به گزارش
حافظ خبر؛ حجتالاسلام مهدی آقایی در این نشست با اشاره به سخنی از امام علی درباره نوجوانان و جوانان که بایستی با سرعت به سوی قلب آنها رفت، گفت: قلب نوجوان مانند زمین خالی است که هرکس نخستین بذر را در آن بکارد، برنده است. این سخن گرانبها نشان میدهد توجه به نوجوان و جوان، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که بایستی به آنان توجه ویژه داشت و برایشان برنامهریزی کرد تا از آسیبهای اجتماعی دور بمانند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی مرودشت افزود: آموزش و پرورش به عنوان رکن اصلی و نوک پیکان پرورش نوجوانان است که سه تشکل بسیج دانشآموزی، سازمان دانشآموزی و اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان این اداره را در پرورش نوجوانان و جوانان یاری میرسانند.
آقائی یادآور شد: بسیج دانشآموزی با محوریت سپاه، نهادی سربلند با حس و حال انقلابی دوران دفاع مقدس با جهتدهی انسانسازی و پرورش نوجوانان، سازمان دانشآموزی با آموزش مهارتهای شهروندی، اخلاق، تربیت و آداب معاشرت نوجوانان و اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان با رویکرد فرهنگی و پرورشی در مدارس، با همافزایی و هماهنگی و محوریت آموزش و پرورش و سیاستگذاری شورای فرهنگ عمومی میتوانند گامهای بلند پیشرفت و کارآمدسازی و پرورش نوجوانان بردارند.
مهدی رنجبر، دبیر شورای فرهنگ عمومی و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مرودشت در این نشست گفت: نیاز امروز جامعه؛ گفتمان خانواده است. بهترین تأثیر عاطفی را اعضای خانواده میتوانند بر یکدیگر داشته باشند. امروز اصلیترین گرفتاری خانوادهها، دوری خانواده از همدیگر است.
وی افزود: در شرایط کنونی توجه به نوجوانان و جوانان بیش از هر زمانی دیگری احساس میشود؛ زیرا توجه به این نسل جامعه میتواند بسیاری از آسیبها و گرفتاریها را کاسته و آیندهی روشنی را پیش روی ما بگذارد.
رنجبر ادامه داد: شورای فرهنگ عمومی میتواند با سیاستگذاری و برنامهریزی، گامهای مؤثری در راستای فعالیت نوجوانان و جوانان بردارد و زمینه فعالیت و پیشرفت آنان در دانش، فرهنگ، ورزش و مذهبی را فراهم کند.
مهندس جلال رشیدی کوچی، نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه بر کاهش بروکراسی اداری و فراهم نمودن زیرساخت و در اختیار گذاشتن امکانات نهاد ها و ادارات برای فعالیت فرهنگی نوجوانان و جوانان در شهرستان تاکید کرد و گفت: برای فرهنگسازی بایستی اعتبار فرهنگی داشت؛ در این راستا باید مجمع خیرین فرهنگی راهاندازی و خیرین را به اختصاص منابع مالی خود برای اینگونه برنامه ها و حتی گسترش زیرساخت های فرهنگی در شهرستان دعوت به همکاری نمود و با ساماندهی فضای مجازی و تقویت نهاد و مراکزی مانند کانون پرورش فکری، کتابخانه های عمومی ،کانون های فرهنگی و تشکل های مردم نهاد و رسانه ها گام های موثری در فرهنگ سازی و برنامه های فرهنگی برداشت.