۰
plusresetminus
با ‌آزمایش برروی گونه های جانوری؛

ابداع دستگاه تنظیم کننده ضربان قلب بدون باتری/عملکرد باتری قلب چگونه است؟

تاریخ انتشارشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۳۰
محققان نوعی دستگاه تنظیم کننده ضربان قلب ابداع کرده اند که بی نیاز از باتری با استفاده از تپش قلب الکتریسیته تولید می کنند. این دستگاه روی خوک ها آزمایش شده است.
ابداع دستگاه تنظیم کننده ضربان قلب بدون باتری/عملکرد باتری قلب چگونه است؟
به گزارش حافظ خبر، قلب در حالت طبیعی، هر دقیقه حدود ۶۰ تا ۱۰۰ ضربان دارد که به وسیله یک گره سینوسی دهلیزی در قلب تولید می‌شود. حال اگر به دلایلی این گره سینوسی اختلال پیدا کند یا در مسیر امواج الکتریکی داخل قلب اختلالی به وجود بیاید، ضربان قلب کاهش می‌یابد که در چنین شرایطی می‌توان از دستگاه ضربان‌ساز یا پیس میکر استفاده کرد
باتری قلب چیست؟
پیس میکر یا همان “باطری قلب” یک دستگاه کوچک است که در سینه یا شکم کار گذاشته می‌شود تا به کنترل ضربان نامنظم قلب کمک کند. این دستگاه با استفاده از پالس‌های الکتریکی، قلب را تحریک می‌کند تا تعداد ضربان های قلب طبیعی شود.
جراح شما برای کمک به مدیریت ضربان قلب نامنظمتان به نام آریتمی، آن را زیر پوست قرار می دهد. باتری های قلب مصنوعی مدرن، دو بخش دارند.

یک قسمت، که مولد پالس نامیده می شود، شامل باتری و لوازم الکترونیکی است که ضربان قلب شما را کنترل می کند. بخش دیگر یک یا چند هدایت کننده است که منجر به ارسال سیگنال های الکتریکی به قلب می شود.
هدایت کننده ها سیم های کوچکی هستند که مولد ضربان به قلب شما هستند. باتری قلب به طور کلی دو نوع از آریتمی را درمان می کنند:
    یک تپش قلب که خیلی سریع اتفاق می افتد.
    ضربان قلبی که خیلی آهسته است.
برخی افراد نیاز به نوع خاصی از باتری قلب به نام باتری بیونتریکولار قلب یا بیونت دارند.اگر دچار نارسایی شدید قلبی شدید، ممکن است به یک بیونت نیاز داشته باشید.بیونت باعث می شود که دو طرف قلب با هم همگام شوند.این روش به عنوان درمان تطابق دوباره قلبی شناخته می شود.
اگر قلب شما به سرعت و یا به کندی خون را پمپ می کند، به یک باتری قلب نیاز دارید.در این صورت بدنتان به اندازه کافی خون به دست نمی آورد و می تواند باعث این موارد شود:
_خستگی
_غش یا ضعف
_تنگی نفس
_آسیب به اندام های حیاتی
_مرگ احتمالی
خستگی و ضعف
 چرا قلب به باتری نیاز پیدا می‌کند؟
اینکه چرا ریتم طبیعی قلب به‌هم می‌خورد، جوابی ساده ندارد. بسیاری از شرایط و مواد ریتم قلب را تحت‌تاثیر قرار می‌دهند. بیماری‌هایی مانند دیابت، فشارخون بالا، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های ریوی و پرکاری تیرویید می‌توانند باعث آریتمی شوند. مصرف بعضی از داروها و سیگار کشیدن نیز می‌توانند باعث بی‌نظمی در ضربان قلب شوند. پی بردن به‌علت آریتمی بسیار اهمیت دارد زیرا نوع درمان وابسته به‌علت است، بنابراین پزشک برای پی بردن به‌علت آریتمی ممکن است آزمایش‌هایی درخواست کند.
خطرات و عوارض باطری قلب چیست؟
جراحی برای نصب باطری قلب در کل بی‌خطر است. بااین‌حال، ممکن است مشکلاتی از جمله: تورم، خونریزی، کبودی یا عفونت در محل نصب باطری، آسیب‌دیدگی عروق خونی یا اعصاب، روی هم خوابیدن ریه و نشان دادن واکنش منفی به داروی مورد استفاده در طول عمل نیز رخ دهد.
تعویض باطری قلب
باطری قلب بسته به میزان فعالیتش بین ۵ تا ۱۵ سال و به‌طور متوسط ۶ تا ۷ سال دوام دارد. پزشک باید پیش از اتمام عمر باطری آن را به همراه ژنراتور تعویض ‌کند.
جراحی مورد نیاز برای تعویض باطری و ژنراتور از جراحی برای نصب باطری اولیه راحت تر است. دیر یا زود سیم‌ها هم نیاز به تعویض پیدا می‌ کنند.
چه کسانی باید باتری قلب داشته باشند؟
یک باتری قلب سیستم الکتریکی بدن و ضربان قلب شما را کنترل می کند. با هر تپش قلب، یک ضربه الکتریکی از بالای قلب به پایین حرکت می کند و ماهیچه های قلب شما را به منقبض کردن نشانه می دهد.
 یک باتری قلب نیز می تواند ضربان قلب شما را دنبال و ثبت کند. یک پرونده می تواند به پزشک شما کمک کند که آریتمی را بهتر درک کند.همه باتری های قلب مصنوعی دائمی نیستند.

