نماینده مردم خرامه، سروستان و کوار در مجلس شورای اسلامی گفت: تمام زیرساخت های لازم برای حضور سرمایه گذاران در شهرک صنعتی خرامه آماده شده است.
داریوش اسماعیلی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در خرامه، با بیان اینکه 85 درصد از مردم این شهرستان به صورت مستقیم و غیرمستقیم به شغل کشاورزی مشغول هستند اظهار داشت: منبع آب مورد استفاده برای بخش کشاورزی خرامه از سد درودزن به رودخانه کر در منطقه کربال این شهرستان است که هفت سال بر اثر خشکسالی ها و کم لطفی هایی که نسبت به بخش کربال اتفاق افتاد، این بخش از استفاده و بهره مندی رهاسازی آب به رودخانه کر بهره مند نشد و تنها در حدود دو، سه سال است که این امر به طور مجدد انجام می شود.
وی ادامه داد: در چند سال اخیر که آب به رودخانه کر در کربال رهاسازی نشد، بیش از 15 هزار نفر از مردم این بخش برای تامین درآمد و امرار معاش به شهرستان های همجوار و مرکز استان فارس مهاجرت کردند.
نماینده مردم خرامه، سروستان و کوار در مجلس بیان داشت: در سال زراعی گذشته با رهاسازی 75 میلیون متر مکعب آب به رودخانه کر در کربال؛ کشاورزی در این بخش رونق گرفت و موجب برگشتن 7 هزار نفر به آن شد.
اسماعیلی تصریح کرد: در سال گذشته درآمد حاصله کشاورزان بخش کربال بیش از 120 میلیارد تومان بود که چرخه اقتصادی خوبی را در شهرستان خرامه به وجود آورد.
وی گفت: در سال زراعی جاری سه مرحله رهاسازی آب از سد درودزن به رودخانه کر در منطقه کربال به میزان 90 میلیون متر مکعب انجام شد.
ناظر مجلس در شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس با بیان اینکه یکی از مشکلات اصلی در شهرستان خرامه تکیه کردن مردم و مسئولان تنها به بخش کشاورزی بوده است و هم اکنون هیچ صنعتی در این شهرستان وجود ندارد اضافه کرد: هرگاه این کشاورزی دچار بحران می شود موج بیکاری در شهرستان خرامه خودنمایی می کند.
اسماعیلی در ادامه از اجرایی کردن برنامه هایی برای رفع مشکلات بیکاری و صنعتی شدن این شهرستان خبر داد و افزود: برای رفع این مشکل طی دو سال گذشته فعال شدن شهرک صنعتی شماره یک خرامه و فراهم کردن زیرساخت های ارتباطی لازم برای جذب سرمایه گذاران به صورت جدی در دست برنامه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: تمام زیرساخت های لازم از جمله آب، برق و گاز در شهرک صنعتی خرامه با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد ریال برای حضور سرمایه گذاران فراهم شده و این شهرک آماده سرمایه گذاری است.
نماینده مردم خرامه، سروستان و کوار در مجلس اضافه کرد: شهرک صنعتی خرامه با مساحت 97 هکتار ظرفیت استقرار 80 واحد صنعتی با اشتغالزایی یک هزار و 500 نفر را دارد که هم اکنون 14 واحد واگذار شده و پنج واحد در آن در حال ساخت و ساز است.
اسماعیلی در ادامه از پیگیری ایجاد یک واحد صنعتی در شهرستان خرامه خبر داد و افزود: در حال حاضر پیگیر ایجاد یک واحد صنعتی در این شهرستان هستیم که اگر سرمایه گذار آماده سرمایه گذاری بود از ظرفیت سرمایه گذاران استفاده کنیم و در صورتیکه سرمایه گذار نیامد امیدواریم سازمان گسترش صنایع و نوسازی معادن، در شهرستان خرامه به عنوان منطقه محروم بیاید و سرمایه گذاری کند.
وی ادامه داد: ما در شهرستان خرامه همگام با فرماندار و اعضای شورای اداری این شهرستان به طور کامل از سرمایه گذاران برای ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی حمایت ویژه می کنیم و آمادگی کامل در ایجاد واحدهای تولیدی در این شهرستان را داریم.
عضو مجمع نمایندگان فارس با بیان اینکه امروز وضعیت زیرساخت های ارتباطی این شهرستان نسبت به دو سال گذشته از وضعیت متفاوتی برخوردار است اضافه کرد: عملیات بهسازی محور خرامه - مرودشت با اعتباری بالغ بر 70 میلیارد ریال به انجام رسیده و عملیات بهسازی و تعریض محور ارتباطی خرامه - شیراز در حال انجام بوده که هم اکنون روکش آسفالت آن در حال انجام است و امیدواریم این پروژه هرچه سریع تر به اتمام برسد.
وی بیان داشت: مناقصه محور ارتباطی خرامه - نی ریز برگزار شده و در آینده نزدیک شاهد آغاز عملیات اجرایی آن خواهیم بود.
اسماعیلی ادامه داد: عملیات بهسازی محور ارتباطی خرامه ـ سروستان در حال انجام است و پیمانکار در قرارداد خود اعلام کرده که تا پایان آبان ماه سال جاری 24 کیلومتر از محور سروستان تا تقاطع جاده قدیم خرامه - سروستان و 11 کیلومتر از محل تقاطع جاده اصلی سروستان تا شهر خرامه آسفالت شود که امیدواریم با تامین اعتبارات شاهد محقق شدن این پیش بینی باشیم.