۰
plusresetminus
شورای شهر شیراز:

ضرورت تبیین مدل و راهبردهای توسعه گردشگری پایدار در شیراز

تاریخ انتشاردوشنبه ۱ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۰۴
مهدی طاهری رئیس شورای اسلامی شهر شیراز  با حضور در ستاد مرکزی اجرایی خدمات سفر شهرداری شیراز که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی متولی ارائه خدمات سفر و معاون استاندار فارس افتتاح شد.گفت: شهرداری شیراز باید نگاه ویژه ای نسبت به توسعه گردشگری استان داشته باشد.
ضرورت تبیین مدل و راهبردهای توسعه گردشگری پایدار در شیراز
به گزارش حافظ خبر، رئیس شورای اسلامی شهر شیراز معتقد است یکی ازبهترین راه های رفع مشکل بیکاری در استان فارس و شیراز، رونق هرچه بیشتر گردشگری خصوصاً گردشگری مذهبی و سلامت است.
وی با اشاره به اینکه استان فارس سومین حرم اهل بیت (ع) در کشور است، افزود: هزار و ۴۰۰ بقاع متبرکه در شهر شیراز وجود دارد که ظرفیت مناسبی را در زمینه گردشگری مذهبی دارد.
به گفته این مقام مسئول افق شهر شیراز در سال ١۴٠۴ اینگونه است که شیراز با استفاده از ظرفیت‌های مذهبی که در این کلان شهر دارد باید شهری درخشان با رویکرد الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت باشد.
مهدی طاهری  با بیان اینکه صنعت گردشگری در ایران از ظرفیت بالایی برخوردار است، افزود:  در صنعت گردشگری بخش‌های دولتی و خصوصی مکمل یکدیگر هستند و نبود یکی از آن‌ها باعث بروز ناکارآمدی دیگری می‌شود، لذا باید بخش دولتی و بخش خصوصی هر یک در جایگاه خود قرار بگیرند تا شاهد رشد و شکوفایی این صنعت در کشور و استان فارس باشیم.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: البته تعاملات سازنده‌ای از طرف دولت با سایر کشورها  خصوصاً همسایگان صورت گرفته است که باعث افزایش رونق گردشگری در استان فارس شده است و اثرات آن به‌وضوح دیده می‌شود اما کشور ما هنوز در ابتدای راه قرار دارد.
 طاهری افزود: با توجه به اینکه در توسعه بخش گردشگری، استان فارس با استان خراسان رضوی و  شهر قم موافقت سه جانبه را برای ایجاد کمیته توسعه گردشگری مذهبی و زیارتی انجام داده است اما هنوز آنطور که باید اتفاق خاصی نیفتاده است.
 وی اظهار کرد: نقش ویژه گردشگری در توسعه استان به علت هزینه بر بودن بخش صنعت، تولید و بخش کشاورزی بواسطه مشکلات کم آبی اهمیت بیش از پیش یافته است .

طاهری با بیان اینکه گردشگری دانش بنیان به عنوان رویکردی نوین و غیر قابل اجتناب در عصر حاضر، در بسیاری از کشورها باسرعت در حال گسترش است افزود: توجه به مراکز پژوهشی برای انجام تحقیقات کاربردی در حوزه های گردشگری دانش بنیان بویژه مدیریت فناوری به منظور سیاستگذاری مناسب برای ورود فناوری های دانش بنیان ضروری است.
گزارشگر : منیره خسروبیگ
کد مطلب : ۲۵۰۴۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما