به گزارش
حافظ خبر به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل شورای اسلامی شهر شیراز، دکتر «احمد تنوری» با اشاره به خدمات ارزنده پدر و بنیانگذار سازمان حفاظت محیط زیست ایران از تلاشهای او به جهت ارائه لاحیه و تصویب قانون حفاظت و بازسازی محیط زیست ایران یاد کرد.
وی ایجاد مناطق چهارگانه تحت حفاظت در ایران با نامهای پارک ملی، اثر طبیعی ملی، پناهگاه حیات وحش و منطقه حفاظتشده را از دیگر اقدامات اررزشمند مرحوم فیروز دانست که از جمله آن میتوان به پارک ملی بمو، پناهگاه حیات وحش بختگان، مناطق حفاظت شده ارژن و پریشان، هرمود لارستان، ماله گاله و تنگ بستانک و بهرام گور در فارس اشاره کرد.
انعقاد کنوانسیون حفاظت از تالابهای مهم بینالمللی و زیستگاه پرندگان آبزی که از آن با عنوان کنوانسیون رامسر یاد میکنند از دیگر فعالیتهای زیست محیطی وی بود که رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر شیراز از آن یاد کرد.
وی تصریح کرد: مرحوم فیروز سابقه نایب رییسی نخستین کنفرانس جهانی محیط زیست و عضویت در هیئت مدیره اتحادیه جهانی محیط زیست را نیز در کارنامه خود داشت.
عضویت در هیئت مدیره اتحادیه جهانی حفاظت محیط زیست و نیز عضویت در هیئت امنای صندوق جهانی حیات وحش و طبیعت از دیگر سوابق زندهیاد فیروز بود که تنوری به آن اشاره داشت.
وی عنوان کرد: ریاست اتحادیه جهانی حفاظت از محیط زیست، تأسیس مؤسسه گیاهشناسی ایران و همچنین اجرای طرح زیست محیطی پارک پردیسان تهران و نیز پیوستن به کمپین ما صدای بختگان هستیم از جمله فعالیتهای درخشان و پربار پدر حفاظت محیط زیست ایران بود.
این عضو شورای پنجم، زندهیاد فیروز را از علاقهمندان شیراز و فارس دانست که به شیراز به عنوان زادگاه خود عمیقا عشق میورزید.
گفتنی است زندهیاد اسکندر فیروز، متولد شیراز و نوه دختری مرحوم حاج محمدحسین صاحب تاجر نمازی، بنیانگذار مدرسه و موقوفه نمازی و نماینده منتخب مردم شیراز، در مجلس اول مشروطه بود.
پایان خبر/