باتری های قلب موقت می توانند انواع خاصی از مشکلات را کنترل کنند.ممکن است پس از حمله قلبی یا جراحی قلب به یک ضربان قلب موقتی نیاز داشته باشید.
 همچنین ممکن است به یکی نیاز داشته باشید اگر به طور موقت قلب شما را کند کار کند.متخصص قلب شما را تست خواهند کرد تا ببیند آیا شما نامزد خوبی برای یک باتری قلب هستید یا خیر.
جراحی کاشت باتری قلب چگونه انجام می پذیرد؟
کاشت معمولاً یک تا دو ساعت طول می کشد. یک داروی مسکن برای آرام کردن شما و یک بی حسی موضعی برای بی حس کردن محل برش، دریافت خواهید کرد.در طی این روند بیدار خواهید بود.
جراح یک برش کوچک را نزدیک شانه شما ایجاد خواهد کرد.آن ها یک سیم کوچک را از طریق برش به یک سیاه رگ اصلی نزدیک استخوان ترقوه هدایت خواهند کرد.سپس جراح، سیم را از طریق سیاه رگ به قلب شما هدایت خواهد کرد.
یک دستگاه اشعه ایکس به راهنمایی جراح شما از طریق این فرآیند کمک می کند. با استفاده از این سیم، جراح به بطن راست قلب شما یک الکترود وصل خواهد کرد.بطن دریچه قلب است.

انتهای دیگر سیم به مولد پالس متصل می شود. این شامل باتری و مدارهای الکتریکی است. به طور معمول، جراح ژنراتور را زیر پوست نزدیک استخوان ترقوه شما قرار خواهد داد.
 اگر یک باتری قلب دریچه ای قلب دارید، جراح به دهلیز راست قلب شما کمک خواهد کرد و سومی به بطن چپ منتهی خواهد شد. دهلیز، قسمت فوقانی قلب است. در پایان، جراحی شما برش را با بخیه به پایان خواهد رساند.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بر اساس نتایج و آزمایشات محققان:
دستگاه تنظیم کننده ضربان قلب بدون باتری ابداع شد
محققان مؤسسه فناوری جورجیا یک دستگاه تنظیم کننده ضربان قلب بی نیاز از باتری ابداع کرده‌اند که الکتریسیته مورد نیاز خود را از حرکات قلب تأمین می‌کند.
این دستگاه با استفاده از یک «تولید کننده انرژی» به نام iTENG کار می‌کند که دور قلب می پیچد و همزمان با انقباض و انبساط این عضو بدن الکتریسیته تولید می‌کند.
دستگاه تنظیم کننده ضربان قلب انرژی جمع آوری شده را در یک «واحد مدیریت انرژی» ذخیره می‌کند و برای فعالسازی از آن استفاده می‌کند.
با هر تپش قلب الکتریسیته بیشتری برای فعال نگه داشتن دستگاه تولید می‌شود.

به کارگیری این دستگاه در حقیقت پایانی بر عمل‌های جراحی جایگزین کردن باتری تجهیزات مختلف درون بدن است. از سوی دیگر سبب می‌شود دستگاه ماندگار تر و مؤثرتر باشد.
این ایمپلنت روی بدن یک خوک نصب شد و به طور موفقیت آمیز ریتم قلب حیوان را رصد کرد.
همچنین شرایط مختلف مانند آریتمی سینوسی (sinus arrhythmia ) را اصلاح کرد. این مشکل نوعی کاهش ضربان قلب است. شیوه عملکرد این دستگاه در بدن سبب شد تا symbiotic cardiac pacemaker را بگیرد.
iTENG از دولایه تشکیل شده که به وسیله یک پوشش اسفنجی از هم جدا شده‌اند. این پوشش می‌تواند با هر ضربان قلب در فرایند پمپاژ خون، الکترون‌ها را محبوس کند.
عمر مفید این باتری حدود ۱۵ سال است اما به میزان استفاده از دستگاه نیز بستگی دارد.
«تیم چیکو» یکی از محققان این تحقیق می‌گوید: این تحقیق امیدوار کننده است اما باید بررسی‌های بیشتری درباره آن انجام شود.
بعد از جراحی باتری قلب چه اتفاقی می افتد؟
باتری قلب شما برنامه ریزی می شود تا متناسب با نیازهای خاص شما عمل کند. بازدیدهایی با پزشک اغلب برنامه ریزی می شود تا اطمینان حاصل شود که تنظیمات باتری قلب درست هستند. شما می توانید آن شب به خانه بروید، یا می توانید یک شب در بیمارستان بمانید.
قبل از اینکه به خانه بروید، پزشک مطمئن خواهد شد که باتری قلب به درستی برای نیازهای قلب شما برنامه ریزی شده است.پزشک می تواند آن را کنترل کند.در طول یک ماه آینده باید از ورزش سخت و بلند کردن اجسام سنگین اجتناب کنید.
همچنین ممکن است لازم باشد داروهای ضد درد را برای هر گونه ناراحتی مصرف کنید.هر چند ماه شما باتری قلبتان را با استفاده از تجهیزات ویژه ارائه شده توسط پزشک خود به یک خط تلفن وصل خواهید کرد.

به پزشک شما این امکان را می دهد که بدون نیاز به مراجعه به دفتر، اطلاعات را از باتری قلبتان دریافت کند.انتقال اطلاعات از راه دور را می توان در بازه های زمانی برنامه ریزی شده و یا در زمان هایی برنامه ریزی کرد که باتری یک هشدار را ارسال می کند، یا اگر شما نگران هستید می توانید یک متن را ارسال کنید.
فن آوری از راه دور به معنی مراجعه کمتر به دفتر پزشکتان است، اما شما هنوز نیاز دارید که پزشک تان برای معاینه عمومی ببینید.باتری قلب مصنوعی مدرن به اندازه دستگاه های قدیمی حساس نیستند، اما دستگاه های خاصی می توانند موجب تداخل با این باتری شوند.
کد مطلب : ۲۰۱۷۲
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما