به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی حافظ، دکتر عنایت الله رحیمی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، با تاکید بر اهمیت توجه و به کار گیری شاخص های اقتصاد مقاومتی تبین این شاخص ها در 24 بند از سوی مقام معظم رهبری را در شرایط کنونی اقتصاد کشور راهگشا توصیف کرد و افزود: هر یک از این شاخص ها باید با دقت مورد توجه قرار گرفته و جایگاه کنونی ما در این موارد بررسی و استراتژی ها و برنامه های لازم برای رسیدن به این اهداف به درستی مشخص شود.
وی ادامه داد: با انجام این اقدامات می توانیم نقاط قوت و ضعف عملکرد ستاد اقتصاد مقاومتی استان تا به امروز را بررسی و با مشخص کردن نقاط قوت و ضعف برنامه های مشخصی برای رفع کاستی ها و تقویت توانمندی ها در دستور کار قرار دهیم.
نماینده عالی دولت در استان فارس با تاکید بر اهمیت شاخص کاهش وابستگی به نفت تلاش های انجام شده در این زمینه را مهم و اثرگذار ارزیابی و عنوان کرد: با توجه به آنچه در سایر کشورهای جهان تجربه شده است شرایط سخت زمینه ساز پیشرفت است بنابراین تنگناهای اقتصادی ایجاد شده امروز کشور می تواند فرصتی مناسب برای کاهش وابستگی اقتصاد به نفت باشد.
دکتر رحیمی حمایت از تولید ملی را از دیگر شاخص های اقتصاد مقاومتی برشمرد و ایجاد اشتغال و بهبود شرایط معیشت مردم را به تقویت حمایت از تولیدات داخلی وابسته دانست.
استاندار فارس تاکید کرد: در صورتی که بتوانیم اقتصاد را به سمت مردمی کردن و دوری از تصدی گری دولت پیش ببریم تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی امکان پذیر خواهد بود.
وی اقدامات انجام شده در کارگروه ها و کمیته های ستاد اقتصاد مقاومتی استان را مناسب و موثر ارزیابی کرد و این اقدامات را نشان دهنده وجود برنامه در این زمینه دانست.
دکتر رحیمی در ادامه به راه اندازی سامانه سانپا(سامانه ارزیابی و نظارت بر پروژه های اقتصاد مقاومتی) و ابلاغ سامانه نیپا( سامانه یک پارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی) و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی در قالب کمیته اجرایی بهره وری اشاره کرد و این موارد را از نمونه های اقدامات موثر در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان فارس برشمرد.
استاندار فارس با اشاره به آمار خوب استان در ایجاد فصت های شغلی جدید طی ماه های گذشته، یادآور شد: تلاش های انجام شده باید از سوی رسانه ها به ویژه صدا و سیما به مردم اطلاع رسانی شود.