مهدوی:از جمله راهکارهای تقویت نماز جماعت در ادارات حضور مدیر در نماز جماعت است.
به گزارش دریافتی حافظ نیوز، سلیمان مهدوی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در جمع فعالان نماز و امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و مراکز درمانی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: مدیران ادارات جهت تقویت نماز جماعت در صورت توان در نمازخانهی ادارات پاسخگوی ارباب رجوع و همکاران خود باشند.
دبیر ستاد امر به معروف فارس اظهار داشت: یکی از مشکلات در ادارات عدم حضور مدیر اداره در نماز جماعت میباشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: به حول و قوه الهی بعد از 36 سال قانون امر به معروف و نهی از منکر توسط مجلس تصویب و ابلاغ گردید که این امر نشان دهنده این است که امر به معروف و نهی از منکر مظلوم تر از نماز بوده است.
وی گفت یکی از دلایل مغفول ماندن امر به معروف و نهی از منکر این واقعیت است که امر به معروف بازدارنده است و زدودن بدیها کار نسبتاً سختی است.
مهدوی به خصوصیات یک آمر اشاره کرد و گفت: آمر یعنی مقابله با نهی، آمر یعنی دل را پاک کردن، آمر یعنی نفرت از گناه، و دوست داشتن گنهکار. امر به معروف و نهی از منکر نهایت محبت، دوست داشتن است ویقهگیری و مچگیری نیست. اگر کسی را دوست دارید در صورت مرتکب شدن گناه باید به او بگویید و تذکر دهید، اگر نگویید و سکوت کردید شما مسئول هستید و در گناه او نیز شریک هستید.
مهدوی گفت: طبق اصل هشتم قانون اساسی اجرای امر به معروف و نهی از منکر مختص قشر خاصی نیست که همه اقشار جامعه در اجرای این قانون و واجب الهی مسئولند و مردم نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت و دولت نسبت به مردم مسئول هستند و بایستی نظارت داشته باشند.
وی اضافه کرد: یکی از تفاوتهای امر به معروف و نهی از منکر با بقیه واجبات دینی در این است که قضای دیگر واجبات دینی را میتوان به جا آورد اما امر به معروف و نهی از منکر قضا ندارد و باید در وقت خود انجام شود.
مهدوی اظهار داشت: در تحریر الوسیله حضرت امام خمینی(ره) آمده است که آمر زمانی که یقین حاصل نماید که به او آسیب وارد میشود امر به معروف ساقط میشود و حضرت امام خامنهای در شرایط کنونی میفرمایند: جهت اجرای امر به معروف و نهی از منکر بگویید و بروید و حتی در بعضی از مواقع میفرمایند بگویید و فرار کنید.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خطاب به اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: امر به معروف را فقط در مسئله حجاب خلاصه نکنید.
در پایان مهدوی به آثار لقمه حرام اشاره کرد و کارکنان را در انجام وظایف از گرفتار شدن آن برخوردار داشت.
وی گفت: ستاد امر به معروف فارس در ادارات فارس حدود 46 منکر را شناسایی نموده که در جهت رفع این منکرات و تبدیل آن به معروفات تلاش میکند. وی استفاده شخصی از امکانات دولتی، دیر سرکار آمدن و زود رفتن، رسیدگی به امور شخصی در وقت اداری، اختلاس، جعل، رشوهخواری، سوء استفاده از موقعیت شغلی، سهل انگاری در وظایف اداری و کمکاری، اسراف و افراط در بکارگیری اموال دولتی، کاغذ بازیهای آزار دهنده و ... از منکرات در ادارت نام برد.