مشاور وزیر و دبیر کمیته همکاری حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش فارس بیشترین تعامل و همکاری را با حوزه های علمیه در سطح کشور دارد.
حجت الاسلام مجتبی ملکی در نشست مشترک با شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش فارس اظهار کرد: حضور حوزه های علمیه صرفا برای توسعه فرهنگ دینی و اسلامی در راستای تحول بنیادین در آموزش و پرورش است.
مشاور وزیر آموزش وپرورش با اشاره به اینکه برای اجرایی شدن سند تحول بنیادین پنج مرحله ترسیم شده است، گفت: وظیفه تمام نهادهای دولتی و غیردولتی این است که مجموعه آموزش و پرورش را در این امر یاری کنند.
ملکی تصریح کرد: نظام آموزشی ما بر گرفته از مبانی غربی بود و ضرورت تغییر مبانی آن به مبانی دینی و اسلامی بارها توسط مقام معظم رهبری و صاحبنظران مورد تاکید قرار گرفته است.
دبیر کمیته همکاری های حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش تکمیل سند را گام بعدی تحول دانست و افزود: در این مرحله مباحثی همچون تاکید بر آموزش نیروی انسانی ماهر و کارآمد مدنظر قرار گرفت که این موضوع با تاسیس دانشگاه فرهنگیان قابل دست یابی است.
وی همچنین از آماده سازی و تدوین نمایه اجرای سند تحول توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: در این نمایه برای بند بند این سند در زمینه های مختلف فعالیتهایی مشخص و تعریف شده است.
ملکی بیان کرد: در مرحله سوم نیازمند تامین فضا و تجهیزات فناوری مانند هوشمند سازی مدارس هستیم که در این امر سایر دستگاه ها باید آموزش و پرورش را حمایت کنند.
وی خاطرنشان کرد: تعمیم سند تحول، گام چهارم است که این موضوع در دستور کار تمام مسوولان آموزش و پرورش در وزارت ، ادارات کل وادارات آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق قرار گرفته است.
دبیر کمیته همکاری حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش گفت: در این مرحله از تمام دستگاه ها و نهادهایی که به نوعی می توانستند در این برنامه یاری گر آموزش و پرورش باشند دعوت شد و در این راستا توافق نامه ای بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش منعقد شد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مرحله تحکیم آخرین مرحله اجرای سند تحول است که در آن حیات طیبه هدف غایی تحول در آموزش و پرورش معرفی شده است، افزود: برای رسیدن به این موضوع باید علوم ما به سرچشمه های وحیانی متصل شود.
منبع: ایسنا