۰
plusresetminus
حداد عادل:

ترویج ملی‌گرایی افراطی و قومیت‌گرایی از برنامه‌های اصلی دشمن است

تاریخ انتشارسه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۰
غلامعلی حدادعادل گفت: ترویج ملی‌گرایی افراطی و بزرگنمایی از برخی شخصیت‌های تاریخی، نادیده گرفتن خیانت‌های رژیم پهلوی، قومیت‌گرایی و ترویج چهره‌های منحرف از برنامه‌های اصلی دشمنان است.
ترویج ملی‌گرایی افراطی و قومیت‌گرایی از برنامه‌های اصلی دشمن است
 به گزارش حافظ نیوز،به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۱۲۵ شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز دوشنبه ۱۳۹۵/۸/۱۷ به ریاست دکتر حداد عادل برگزار شد.
حداد عادل در این جلسه با اشاره به لزوم توجه بیشتر به رشته تاریخ گفت: هجمه به انقلاب اسلامی و دستاوردهای بزرگ ملت ایران با تحریف تاریخ در جریان است.
رئیس شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی تاکید کرد: متاسفانه ظرفیت فضای مجازی هم به هجمه دشمنان به انقلاب اسلامی کمک کرده است.
وی افزود: با نگاهی مختصر به شبکه‌های اجتماعی متوجه می‌شویم که تحریف تاریخ معاصر از اهم سرفصل‌های تهاجم فرهنگی علیه ملت ایران و انقلاب اسلامی است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: ترویج ملی‌گرایی افراطی و بزرگنمایی از برخی شخصیت‌های تاریخی، نادیده گرفتن خیانت‌های رژیم پهلوی به ملت ایران، قومیت‌گرایی و ترویج چهره‌های منحرف از برنامه‌های اصلی دشمنان است.
رئیس شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی گفت: شبکه‌های ماهواره‌ای مانند بی‌بی‌سی و من و تو و...، در سال‌های اخیر تحریف تاریخ معاصر را جدی گرفته‌اند و برای مقابله با این دشمنی‌ها باید ما هم تاریخ را جدی‌تر بگیریم.
رئیس شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی در ادامه و با اشاره به برخی از تحلیل‌های ارائه شده در مورد تحول علوم انسانی در رسانه‌ها گفت: برخلاف این تبلیغات هدف از ارتقاء و تحول علوم انسانی به معنای کنارگذاشتن کامل علوم انسانی رایج و موجود نیست. هدف از این طرح توانمندسازی علوم انسانی در حل مشکلات جامعه است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: خوشبختانه روند کار تحول و ارتقاء علوم انسانی که با همکاری همه نهادهای مسئول در دست انجام است یک کار کارشناسانه است که با توجه و استفاده از همه سرمایه‌های علمی کشور در حال پیگیری است.
رئیس شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی گفت: البته همه نهادهای علمی و آموزشی باید با توان بیشتری وارد میدان شوند.
وی افزود: مطالعه تاریخ نه تنها یک فعالیت علمی بلکه یک نیاز راهبردی برای ساخت آینده است.
کد مطلب : ۱۵۶۲۴
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما