رویکرد کارگروه علمی مطالبه گری و ایجاد دغدغه می باشد/ نیاز فارس به ایجاد کمیته تحقیقاتی، عملیاتی
تاریخ انتشارپنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۴۷
دکتر نصیری پیشنهاد داد: یک کمیته تحقیقاتی ذیل کمیته علمی و بصورت عملیاتی ایجاد شود که به شناسایی چالش های بیرونی و درونی شرکت های کوچک پرداخته و برای رفع آن ها برنامه ریزی کند.
به گزارش حافظ خبر، دکتر سید مهدی نصیری، معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری فارس و رئیس کارگروه علمی این استان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری از شیراز درحاشیه مجمع عالی بسیج استان فارس پیرامون کارگروه علمی و دستاوردهای آن ضمن تشکر از اعضای کارگروه علمی به ویژه جناب قاسمی عنوان کرد: آنچه مورد توجه کشور های صنعتی می باشد تشکیل شرکت های کوچک بوده که تجاری سازی مسائل توسعه ای است که این خود پیش نیاز شرکت های بزرگ می باشد.
وی با استناد به این موضوع و با توجه به اینکه تاسیس شرکت های دانش بنیان از دستاوردهای انقلاب است افزود: استان فارس با همت خود دارای 700 شرکت کوچک ومتوسط که بیشتر آن ها دانش بنیان بوده و این امار خود ده درصد از شرکت های دانش بنیان کشور را به خود اختصاص داده است.
استاد دانشگاه شیراز با بیان این موضوع که سازمان پژوهش های علم وصنعتی در سال 59 تشکیل و اواخر دهه هفتاد به عنوان پارک علم و فناوری تغییر ماموریت یافت، گفت: پارک های علم وفناوری تاکنون 7000 شرکت و 43000 موقعیت شغلی را بوجود اورده است.
او در ادامه سخنانش بیان نمود: ما مولد انقلابیم ولی به واسطه کمبود تجربه فعالیت، چالش های درونی و بیرونی زیادی داریم.
دکتر نصیری در خصوص فعالیت کارگروه علمی و علت تشکیل آن خاطر نشان کرد: طبق نتایج جلسات و نظرات منعکس شده، گروه علمی برآن است که جهت برطرف کردن چالش های موجود طی دوره های کوتاه مدت و بلندمدت برنامه ریزی هایی انجام دهد همچنین کار این کارگروه ایجاد مطالبه گری و دغدغه است.
دکتر نصیری پیشنهاد داد: یک کمیته تحقیقاتی ذیل کمیته علمی و بصورت عملیاتی ایجاد شود که به شناسایی چالش های بیرونی و درونی شرکت های کوچک پرداخته و برای رفع آن ها برنامه ریزی کند.
وی در ادامه گفت: در ابلاغیه 24 موردی رهبری 4 مورد صراحتا به اقتصاد مقاومتی بویژه اقتصاد مقاومتی در قالب اقتصاد دانشی اشاره شده است که امیدواریم بتوانیم بخشی از این شاخص ها را با همکاری زنجیره ای همه کمیته ها جامه عمل بپوشانیم.