امام جمعه موقت شیراز بر لزوم بهسازی و مقاوم سازی بافت های فرسوده شهری در شیراز تاکید کرد وگفت:بسیاری از مناطق بافت قدیم شیراز در برابر زلزله آسیب پذیر است.
به گزارش "حافظ نیوز"، حجت الاسلام سید ابوفاضل رضوی اردکانی در خطبه های نماز جمعه شیراز اظهار داشت:بافت فرسوده و تاریخی شیراز که سند هویت و تاریخ این شهر است با وقوع یک زلزله 4 یا 5 ریشتری فرو خواهد ریخت، شایسته کلان شهری چون شیراز نیست که مناطق تاریخی آن در معرض چنین آسیب هایی باشد.
امام جمعه موقت شیراز از شهرداری و شورای اسلامی شیراز خواست تا با برنامه ریزی و تصمیم گیری قاطع و شایسته ساخت خانههای ایمن را در این نقاط آغازو از تخریب بیشتر بافت های تاریخی شیراز جلوگیری کنند.
وی ادامه داد: نباید در برابر زلزله و خطرات آن این بافت های تاریخی خسارت ببینند.
حجت الاسلام رضوی با بیان اینکه زلزله از عوامل طبیعی است و بر اثر عوامل مختلف بوجود می آید گفت : ما باید خود را در مقابل این خطرات طبیعی مجهز کنیم حوادث طبیعی وجود دارد اما خداوند به انسانها عقل داده تا در نقاط حادثه خیز با مقاوم سازی خانهها از تلفات سنگین جلوگیری شود.
خطیب نماز جمعه شیراز در ادامه گفت : هموطنان زلزله زده در استان کرمانشاه و غرب کشور هم به سرپناه نیاز دارند، در این رابطه کمک های مردمی به این مناطق ارسال شده است اما لازم است که با همت بیشتر مسئولان، کمک های مردمی بیشتری برای مردم این مناطق ارسال شود.
امام جمعه موقت شیراز در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به رحلت آیت الله حائری شیرازی در 29 آذر گفت: آیت الله حائری شیرازی از نظر علمی،اسلام شناسی، تبحر درعلوم انسانی؛ متخصص در منطق و فلسفه، خوش فکر و آشنا با ادبیات و شعر به خصوص سعدی و حافظ زبانزد بود.
خطیب نماز جمعه شیراز درگذشت آیت الله حائری شیرازی را ضایعهای بزرگ دانست و ساده زیستی را از ویژگیهای بارز این شخصیت روحانی و عالم دینی معرفی کرد.
حجه الاسلام رضوی اردکانی ادامه داد: آیت الله حائری شیرازی این ایده را مطرح کرد که کوههایی که در اطراف شهر درختانشان ازبین رفته، درخت کاری شوند و این تعداد درخت کاری با ابتکار و طرح یک عالم دینی بی نظیر است.
رضوی اردکانی، آیت الله حائری شیرازی را شخصیت مورد علاقه امام خمینی (ره) و هبر معظم انقلاب معرفی کرد و افزود: وی پیش از انقلاب در زندان ستم شاهی بیشترین شکنجهها را دید و در راه ترویج اندیشههای اسلام و امام تبعید شد و پس از پیروزی انقلاب نیز با حضور در معابد، کلیساها و مجامع مختلف با سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی به ترویج اندیشههای اسلامی پرداخت.
وی بر لزوم الگو گیری روحانیون جوان و جامعه مذهبی و فرهنگی از پشتکار ، درایت و شخصیت علمی و سیاسی آیت الله حائری شیرازی تاکید کرد و گفت : آیت الله حائری شیرازی قبل از انقلاب حدود 10 سال در مسجد شمشیرگرهای شیراز جلساتی برای جوانان دورههای متوسطه و دانشجو تشکیل داد، تعدادی از پرورشیافتگان آن جلسات اکنون از بزرگان فرهنگی، اجتماعی و سیاسی استان فارس هستند و در جریان انقلاب در شیراز نقش مؤثری داشتند.
حجت الاسلام رضوی اردکانی وجود چنین شخصیت هایی را نیاز جامعه امروزو نیاز انقلاب اسلامی دانست و گفت:دیدگاه های اقتصادی آن مرحوم در باره پول رایج جهانی و احیای پول اسلامی به تناقضات و مشکلات اساسی پول فعلی اشاره دارد، معرفی جایگزین برای پول رایج پیشنهادهایی است که برگرفته از دیدگاه های بلند اقتصادی آیت الله حائری است.