آغاز برداشت انجير از بزرگ ترين انجيرستان ديم جهان
تاریخ انتشارسه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۱۹
برداشت انجیر از بزرگترین انجیرستان دیم جهان در شهرستان استهبان آغاز شد .
به گزارش حافظ نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ، مسئول باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان استهبان با بیان این که سطح زیرکشت انجیر در شهرستان استهبان بیش از 23 هزار هکتار است گفت : پیش بینی می شود امسال بیش از 10 هزار تن انجیر در این شهرستان برداشت شود.
رنجبر با اشاره به این که برداشت انجیر تا اواسط مهر ماه در استهبان ادامه دارد ، افزود : این محصول پس از برداشت ، چرخ بیش از 20 کارخانه و کارگاه بسته بندی و فراوری انجیر را در این شهرستان به حرکت در می آورد .
به گفته مدیر جهاد کشاورزی استهبان ، این شهرستان با 23 هزار هکتار باغ انجیر، مقام نخست تولید کمی و کیفی این محصول را در کشور به خود اختصاص داده است .
بوستانی افزود : در استهبان واحد های فرآوری و بستهبندی انجیر به صورت کارگاهی محصولاتی چون شربت، مربا، سرکه، مسقطی، بیسکویت، کیک، کلوچه و پودر انجیر را تولید میکنند .
80 درصد انجیر خشک استهبان علاوه بر مصرف در داخل کشور به کشورهای چین، هند، مالزی، ارمنستان و تاجیکستان و کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس صادر میشود .
استان فارس با تولید متوسط سالانه 35 هزار تن محصول انجیر خشک ، نخستین تولیدکننده انجیر در کشور است.