به گزارش "
حافظ نیوز"،مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در بازدید از 7 شهرک و ناحیه صنعتی در غرب استان اصفهان گفت: امسال 30 هزار میلیارد تومان تسهیلات با نرخ مصوب شورای پول و اعتبار از محل منابع داخلی بانکها، برای ده هزار واحد زیر ظرفیت و راکد ، شش هزار، طرح تولیدی با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد و نوسازی پنج هزار واحد صنعتی و دو هزار واحد معدنی در نظر گرفته شده و طرحها و واحدهای صنعتی و معدنی متقاضی تامین منابع مالی می توانند از طریق ثبت نام در سایت بهین یاب اقدام کنند.
علی یزدانی اعلام کرد : تاکنون یکهزار و 900 طرح و واحد صنعتی در کشور در سامانه 'بهین یاب' ثبت نام کرده اند که 60 درصد از آنها واحدهای اقتصادی مستقر در شهرک های صنعتی است. سامانه اینترنتی 'بهین یاب' در دولت یازدهم برای حمایت قانونی و ثبت نام از واحدهای تولیدی که خود را مستحق اخذ تسهیلات می دانند، راه اندازی شد. مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران افزود: ثبت نام از سایر واحدهای صنعتی خارج از شهرک ها بدلیل بی اطلاعی آنها کمتر بوده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: دسترسی به اطلاعات، حق صنعتگران است و دولت در باره این قانون، اطلاعات لازم را در اختیار صنعتگران قرار داده و این در حالی است که قبلاً چنین اقدامی انجام نمی شد.
علی یزدانی با اشاره به بورکراسی اداری و طولانی شدن عملیات اخذ مجوز تصریح کرد: دولت یازدهم اجرای قوانین را تسهیل کرده است و در صورت تکمیل مدارک متقاضیان دریافت زمین و اخذ مجوز، واگذاری و ارائه مجوز در مدت 2 روز انجام می شود.
یزدانی با اشاره به حمایت از صنعتگران گفت: هزینه واگذاری زمین در شهرک های صنعتی رایگان است و هزینه ای هم که دریافت می شود بابت حق انتفاع است و تخفیف حق انتفاع به شرکت های دانش بنیان، نخبگان، طرح های اقتصادی و تجاری بزرگ و سرمایه گذاری در مناطق کمتر توسعه یافته، اختصاص می یابد.
وی آموزش رایگان مدیران و کارکنان شرکت ها، پرداخت 50 درصد از هزینه شرکت در نمایشگاه ها، پرداخت بخشی از هزینه فعالیت های خوشه ای و نمایشگاهی خارج از کشور، پرداخت کل هزینه های تشکیل خوشه صنعتی و مواردی از این قبیل را از دیگر حمایت های دولت از صنعتگران اعلام کرد.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران افزود: 18 بانک و موسسه اعتباری با دریافت ضمانت نامه صندوق حمایت، به صنعتگران تسهیلات اعطا می کنند. یزدانی تاکید کرد: بانک های عامل در اختصاص تسهیلات نباید برخورد سلیقه ای کنند و فرمانداران و استانداران نیز باید به این رفتارها عنایت داشته باشند. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اهمیت فعالیت اقتصادی در شرایط حاضر کشور گفت: همگرایی، هم افزایی، وجدان کاری و توجه به بهره وری و استفاده از مشارکت مردم برای انجام فعالیت های اقتصادی، ضروری است زیرا با هم افزایی و اتحاد می توان ظرفیت های اقتصادی کشور را گسترش داد. یزدانی خرید تولیدات داخلی را رسالت مردم در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: تبلیغ کالاهای داخلی و ایجاد وحدت بین مردم، رسالت رسانه هاست.
وی خاطرنشان کرد: نباید فقط عملکرد دولت نقد شود بلکه باید نقاط قوت نیز مورد توجه قرار گیرد و نادیده گرفتن اقدامات دولت شایسته نیست و در شرایط فعلی باید رسانه ها، اتحاد ملی را تقویت کنند.
یزدانی گفت: اقتدار و عزت کشور و رفع مشکل بیکاری با همگرایی ایجاد می شود و بر اساس فرمایش شهید بهشتی، اقتدار نظام به اقتدار و عزت مسئولان آن است و اگر مسئولان نظام تخریب شوند به اقتدار و عزت کشور لطمه می خورد و باید این رفتارهای غلط ترک شود و در حال حاضر که ناامنی منطقه ما را فرا گرفته است، تقویت وحدت ملی به افزایش امنیت داخلی منجر می شود.
وی خاطرنشان کرد: برای رفع رکود در کشور باید همه مردم و مسئولان وارد عمل شوند و همه کارها نباید بر عهده دولت گذاشته شود زیرا نقش مجلس و قوه قضاییه نیز موثر است. یزدانی همچنین در آیین شروع واگذاری زمین در ناحیه صنعتی آنالوجه که درزمینه تولید قطعات پلاستیکی با کیفیت فعالیت می نمایند وکمتراز سه ماه مجوز ، طراحی و زیرساختهای آن تامین شده است ، گفت : وقتی همه باهم در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و سیاستهای اقتصاد مقاومتی اهتمام ورزند همانند این ناحیه کارها با سرعت انجام خواهد شد و جهت حمایت از صنایع کوچک و روستایی. با کلنگ زنی شهرک صنعتی رکن اباد شهرستان لنجان ، در زمینی به وسعت 70 هکتار ، عملیات اجرایی این شهرک آغاز شد.