مهندس ابراهیم شعرا دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان فارس در گفتگو با «حافظ نیوز» - قسمت اول
انحراف «خواص، رسانه ها و احزاب» منجر به بروز فتنه می شود/ رفتار برخی مدعیان پیروی از ولایت فقیه در ضدیت آشکار با منویات رهبر انقلاب قرار دارد
تاریخ انتشارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۴ ساعت ۰۱:۱۸
ابراهیم شعرا گفت: هنگامی که رهبری، نامزدهای انتخابات را از اردوکشی های خیابانی نهی می کنند دعوت مردم به خیابان ها از طریق بیانیه دادن و یا فراخوان عمومی توسط آنها، ضدیت آشکار با ولایت فقیه است.
ابراهیم شعرا
اشاره: لزوم بازخوانی ریشه های فتنه 88 و ضرورت جلوگیری از فتنه هایی که در آینده در کمین ملت ایران است، ما را برآن داشت تا با یکی از سیاستمداران کارکشته و با سابقه استان فارس در این باره به گفتگو بنشینیم.
مهندس ابراهیم شعرا دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری استان فارس و عضو شورای شهر شیراز، در کارنامه خود سوابقی چون سرپرست استانداری فارس و معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس را دارا می باشد.
در ادامه گفتگوی جذاب و خواندنی ”حافظ نیوز“ با ابراهیم شعرا را می خوانید:
جناب آقای شعرا! در ایام ششمین سالگرد حماسه یوم ا... 9 دی هستیم. به نظر شما چرا چه عواملی سبب شد یک اعتراض به نتیجه انتخابات از سوی دو نامزد انتخاباتی، در ادامه به یک بحران فراگیر اجتماعی تبدیل شود؟
این مسئله لایه های متعدد و پنهانی دارد و علت اصلی آن، اعتراض دو نامزد به نتیجه انتخابات نبوده است. علت بروز فتنه هایی چون فتنه 88 به ماهیت و اصل انقلاب اسلامی باز می گردد. با وقوع انقلاب اسلامی در سال 57، نظام سلطه یکی از مهمترین پایگاه های خود در جهان را از دست داد که این پایگاه مهم و استراتژیک، در ادامه به مهمترین دشمن جریان امپریالیسم در جهان تبدیل شد.
بنابراین، طبیعی است که برنامه هایی در جهت مهار و یا نابودی این نظام ایدئولوژیک در دستور کار کشورهای غربی قرار گیرد. بر همین اساس، زمانی در دهه 60 ترورهای کور در دستور کار قرار می گیرد، زمانی حمایت از صدام ملعون و رژیم بعث عراق به عنوان یک راهبرد مد نظر قرار می گیرد، هنگامی آمریکا تصمیم می گیرد مستقیما با نظام اسلامی وارد کارزار شود که نه در واقعه طبس و نه در خلیج فارس نمی تواند به هدف خویش برسد، زمانی دیگر راه نفوذ فرهنگی و سیاسی را در پیش می گیرد.
آنچه که آن را فتنه 88 می نامیم، در واقع حاصل نفوذ سیاسی دشمن است که ده سال پیش از آن نیز در سال 78 تکرار شده بود. زمینه بروز فتنه نیز در جامعه نخبگان و خواص هستند. شخصی چون میرحسین موسوی، مهدی کروبی و محمد خاتمی که به واسطه مسئولیت هایی که در نظام جمهوری اسلامی داشته اند جزء خواص محسوب می شوند و در واقع، بر روی توده هایی از مردم تاثیرگذار هستند، هنگامی که دچار بی بصیرتی و یا انحراف شوند، انحراف آنها لاجرم منجر به ریزش ها و شکاف هایی در سطح جامعه خواهد شد که این مسئله اجتناب ناپذیر است.
بنابراین، در فتنه 88 خواص و مسئولان بی بصیرت با لغزش خود زمینه فتنه را فراهم کردند که در ادامه، اپوزسیون خارج نشین نیز عوامل میدانی خود را وارد صحنه کرد و متاسفانه اتفاقات تلخ و ناگواری در این عرصه رخ داد.
چونه می توان از وقوع فتنه ای چون فتنه 88 در آینده جلوگیری نمود؟
برای جلوگیری از وقوع مجدد فتنه ها، مردم، احزاب و رسانه ها باید به ایفای نقش بپردازند. در واقع مردم، رسانه ها و احزاب رسالت مشترکی در این زمینه بر عهده دارند.
مسئله نخست، فصل الخطاب قرار دادن قانون است. تا هنگامی که قانون برای آحاد جامعه فصل الخطاب نباشد و هر شخص و یا جریان سیاسی، بخواهد تفسیر و نظر خود را بر سیستم تحمیل نماید احتمال بروز فتنه های مجدد بسیار جدی است.
مسئله بعد، تبعیت عملی از مقام معظم رهبری است. هنگامی که ایشان، نامزدهای انتخابات را از اردوکشی های خیابانی نهی می کنند دعوت مردم به خیابان ها از طریق بیانیه دادن و یا فراخوان عمومی، ضدیت آشکار با ولایت فقیه است.
این مسئله وقتی بغرنج تر می شود که این اقدام، با بی تفاوتی و یا سکوت خواص جامعه نیز همراه شود. در واقع در اینجا، رسانه ها و خواص نقش هدایت افکار عمومی را بر عهده می گیرند و در چنین شرایطی، تاثیرپذیری عوام از خواص، به حداکثر می رسد.
لذا در فتنه های آینده، اگر خواص و رسانه ها دچار لغزش نشوند به احتمال بسیار زیاد فتنه در نطفه خفه خواهد شد و اگر چنین نشود، باز هم باید منتظر حوادث تلخ در جامعه باشیم.