بیانیه و یا طومار انتشار یافته به اسم حزب الله و مواردی از این دست هیچگاه نظر غاطبه این جریان نیست مگر اتفاقاتی نظیر حماسه 9 دی که اکثریت ملت و جریاناتی که حزب الله خوانده می شوند، در آن نقش داشته باشند.
طومار نمازجمعه تهران
حافظ نیوز/سرویس سیاسی از روز گذشته، انتشار تصویر جمع آوری امضا برای طوماری موسوم به دانشجویان حزب الله در حاشیه نمازجمعه تهران که در آن، بر لزوم جلوگیری از حضور بانوان در ورزشگاه ها تاکید شده، در فضای سیاسی و رسانهای کشور جنجال بسیاری به پا کرده است. در ادامه این طومار که خطاب به قوه قضائیه نوشته شده، آمده است در صورتی که این قوه مانع ورود بانوان به ورزشگاهها نشود، طبق بند ”م“ وصیت نامه حضرت امام و فرمان آتش به اختیار مقام معظم رهبری، دانشجویان حزب الله به تکلیف خود عمل می کنند.
در این باره ذکر چند نکته ضروری است: ۱- امت حزب الله یک حزب و یا گروه سیاسی و اجتماعی مشخص نیست که بتوان در پی وقوع اتفاقاتی نظیر این بیانیه، رفت و از شخص خاصی درباره آن مطالبه کرد بلکه امت حزب الله، همه آنهایی هستند که دل در گرو آرمان های انقلاب اسلامی بسته اند و نسبت به بیحرمتی و اغماض مسئولان نسبت به این آرمان ها، حساسیت دارند که از این منظر، طیف های بسیار وسیعی از گروهها و جریانات اجتماعی و سیاسی که بعضا با هم اختلاف دیدگاه و نظر هم دارند، امت حزب الله به شمار می روند. بر همین اساس، بیانیه و یا طومار انتشار یافته به اسم حزب الله و مواردی از این دست هیچگاه نظر غاطبه این جریان نیست مگر اتفاقاتی نظیر حماسه 9 دی که اکثریت ملت و جریاناتی که حزب الله خوانده می شوند، در آن نقش داشته باشند. ۲- تمام تشکل های حزب اللهی و دانشجویی دانشگاه های تهران نظیر بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی و جامعه اسلامی دانشجویان از بابت انتشار این طومار اعلام بی اطلاعی کرده و درباره متن منتشر شده در آن موضع گرفته اند پس می توان نتیجه گرفت عنوان دانشجویان حزب الله نیز تنها یک عنوان عاریتی برای این طومار است و هیچ جریان دانشجویی حزب اللهی در تنظیم و انتشار آن نقش نداشته است. ۳- آنچه که درباره عدم حضور بانوان در ورزشگاهها در این ایام در جریان است، یک مسئله کاملا فرهنگی و اجتماعی است که متاسفانه همچون بسیاری دیگر از مقوله ها، توسط برخی حامیان سیاسی و رسانهای دولت محترم، آلوده به غرض ورزیهای سیاسی شده و دستمایه ایجاد یک فضای دو قطبی مخالف و موافق دیگر را پدید آورده است.
درباره حضور بانوان در ورزشگاهها، تنها مطلبی که باید مد نظر قرار گیرد این است که این حضور، مستلزم فرهنگ سازی مناسب و ایمن سازی جو حاکم بر ورزشگاههاست. آن دسته از اصحاب رسانه و سیاستمدارانی که از روز گذشته، مهمترین چالش فرهنگی و اجتماعی و حتی سیاسی کشور را در یک طومار دو متری در حاشیه نمازجمعه تهران خلاصه کردهاند، تا کنون چند مسابقه فوتبال و یا والیبال را از درون ورزشگاه و در میان سکوهای تماشگران مشاهده کرده اند و چقدر نسبت به جو حاکم بر ورزشگاهها اشراف دارند؟
در بسیاری از مسابقاتی که از صدا و سیما به صورت زنده پخش می شود، شاهد هستیم که صدای میکروفون ورزشگاه قطع می شود تا شعارها و الفاظ زشتی که به تعبیر مجریان، تماشاگرنماها سر می دهند به گوش مخاطبان نرسد و حال در چنین فضای نا امن به لحاظ فرهنگی و اجتماعی، عدهای به دنبال حضور بانوان در ورزشگاهها هستند بدون آنکه زیرساخت فرهنگی و نظارت اجتماعی لازم برای آن را پدید آورده باشند! بنابراین، بهتر آن است که رسانهها و مسئولانی که این روزها شور حضور بانوان در ورزشگاهها را میزنند، به جای ایراد اتهام به حزب الله که غاطبه ملت ایران را شامل میشود، شرایط لازم برای حضور بانوان را در ورزشگاهها به صورت عملی فراهم آورند.