۱
plusresetminus

تضعیف هواپیمایی ایران با میان داری هواپیمایی ترکیه

تاریخ انتشارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۱۸
میدان‌داری هواپیمایی ترکیه در ایران، باعث تضعیف هواپیمایی ملی کشورمان شده است.
به گزارش حافظ نیوز به نقل از تابناک،رییس هیأت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و هوایی ایران با اعتراض به رفتار هواپیمایی ترکیه با آژانس‌های ایرانی و زیاده‌خواهی در بخشنامه اخیری که فرستاده است، گفت: میدان‌داری هواپیمایی ترکیه در ایران، باعث تضعیف هواپیمایی ملی کشورمان شده است.

«محمدحسن کرمانی» در گفت‌وگو با ایسنا درباره بخشنامه اخیر «ترکیش ایرلاین» که به افزایش مبلغ ضمانت‌نامه آژانس‌های ایرانی همکار با این شرکت هواپیمایی مربوط می‌شود، اظهار کرد: مبلغ ضمانت درحال حاضر حدود 40 میلیون تومان است، اما نمایندگی این هواپیمایی در ایران اخیرا بخشنامه‌ای را برای آژانس‌های ایرانی فرستاده که مبلغ این ضمانت را به 400 میلیون تومان افزایش داده است.

وی ادامه داد: ما مذاکرات و نامه‌نگاری‌های متعددی با این شرکت هواپیمایی داشتیم. حتی بعضی از آژانس‌ها پیشنهاد دادند مبلغ ضمانت‌ 50 میلیون تومان تعیین شود، اما به ازای آن سهمیه بلیت آژانس‌ها کاهش یابد، با آنکه به نظر می‌رسید توافق‌های اولیه‌ای صورت گرفته است، اما این شرکت هواپیمایی آن توافق ضمنی را یک طرفه ملغی کرد.

او گفت: به عنوان رییس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر مسافرتی و هوایی در دیدار حضوری که با نماینده این شرکت هواپیمایی در ایران داشتم، متذکر شدم اگر بخواهند آژانس‌های ایرانی را در سرزمین خودشان اذیت و خواسته‌های بی‌منطق را تحمیل کنند، جلوی فعالیت‌شان را در کشورمان خواهیم گرفت.

کرمانی در ادامه بیان کرد: هواپیمایی ترکیه سال‌هاست از بازار ایران به نفع خود استفاده می‌کند و متأسفانه شکل کار برخی از این شرکت‌های خارجی طوری بوده که سطح بازار ایران را پایین آورده‌اند. سال‌هاست این شرکت هواپیمایی هرچه آدم ناکارآمد دارد به ایران می‌فرستد و بعد از مدتی که به اندازه کافی تجربه کسب کردند، آنها را به ایستگاه بهتری اعزام می‌کند. چرا این افراد ناکارآمد را به تهران می‌فرستند؟ چرا آن‌ها را مثلا به ایستگاه هوایی فرانکفورت اعزام نمی‌کنند؟ چون آن‌ها می‌توانند در ایران به راحتی هرچه می‌خواهند دیکته کنند و ما هم تاکنون هرچه آن‌ها گفته‌اند عمل کرده‌ایم.

وی اضافه کرد:‌ ما سال‌هاست پرواز مستقیم به مقصد آنتالیا نداریم، در حالی که تُرک‌ها از این شرایط به نفع خود استفاده کرده‌اند و این پرواز مستقیم را دارند. پروازهای ملی ما مجبورند در شهری دورتر از آنتالیا فرود آیند، در شرایطی که تُرک‌ها اجازه پرواز به آنتالیا را هم به هواپیماهای ملی ما نمی‌دهند.

رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و هوایی ایران همچنین گفت: ما در شرایطی به سر می بریم که می توانیم با کشورهای غربی مستقیم حرف بزنیم، پس دیگر به دلال نیاز نداریم. بعضی‌ها از دلالی کار ما خورده‌اند و چاق شده‌اند و حالا تصور می‌کنند هر چه آن‌ها می‌خواهند ما باید همان را انجام دهیم.

او سپس تأکید کرد: موضوع ما با هواپیمایی ترکیه فقط افزایش مبلغ ضمانت‌نامه نیست، بلکه ما باید این نحوه برخورد و رفتار برخی شرکت‌های هواپیمایی خارجی را با سازمان هواپیمایی ایران به بحث بگذاریم. باید بررسی کنیم که آیا هواپیمایی ملی ما از ظرفیت تعیین شده برای شرکت‌های هواپیمایی خارجی رضایت دارند؟ وقتی هواپیمایی ترکیه این همه در ایران میدان‌داری می‌کند، مسلما هواپیمایی ملی ما آسیب خواهد دید و در نهایت از بین خواهد رفت.

کرمانی اظهار کرد: اگر این شرکت‌ها می‌خواهند در کشور ما کار کنند و این نوع فعالیت برایشان فایده دارد پس هر آنچه در ایران تعیین می‌شود را گوش کنند، همان‌طوری که ما هر چه آن‌ها در ترکیه می‌گویند گوش می‌کنیم. باید با شرکت‌های ایرانی هماهنگ کار کنند. آن ها نمی‌توانند خودرأی عمل کنند.
کد مطلب : ۱۲۲۴۵
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما


نظرات شما
مینا
feedback
Iran, Islamic Republic of
درود و سلام به شما که این گزارش را در سایت خود آوردید و ما را از سالها باج خواهی و نامردمی ترکیه ، آگاه کردید. سپاسگزار
مهدیس
feedback
Iran, Islamic Republic of
قصه غم‌انگیز اظهارات مقامات ترکیه و انفعال ما
شنبه ، 14 آذر 1394 ، 10:59



رویش نیوز-سرویس سیاسی: اگر یک بار اتفاقی از جانب شخصی بیافتد و شما واکنشی در خور شأن به آن نشان دهید، قطعاً بار دیگر که قصد دارد کاری مشابه قبل انجام دهد، دست و پای خود را جمع کرده و با دقت و ظرافت بیشتری اقدام خواهد داد؛ اما در صورتی که شما این مسأله را سَرسَری گرفته و به آن توجهی نکنید نه تنها از انجام کار خود پشیمان نشده بلکه با وقاحت بیش تری به کار خود ادامه خواهد داد؛ بی جهت نیست که در زبان شیرین پارسی این مسأله ضرب المثل شده است که «ترحم بر پلنگ تيز دندان، ستمكاري بود بر گوسفندان».

این حکایت امروز ما و رئیس جمهوری است وقیح که چون دیروز به وی پاسخی دندان شکن نداده ایم امروز با پررویی بیش تر توهین می کند. منظورم جناب رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری کشور دوست و همسایه ما "ترکیه" است. کسی که داعیه راه اندازی حکومت عثمانی را در سر می پروراند.

مرتبه قبل که این شخص به ملت و دولت ایران توهین کرد را احتمال به یاد دارید؛ وی در آن زمان گفته بود: «ایران در حال تلاش برای تسلط بر خاورمیانه است و تلاش های آن باعث آزار آنکارا، عربستان و کشورهای عرب خلیج فارس شده است. اصلاً نمی توان شرایط فعلی را تحمل کرد، ایران باید این را بفهمد. تهران باید نیروهای خود را از یمن، سوریه و عراق خارج کرده و به استقلال و حاکمیت این کشورها احترام بگذارد. ما از حمله عربستان به یمن حمایت می کنیم و ممکن است حمایت های لجستیکی انجام دهیم .ایران و گروه های تروریستی باید یمن را ترک کنند. هدف ایران از مبارزه با داعش، افزایش نفوذ در عراق است. در واقع ایران در حال تعقیب داعش است تا جای ان را در منطقه بگیرد.»، نه تنها پاسخی دندان شکن به او داده نشد، بلکه به گرمی نیز از وی در تهران پذیرایی شد.

این بار جناب اردوغان، پس از ساقط کردن هواپیمای روسیه در آسمان سوریه که خود را بی یار و یاور دیده است، دست به اقدامی شبیه به فروردین گذشته زده است اما این بار لحن صحبت های وی با مرتبه قبل کمی تفاوت کرده است، او این بار بی‌ادبی خویش را گسترش داده است و از کلماتی که لایق خویش است بهره برده است ولی در ایران تنها سخنگوی وزارت امور خارجه وی را به رعایت ادب توصیه کرده است.

اردوغان در صحبت های خود که پس از سخنان ولادیمیر پوتین اظهار شد، گفته است: «با رئيس‌جمهور ايران صحبت کردم و هشدار دادم که شما در برخي اشتباهات [در خصوص اتهامات روسيه به ترکيه] شرکت داريد. بعد از اين بود که چنين افتراءاتي از ادبيات مسئولان ايران و برخي منابع خبري [در ايران] حذف شد. رژيم سوريه و شرکت‌هاي بين‌المللي از داعش نفت مي‌خرند. هيچ خصومتي با کشورهايي که با آنان درباره سوريه اختلاف‌نظر داريم، نداريم.ملت ترکيه مي‌تواند بي‌سرپناه و گرسنه بماند، اما نمي‌تواند استقلالش را از دست بدهد.» حسین جابر انصاری، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به اظهارات اخیر رئیس جمهور ترکیه، خواهان "پرهیز از ماجراجویی و مسئولیت‌پذیری در اتخاذ مواضع سیاسی" از سوی کشورهای همسایه شده است.

اردوغان که پس از انتخابات زودهنگام اخیر در ترکیه توانست پس از ماه ها کش و قوش سیاسی توانست باردیگر اکثریت مجلس را از آن خود کند و به عبارتی خیال خود را از منازعات داخلی تا حدی راحت ببیند، به ماجراجویی های منطقه ای خود پرداخته است؛ از جانب ایران هم خیال خود را راحت می‌بیند چرا که نه تنها کسی از سوی دولت ایران با وی تندی نخواهد کرد بلکه پاداش نیز به وی داده خواهد شد؛ یک مورد که در بالا اشاره شد و مورد دیگر امضا توافق نامه ترجیحی با دولت ترکیه که با واکنش جدی و شدید کارآفرینان ایرانی مواجه شد ولی کسی در دولت به این اعتراضات وقعی ننهاد .

ترکیه در حال پررنگ کردن نقش خود در منطقه غرب آسیاست ولی راه را اشتباهی گرفته است و باید بداند که دنبال روی از سیاست های ایالات متحده و سگ هار وی در منطقه-رژیم صهیونیستی- عاقبتی جز درماندگی نخواهد داشت. بد نیست جناب رئیس جمهور امروز ترکیه، تصاویر اجلاس داووس در سال 2009 در زمان نخست وزیری خود را مرور کند که با عصبانیت اجلاس را به دلیل عدم اجازه انتقاد نسبت به رفتار رژیم اشغالگر قدس در خصوص حملات به غزه ترک گفت؛ آن اقدام کجا و رفتار امروز وی کجا!

آیا اقدام آن روز وی در چارچوب نقشه ای از پیش طراحی شده بوده است تا جای خود را در میان ملت های مظلوم عالم باز کند و حالا در طریق دیگری گام بر می دارد؟!!!

امیدواریم واکنش ها به اظهارات سخیف رئیس جمهور ترکیه در داخل ایران از سطح سخنگویی وزارت خارجه فراتر برود تا وی در بیان این سخنان تشویق نشود.
feedback
Iran, Islamic Republic of
زور كه نكرده! كسي نمي پسنده باهاشون كار نكنه، اجبار كه نيست!