در نوزدهمین همایش آمرین به معروف و ناهیان از منکر بر نقش فرهنگیان در احیا و اجرا و ترویج فریضتین امر به معروف و نهی از منکر تاکید به عمل آمد.
به گزارش حافظ نیوز به نقل از روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر فارس در همایش فوق که توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر فارس وبا همکاری سازمان بسیج فرهنگیان سپاه فجر و با حضور 700 نفر از مربیان و معلمان نواحی چهارگانه آموزش و پرورش شیراز در نهاد تعلیم و تربیت ناحیه یک برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین احمد عابدی مدیر حوزه علمیه فارس، سرهنگ حمید حسن زاده رییس سازمان بسیج فرهنگیان،رضا غزالی معاون دادسرای نظامی و قضایی و سلیمان مهدوی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر به ایراد سخن پرداختند.
سخنرانان این نشست هدف از اجرای دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر را دعوت عموم به دین، اخلاق و اعتقادات ذکر کردند و تصریح کردند که نهادینه شدن فرهنگ امر به معروف و نهی ازمنکر باعث اصلاح جامعه خواهد شد.
در این نشست تاکید گردید اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی ترویج یابد از معضلات بسیاری که به وقوع جرم منتهی می گردد جلوگیری خواهد شد.
رعایت بایدها و نبایدها و مراعات حدود شرعی و قوانین اجتماعی از نتایج دیگر اجرای این دو فریضه الهی است که حجت الاسلام والمسلمین عابدی به آن اشاره نمود و افزود: امر به معروف ونهی از منکر راهکار پیشگیری از معضلات جامعه است.
وی با بیان اینکه کمرنگ شدن این دو واجب دینی خواست دشمنان انقلاب است گفت: در اشاعه امر به معروف و نهی از منکر باید جهادی برخورد کرد و تمامی آمرین باید تخصص هدایت را بدانند و در این راه خبره باشند و اولین کار فرهنگ سازی و تذکر لسانی است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیز با اشاره به جامعه فرهنگیان گفت: آموزش و پرورش نهاد بزرگی است که بعد از خانه در تربیت نسل های جامعه نقش پررنگی ایفا می کند.
وی با اشاره به شعار ستاد امر به معروف ونهی از منکر گفت: تذکر شما، تشکر ما، تعالی اجتماع؛ شعار این ستاد است که همدلی و همزبانی و وحدت قلوب را بدنبال دارد.
وی خطاب به فرهنگیان بسیجی گفت: دوست داشتن گنهکار و تنفر از گناه را در مدارس نهادینه کنید.
وی ادامه داد: نوع عمل امر به معروف و نهی از منکر صرفا لسانی است. تذکر لسانی برهمه واجب است و می بایست همگانی شود.
مهدوی با اشاره به طرح نجم، نظام جامع معروف گفت: به همت بسیج فرهنگیان فارس اولین دوره نجم خواهران در قالب کارگاه آموزشی ویژه فرهنگیان و معاونین پرورشی در شیراز برگزار شد. طرح نظام جامع آموزش معروف، انسان را به فطرت خود بر می گرداند. به دلیل تاثیر گذاری این طرح به دنبال توسعه آن در آموزش و پرورش هستیم.
سلیمان مهدوی ادامه داد: مهمترین محورهای قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر فرهنگ سازی و تذکر لسانی است و بهترین جایگاه آن مدارس است که معلمان به عنوان متولیان امر تعلیم و تربیت از همین سنین کودکی و نوجوانی می توانند اینده سازان میهن اسلامی را با دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر آشنا کنند.
وی با بیان اینکه بزرگترین معروف در حال حاضر حفظ نظام است، تصریح کرد: امروز دشمنان نظام و کشور سعی دارند هویت ملی و مذهبی ما که بزرگترین پشتوانه انقلاب است را از ما بگیرند و مسلم است که دو واجب امر به معروف و نهی از منکر که جزو هویت ما محسوب می شود در این مقوله جای مهمی دارد که آموزگاران باید به دانش آموزان بیاموزند و آنان را از خطرات دور سازند.
مهدوی افزود: بعد از 1400 سال حکومت جمهوری اسلامی بوجود آمده، بنابراین ما باید از آن حراست و حفاظت کنیم. امر به معروف و نهی از منکر، راه حفظ پایه های دین است. ما باید امر به معروف و نهی از منکر را همگانی کنیم، چون معروف "امر به معروف ونهی از منکر" تبدیل به واجب فراموش شده، گردیده است. یعنی گفتن به همدیگر را نمی توانیم ترویج بدهیم. این فرهنگ گفتن، تذکر دادن به هم و پذیرفتن را می بایست رایج کنیم. بنابراین باید فرهنگ تذکر دادن و تذکر شنیدن را در خود نهادینه کرده و به دیگران نیز یاد بدهیم.