۰
plusresetminus
گفتگوی اختصاصی حافظ نیوز با نماینده مردم شیراز در مجلس؛ قسمت سوم

سید حسین ذوالانوار: «در توافق ژنو میان داده ها و ستانده ها توازن برقرار نیست/اثبات غیرقابل اعتماد بودن غرب بزرگترین دستاورد توافق ژنو است»

تاریخ انتشارشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۱۱
بحث پیرامون موضوعات متنوع و گوناگون همچون توافقنامه ژنو و حال و روز صنایع استان فارس و حتی سد تنگ سرخ در بالادست شیراز، سبب شد به سراغ سید حسین ذوالانوار نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی برویم. سید حسین ذوالانوار در دو کمسیون صنایع و معادن مجلس و کمسیون حمایت از تولید ملی عضویت دارد. در ادامه بخش سوم و انتهایی گفتگوی تفصیلی حافظ نیوز و سید حسین ذوالانوار را می خوانید:
سوال - جناب آقای ذوالانوار! هم اکنون یک ابهام مهم در بین افکار عمومی در خصوص توازن میان امتیازات داده شده و امتیازات گرفته شده در توافق ژنو وجود دارد. ارزیابی شما از آنچه که در این توافق به دست آورده ایم و آنچه که از دست داده ایم چیست؟
این بحث درستی است. میان امتیازاتی که در این توافقنامه به غرب واگذار کردیم و آنچه که به دست آوردیم توازن منطقی وجود ندارد، البته این واگذاری امتیازها به این دلیل نبود که در مقابل چیزی را به دست آوریم، بلکه به این دلیل بود که فضای موجود شکسته شود که این اتفاق نیز افتاد.
 
به نظر شما این توافقنامه چه دستاوردی برای نظام اسلامی دارد؟
اگر بخواهیم توازن بین داده ها و گرفته های توافق ژنو را به میان بکشیم، طبعأ ما ضرر کرده ایم ولی اینکه مردم دنیا قاضی شوند و به عنوان یک ناظر این مسئله را ببینند که غرب قابل اعتماد نیست، دستاورد بسیار بزرگی برای ماست.
 
هم اکنون شاهد هستیم مباحثی نظیر حمایت ایران از مقاومت اسلامی در منطقه و مسائلی در زمینه حقوق بشر و حتی برد موشکهای بالستیک ایران در ادامه مذاکرات ژنو، مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. شما آینده این مذاکرات را چگونه ارزیابی می کنید؟
یک واقعیت وجود دارد و آن این است که جهان غرب به سردمداری آمریکا هیچ گاه به هیچ سطحی از پیشرفت در نظام اسلامی راضی نخواهد شد، بلکه آنها می خواهند جمهوری اسلامی اساسا وجود نداشته باشد و بحث هسته ای نیز تنها یک بهانه است. آنها این تفکر را دنبال می کنند که استقلال کشورمان را به کلی از بین برده و ما را به یک کشور وابسته تبدیل کنند همانگونه که امروز بسیاری از کشورهای منطقه همانند عربستان، ترکیه، پاکستان، افغانستان و ... همسو با سیاست های آمریکا قدم بر می دارند. جهان غرب معتقد است وضع کننده نظم و قوانین جهان است و به همین جهت در تلاش است سایر کشورها از جمله ایران و حتی تفکر حاکم بر مردم کشور ما، تابع قوانینی باشد که آنها وضع می کنند. لذا اگر این واقیعت مد نظر قرار گیرد، در دراز مدت نمی توان به این توافقنامه و دستاوردهای آن زیاد خوشبین بود.
 
بخش نخست مصاحبه با نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی - سید حسین ذوالانوار: «احداث سد تنگ سرخ چهره شیراز را دگرگون می کند/همه باید تلاش کنند این سد احداث شود/سد تنگ سرخ تهدید زیست محیطی نیست»
کد مطلب : ۲۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما