۰
plusresetminus
جانباز 70 درصد دفاع مقدس:

هم اکنون دانشجوی دکترا هستم/ جایگاه و تاثیرات جانبازان در جامعه، حافظ انقلاب می باشد

تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۲۷
به مناسبت سالروز ولادت الوالفضل العباس و روز جانباز به سراغ غلامحسین چوبینی، از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس رفته و به گفتگویی صمیمانه با وی پرداختیم.
هم اکنون دانشجوی دکترا هستم/ جایگاه و تاثیرات جانبازان در جامعه، حافظ انقلاب می باشد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی حافظ، چهارم شعبان ماه هرسال، مصادف با سالروز تولد قمربنی هاشم، ابوالفضل العباس را روز جانباز نامیده اند؛ کسانی که یاد و خاطره دلاوری ها و فداکاری هایشان در دوران پیروزی انقلاب و هشت سال جنگ نابرابر علیه دنیا تا ابد و دهر در خاطر و اذهان عمومی ماندگار خواهد بود.
به همین مناسبت به سراغ غلامحسین چوبینی، از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس رفته و به گفتگویی صمیمانه با وی پرداخته که در ادامه می خوانید.
 
** لطفا خود را معرفی بفرمایید.
غلامحسین چوبینی، جانباز 70 درصد شیمیایی در جنگ هشت ساله علیه حزب بعث عراق هستم.
اواخر اسفندماه سال 1360 راهی جبهه جنگ شدم و در عملیات های فتح المبین، رمضان، بدر و والفجر8 توفیق حضور داشتم.
 
** از نحوه مجروحیت و جانبازی خود بگویید.
بنده بعد از 6 بار حضور در جبهه های مقدس جنگ در بهمن ماه سال 1364 در عملیات والفجر8 که منجر به آزادسازی فاو شد، بر اثر بمباران شیمیایی مجروح شدم که در آن حادثه 5 نفر از همرزمان به شهادت نایل آمدند. پس از این اتفاق به بیمارستان اهواز و سپس به بیمارستان شهید نواف تهران منتقل شدم.
در ادامه به همراهی تعدادی دیگر از مجروحین شیمیایی برای درمان بیشتر به بلژیک اعزام شدیم و چندماهی رادر آنجا تحت درمان قرار گرفتم. پس از بهبود نسبی که حاصل شد، به اصرار خودم به کشورم بازگشته تا ادامه درمان ها را در ایران بگذرانم.
 
** از مشکلات و معضلات جانبازی خود بگویید.
بنده تمام بدن و به طور خاص چشم، ریه و پوست مجروح و شیمیایی شدم، باوجود گذشت حدود 34 سال از آن زمان، همانند بسیاری دیگر از جانبازان سختی ها و مشقت هایی را تحمل کرده ام، بارها و بارها تحت عمل جراحی چشم قرار گرفتم، از ناحیه ریه نیز دچار مشکل تنفس هستم که گاها بنده را دچار مشکل می کند و طبیعی ست که از روند عادی زندگی اختلال ایجاد شده ولی به لطف خدا همه این سختی ها را تحمل کرده و می کنم زیرا برای هدفی مقدس به جبهه و جنگ رفتم و با چشمانی باز این راه را انتخاب کردم تا به وظیفه ای که بر دوش من گذاشته شده بود، جامه عمل پوشانده باشم.
 
** بعد از مجروحیت و جانبازی چه کردید؟
بعد از مجروحیت بالایی که داشتم، ناامید نشده و با وجود محدودیت ها و سختی های خاص خود ادامه تحصیل دادم، کارشناسی الهیات و معارف اسلامی را گرفتم، کارشناسی ارشد علوم قرآنی خوانده و هم اکنون دانشجوی دکترای علوم، قرآن و حدیث می باشم. بنده اعتقاد دارم که باید خود را مسلح به دین اسلام، بصیرت و ایمان نماییم.
 
** توصیه و درخواست شما از مردم و مسئولین چه مواردی می باشد؟
مردم و مسئولین ما باید بیش از گذشته جایگاه و ارزش ایثارگران و جانبازان را بشناسند و شان آن ها رعایت شود زیرا در واقع تمامی پیشرفت های کشور در زمینه های مختلف مرهون فداکاری ها و از جان گذشتن شهدا، جانبازان و ایثارگران می باشد و چیزی ست که همگان به آن اذعان دارند. همچنین یک جاهایی قصوراتی سرزده و احتمالا سرخواهد زد که این موارد باید بازنگری شود. قابل ذکر است که تنها رفاه مادی ایثارگران و جانبازان ملاک نیست، بلکه جایگاه و اثراتی که جانبازان و ایثارگران در جامعه گذاشته و می گذراند، مهم تر است که می بایست حفظ شود زیرا حفظ انقلاب در گرو این قضیه می باشد.
شیرازه
کد مطلب : ۲۰۰۰۱
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما