استاندار فارس گفت: فرمانداران شهرستان ها باید با رعایت خط قرمز ها با رویکرد تعاملی مدیریت کنند.
به گزارش حافظ خبر، محمد هادی ایمانیه در جلسه گردهمایی فرمانداران استان با بیان اینکه باید تا آخرین روز مسئولیت با تمام توان خدمتگزار باشیم، اظهارداشت: مسئولیت پذیری مدیران نباید وابسته به خوشآمد دیگران باشد و برای رضای خداوند باید تلاش کنیم.
نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به اینکه نباید تسلیم فشارهایی که برای انتصابات وجود دارد بشویم، افزود: به هیچ وجه زیر بار افراد کم توان و یا افرادی که دارای مشکلات مالی و اخلاقی هستند نروید.
وی ادامه داد: انتظار داریم فرمانداران با حضور و بازدید از همه بخش های شهرستان، مسائل و معضلات را رسیدگی و مخصوصا به مناطق محروم تر که صدایشان کمتر به مسئولان می رسد توجه ویژهای داشته باشند.
استاندار فارس با بیان اینکه شهرهای استان که فاقد تاسیسات فاضلاب هستند برای احداث فاضلاب پیگیری لازم را انجام دهند، اظهارداشت: برای تامین اعتبارات لازم به منظور ساخت فاضلاب در حال رایزنی هستیم و فرمانداران استان علاوه بر اعتبارات دولتی باید با پیش فروش پساب فاضلاب به صنایع اطراف در این زمینه تلاش کنند.
ایمانیه ادامه داد: با طرح فروش پساب فاضلاب به صنایع، هم مشکل فاضلاب شهرها حل می شود و هم مشکل کمبود آب صنعت مرتفع خواهد شد.
نماینده عالی دولت در استان فارس، باز استفاده از آب در صنعت، کنترل برداشت غیر مجاز از چاههای آب با در نظر گرفتن وضعیت بهره برداران و تامین جایگزین و احداث کانالهای انتقال آب برای جلوگیری از هدررفت را از جمله طرح های مهم برای مدیریت مصرف آب برشمرد و افزود: تغییر الگوی کشت با همکاری جهادکشاورزی در هر شهرستان، ترویج کشت های گلخانه ای، تقویت آبیاری تحت فشار و گسترش کشت و صنعت از دیگر راهکارهای کنترل مصرف آب محسوب میشود.
وی ادامه داد: ارتقای تکنولوژی در حوزه کشاورزی نیز که موجب می شود در واحد سطح، برداشت محصول بیشتری داشته باشیم موجب کنترل مصرف آب خواهد شد.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه فرمانداران باید با رصد مشکلات و معضلات شهرستان، مانع از بروز مسائل و بحران های اقتصادی و اجتماعی شوند، افزود: یکی از انتظارات از فرمانداران، میدان دادن به جوانان و فراهم کردن زمینه حضور آن ها در کنار مدیران است.
ایمانیه با اشاره به سفرهای شهرستانی مدیریت ارشد استان و تعهدات این سفر، تصریح کرد: قول هایی که در این سفرها داده می شود باید پیگیری و محقق شود و این موضوع، مولفه مهم ارزیابی فرمانداران است.
نماینده عالی دولت در استان فارس با تاکید بر اینکه موضوعات اجتماعی از مهمترین مسائل هر شهرستان محسوب میشود و فرمانداران باید نیروهای توانمندی را در این حوزه بکار گیرند، گفت: باید از همه ظرفیت ها برای کنترل آسیب های اجتماعی استفاده کنیم و اجازه ندهیم جامعه به هیچ چیز بدی عادت کند.
وی با اشاره به لزوم آمادگی شهرستان ها برای مدیریت حوادث غیرمترقبه، ادامه داد: لازم است چند نقطه به عنوان قطب تامین تجهیزات مشخص شوند و امکانات لازم برای مدیریت حوادث در آنجا ذخیره شود.
استاندار فارس با بیان این که لایروبی و احداث بندهای خاکی خیلی کم هزینه تر از احداث سد است، اظهارداشت: آبخیزداری میتوانست بسیاری از مشکلات سیل را مهار کند که این موضوع باید بیشتر از قبل مورد توجه قرار گیرد.
دکتر ایمانیه با تاکید بر اینکه تا آخر امسال باید ۱۰ درصد مرگ ناشی از تصادفات در هر شهرستان نسبت به گذشته کاهش یابد، افزود: در سال جدید نیز در هر فصل باید ۱۰ درصد کاهش مرگ و میر تصادفات رانندگی داشته باشیم تا در سال آینده، ۵۰ درصد تلفات جاده ای کمتر از امسال باشد.
نماینده عالی دولت در استان فارس ادامه داد: فرمانداران باید طرح آمایش سرزمین در شهرستان شان را بررسی و بازنگری کنند و در صورت نیاز تا پایان سال جاری اگر تغییراتی لازم است پیشنهادات خود را مطرح نمایند.
وی با تاکید بر اینکه هیچ سازمانی حق ندارد چوب لایچرخ سرمایه گذار بگذارد، تصریح کرد: نگاه به سرمایه گذاری باید تغییر کند؛ در عین رعایت حقوق عمومی، حمایت جدی از سرمایه گذاران صورت گیرد.
استاندار فارس با بیان اینکه فرمانداران استان باید بسته های سرمایه گذاری شهرستان را با کمک دستگاههای استانی آماده کرده و به دنبال جذب سرمایه گذاران باشند، گفت: ترغیب سرمایه گذاران قبلی برای توسعه فعالیت هایشان و جذب سرمایهگذاران جدید باید در دستور کار فرمانداران استان قرار گیرد.
دکتر ایمانیه با اشاره به اینکه صندوق عدالت و پیشرفت در استان راه اندازی خواهد شد و اعتباراتی در زمینه مسئولیت اجتماعی صنایع و معادن هم این صندوق را تقویت خواهد کرد، گفت:فرمانداران باید در زمینه فعالیت شهرک صنعتی شهرستان جدیت داشته باشند و موانع گسترش واحد های تولیدی را برطرف کنند.
نماینده عالی دولت در استان فارس ادامه داد: به منظور آموزش فرمانداران استان میتوان از نشریه الکترونیک برای معرفی فعالیت های موفق و الگوسازی استفاده کرد.
وی افزود: مدیران استان باید تفویض اختیارهای خوبی به شهرستان ها داشته باشند و مشکلات شهرستان ها به مرکز استان کشیده نشود.