به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی حافظ؛ تیم فوتبال قشقایی، اردوهای تمرینی پیش از فصل خود را زودتر از اکثر تیمهای لیگ دسته اول ایران آغاز کرد و انتخاب رضا عنایتی به عنوان سرمربی، نشانهای بود از عزم جدی مسئولان این باشگاه جوان در مسیری که قرار بر تداوم آن تا افتخار آفرینی است.در این ایام و روزهایی که دریچه نقل و انتقالات باز شده، قشقایی هم که تا به حال تیمی با بازیکنانی بیشتر بومی در عرصه رقابت لیگ دسته دوم و دسته اول، حضور داشته و نتایج نسبتا خوبی هم کسب کرده است، ظاهرا در آستانه فصل جدید گوشه چشمی هم به بازیکنان غیربومی دارد.
قشقاییها در ابتدای فصل پیش، کار خود را با مهرداد شکاری، مربی شیرازی، شروع کردند و پس از کسب یک باخت و یک تساوی در انزلی، از هفته سوم ابراهیم طالبی را روی نیمکت نشاندند تا با کسب سه برد پیاپی و رکورد نباختن برای 6 هفته، شرایط متفاوتی را تجربه کنند.
قشقایی هفته ششم به مس کرمان باخت و سرمربیاش بازداشت شد تا وارد شوک تازهای شود، ضربهای که میتواند هر تیمی را از پا بیندازد.
این تیم اما هفته هفتم را با مهدی فروردین و با دستیاری مسعود خوبیاری دنبال کرد و تا پایان هم این حرکت را ادامه داد و کارنامه او هم در مجموع قابل قبول و بعضا خیلی خوب بود.
فروردین که روی استفاده از ظرفیت بومی تاکید و تمرکز داشت، در نیم فصل بازیکنان شایستهای نظیر سهیل نیکنام و پوریا زارع را به جمع یارانش اضافه کرد اما در پایان نتوانست، همای صعود به لیگ برتر را بر شانه بنشاند.
مدیران باشگاه و تیم فوتبال قشقایی، در آستانه فصل جدید، با برنامههایی که اجرایی کردهاند، نشان دادند که نگرش گذشته خود را در تیمداری تغییر دادهاند و قصد دارند ضمن حفظ جایگاه بازیکنان و مربیان خوب بومی و معطوف کردن تمام نگاه به جوانان، از ظرفیتهای موجود و قابل دسترس و البته با تجربه، در بستن یک تیم خوب، استفاده کنند.
به گزارش ایسنا، تیم فوتبال قشقایی که تا قبل از این، جایگاه بازیکنان جوان و بومی بود، به یکباره در حال تبدیل شدن به یکی از تیم های مسن و البته غیر بومی از نوع ناشناخته لیگ دسته یک است.
مجید ایوبی 39 ساله، محمد غلامی 37 ساله، جهانگیر عسکری 34 ساله باریکنانی هستند که در تیم جدید قشقایی با مدیران و مربیان غیر بومی بازی خواهند کرد.
یک دروازه بان و مهاجم تقریبا گمنام نیز دیگر اعضای جدید قشقایی هستند که برای مربی جوان و بازیکن و گلزن متبحر سابق فوتبال ایران، قرار است میدان داری کنند و نتایج دلخواهش را رقم بزنند.
اگر انتخابهای فعلی با نظر عنایتی بوده باشد، نشان میدهد این مربی قصد دارد با تزریق عنصر تجربه به تیمش، علاوه بر روی نیمکت، در خطوط مختلف زمین هم دستیارانی داشته باشد، هر چند این انتخابها میتواند شایبه بیشتر شدن پَرسهی دلالان و واسطهها گرداگرد باشگاه قشقایی را در اذهان جلوه گر کند.
صاحبنظران و اهالی فوتبال اعتقاد دارند که بازیکنانی نظیر ایوبی، غلامی و عسکری امروز دیگر از انگیزه و توان بالایی برای ادامه دوران بازیگری برخوردار نیستند. حال آنکه باید اطمینان داشت که این بازیکنان با قیمتهای بالایی پیوستن به قشقایی را پذیرفتهاند؛ حال آنکه قشقایی نسبت به سایر تیمهای لیگ یکی شهرستانی، زیرساختهای ضعیفتری دارد و باید ابتدا راهکارهایی را برای تقویت این زیرساختها بیندیشد.
تا قبل از این در باشگاه قشقایی قرار داد هیچکدام از بازیکنان، به عدد پنجاه میلیون تومان هم نمیرسید و این تیم تمام فصل را با مشکل ترانسفر و محل تمرین دست و پنجه نرم کرد؛ حال باید نشست و دید که بازیکنان جدید که تعصب آنچنانی به باشگاه ندارند شرایط را تا چه زمانی تحمل خواهند کرد؟ بازیکنان حرفهای و با تجربه، به راحتی هر تیمی را برای دریافت مطالبات خود تحت فشار میگذارند.
برخی این حرکت تیم قشقایی را با دیگر تیمهای لیگ برتری و استفاده از بازیکنانی نظیر سید جلال حسینی، مهدی رجبزاده یا حتی کریستیانو رونالدو مقایسه میکنند که قطعا قیاسی معالفارق است.
قطعا یکی از دلایل موفقیت امثال رجبزاده یا حسینی، حضور مداوم در یک باشگاه بود که نشان از شناختی همراه با تعصب است و همین آنان را در ترکیب تیم جا انداخته است.
به گزارش ایسنا، باید ضمن احترام به تصمیم مدیران باشگاه و سرمربی جدید تیم فوتبال قشقایی، منتظر ماند و امیدوار بود که این تیم خوب، با اقدامات جدید، به رویای فارسیها در داشتن یک تیم لیگ برتری در ورزش پرطرفدار فوتبال، جامهی حقیقت بپوشاند.
ایسنا