‌های عملی، شورا و شهرداری جلودار بوده و بعضاً سنگینی کار دیگر دستگاه‌ها را بر دوش می‌کشد، افزود: لازم است بخشی از اختیارات و بودجه‌های دیگر دستگاه‌های ترک فعل کننده به شهرداری انتقال داده شود تا تعادل و عدالت شهری بهتر و بیشتر رعایت و گسترش یابد.
 
هاجری عنوان کرد: حادثه تلخ و ناگوار ساختمان متروپل آبادان و قبلاً پلاسکوی تهران، زنگ خطری برای دیگر شهرها از جمله شیراز بوده تا از اینگونه اتفاقات جلوگیری کند.
 
این عضو شورای شهر شیراز خاطرنشان کرد: تعارض منافع شهرداری آبادان در شراکت در ساختمان باید در دیگر شهرها مورد توجه ویژه قرار گیرد تا قابل تکرار نباشد، نظارت و دقت در ساخت و ساز نباید پای شراکت، قربانی و جان انسانها به حراج گذاشته شود.
 
هاجری اضافه کرد: لازم است از افتخار آفرینی مأموران جوان و خدوم آتش نشانی شهرداری شیراز در کمک به حادثه تلخ آبادان بصورت ویژه تقدیر و تشکر کنیم لذا از شهردار شیراز درخواست دارم از نیروهای اعزامی آتش نشانی شهرداری شیراز برای کمک به مردم عزیز آبادان، تجلیل و تقدیر عملی و اثرگذار انجام شود تا مشوقی باشد برای گسترش و تعمیم خدمات رسانی.
 
عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: گستردگی و تعدد پرونده‌های کمیسیون ماده ۱۰۰ در شهرداری، نشانه خوبی از رعایت اصولی فنی و شهرسازی نیست بنابراین باید با تخلفات بصورت کاربردی و محکم تر برخورد شود.
 
او افزود: درآمدهای کمیسیون ماده ۱۰۰ نباید محور و اصل تأمین هزینه قرار گیرد و منابع مالی پایدار، باید جایگزین شوند.
 
هاجری ادامه داد: اعتراض به آراء کمیسیون ماده ۱۰۰ در دیوان عدالت اداری از حالت عادی خارج شده، آراء دیوان عدالت اداری به توقف و لغو احکام صادره نه تنها به کاهش تخلفات ساختمانی کمک نمی‌کند، بلکه آن را افزایش داده و می‌دهد.
 
او به پدیده سگ گردانی در بوستانها، خیابانها و خودروهای گرانقیمت در سطح شهر شیراز اشاره و عنوان کرد: این وضعیت از حالت طبیعی خارج شده و امنیت و آسایش خانواده‌ها قربانی افرادی شده که به نام آزادی، بر روح و روان مردم سوهان کشی می‌کنند.
 
هاجری افزود: علی‌رغم آنکه در بوستانها ورود سگ را ممنوع اعلام کرده‌اند اما بعضاً مشاهده می‌شود قانون گریزانِ متمایل به عصر سگی کردن شهر، قصد ندارند به آرامش و آسایش دیگران احترام بگذارند. باید کاری کرد که همه التزام عملی به قانون پیدا کنند، مانند گسترش بستن کمربند در خودروها.
 
او اضافه کرد: در صفحه حوادث رسانه‌ها هر روز از حمله سگ‌ها به خانواده‌ها در بوستانها، حمله سگ‌ها به کودکان و مادران باردار، قتل بر سر سگ گردانی، در محاصره سگ‌ها، اعتراض به سروصدای سگ‌ها در مجتمع‌های مسکونی و... میخوانیم، لذا بر همه لازم است ضمن ترحم بر حیوانات، حق و حقوق مردم را در برابر هجوم سگ‌های ولگرد در محلات خلوت، سرگردانی‌های هنجار شکنانه در شهر، فکری اساسی، کاربردی و سلامت آور جسمی و روحی و روانی کرد تا شاهد گسترش این روش و منش های سگ پسندانه نباشیم.

این عضو شورای شهر شیراز عنوان کرد: شورا مرکز تولید فکر و ایده‌های نو، ابتکاری، محل کسب تجربیات جمعی تازه در مدیریت محلی و شهری و تقویت آن است لذا جایگاه منظم کردن تصمیمات، صدای واحد همراه با تعامل کار و اثر بخش است.
 
او تأکید کرد: شورا فضایی آمیخته با خودبینی و بدبینی برای انجام کار جمعی وجایگاه ایجاد چالش، درگیری، باج خواهی، تمامیت خواهی، زیاده خواهی و تحمیل به شهرداری و تضعیف کار جمعی و مدیریت شهری نیست.
 
هاجری اضافه کرد: متاسفانه حرمت‌ها شکسته می‌شود، تخریب و تحریف دو طرفه شورا و شهرداری دیگر جایی برای مخالفت و اعتراضات بیرونی نگذاشته و اگر اصلاح نشود، منافع شهر چوب حراج خورده، هزینه‌اش بیش از منافع خواهد بود.
 
او با بیان اینکه پشت پرده فساد قیر و خرید و فروش حواله‌های قیر در امارات و هند درد آور است، گفت: زیرا مجلس، قیر مجانی را برای طرح‌های عمرانی و راه‌های روستایی تصویب می‌کند اما به جای استفاده در جاده‌ها و طرح‌های عمرانی شهرها و راه‌های روستایی، حواله‌های قیر را در امارات و هند و دیگر کشورها دست به دست می‌کنند!
 هاجری افزود: در کلانشهر شیراز، بسیاری از طرح ها به علت نداشتن قیر، با مشکل مواجه شده، مردم شیراز با حداقل مطالبه، خواستار آسفالت کوچه پس کوچه‌های قهر و آشتی خود هستند، اما دست شهرداری به قیر نمی‌رسد.
این عضو شورای شیراز گفت: کمبود تولید قیر در ایران نداریم، دلالها نمی‌گذارند توزیع قیر عادلانه و منطقی مدیریت شود. بهتر است به مافیای قیر پایان داده شود تا مردم لایق و شایسته، افتتاح طرح‌های عمرانی را مشاهده کنند.
 
گزارشگر : منیره خسروبیگ
کد مطلب : ۲۵۶۶۶
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما