به گزارش حافظ خبر، محسن شکوهی در تیرماه 1396از رساله دکتری خود دفاع کرد و پس از آن (در سال ۹۶تا ۹۷) بهعنوان پژوهشگر دورهی پسادکتري در گروه تحقیقاتی دکتر شرقی مشغول به پژوهش بوده.
هرسال یک هیئت مرکزي گزینش در دفتر توآس ایران، کاندیدهاي دریافت جایزه توآس جوان را از نظر تواناییهاي علمی و پژوهشی مورد ارزیابی قرار داده و درنهایت یک نفر در هر رشته به ستاد مرکزي توآس بینالملل معرفی میشود.
فرهنگستان علوم جهان (TWAS) ازسوی گروهی از دانشمندان برجستۀ کشورهاي جهان با پیشگامی پروفسور عبدالسلام، برندة پاکستانی جایزة نوبل، و با هدف ارتقاء ظرفیت علمی این کشورها تشکیل شده است. این سازمان مستقل بین المللی در سال 1983در تریست ایتالیا آغاز به کار کرد. اعضای این فرهنگستان که تعداد آنان هماکنون بیشاز ۹۰۰نفر است، از بین دانشمندان برجستۀ جهان انتخاب میشوند و هفتاد کشور را نمایندگی میکنند.
دبیرخانۀ توآس در مرکز تحقیقات فیزیک نظري عبدالسلام (ICTP) در تریست ایتالیا قرار دارد و شورایی که هر سه سال یکبار توسط اعضا انتخاب میشود، نظارت بر برنامههاي آن را به عهده دارد. با به عضویت درآمدن تعداد قابل توجهی از پژوهشگران برجسته ایرانی در توآس، شاخه ایرانی این فرهنگستان با عنوان تواس ایران (TWASIC) یازده نفر از پژوهشگران ایرانی در سال 1382در مرکز مطالعات و همکاريهاي علمی بینالمللی تشکیل شد. اعضاي توآس ایران جلساتی را بهمنظور بررسی صلاحیت نامزدهاي دریافت جایزه توآس و معرفی پژوهشگران ایرانی واجد شرایط براي عضویت در توآس بینالمللی تشکیل میدهند.