نخستوزیر و وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی در مصاحبهای مدعی شده این رژیم سه بار در آستانه حمله به ایران قرار داشته است.
به گزارش حافظ نیوز به نقل از فارس «ایهود باراک»، نخستوزیر و وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی مدعی شده «موشه یعلون» و «یوال اشتاینیتز» که در حال حاضر وزیران جنگ انرژی این رژیم هستند دو بار در لحظات آخر طرح حمله این رژیم به ایران را لغو کردهاند.
بنا به گزارش هاآرتص، ایهود باراک در مصاحبهای که بخشهایی از آن روز جمعه از کانال دو تلویزیون رژیم صهیونیستی پخش شده ادعا کرد یعلون، وزیر وقت امور راهبردی و اشتاینتیز وزیر وقت دارایی آن رژیم این حملات را در سالهای ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ لغو کردهاند. طرح یک حمله دیگر در سال ۲۰۱۲ نیز، بنا به این ادعا، به دلیلی دیگر باطل شده است.
مطابق ادعای کانال دو رژیم صهیونیستی باراک تلاش کرده مانع از انتشار نوارهای صوتیای شود که این اطلاعات را بازگو میکنند اما ارتش رژیم صهیونیستی این نوار را پس از حذف بخشهای حساس آن، آماده انتشار کرده است.
کانال دو تلویزیون رژیم صهیونیستی این نوارهای صوتی را به عنوان بخشی از زندگینامه ایهود باراک پخش کرده است.
نوار صوتی مزبور حاوی گفتوگوهایی با این ادعا است که باراک و بنیامین نتانیاهو، سه بار، در سالهای ۲۰۱۰، ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ برنامه حمله به ایران را در دشتور کار داشتهاند که هر بار انجام عملیات به دلیلی لغو شده است.
«یعلون» و «اشتاینیتز»، به دلایلی که اشارهای به آنها نشدهاند از حملات ادعایی سال ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ جلوگیری کردهاند.
باراک درباره دلیل عدم انجام عملیات نظامی علیه ایران در سال ۲۰۱۲ ادعا میکند اسرائیل در آن زمان کاملاً آماده حمله به ایران بوده اما از انجام آن به دلیل همزمانی زمان عملیات مورد نظر با مانور مشترک نظامی تلآویو و واشنگتن خودداری کرده است.
مطابق این ادعا، کابینه رژیم صهیونیستی در آن زمان نخواسته با وارد شدن به عملیات در زمان اجرای مانور مشترک با واشنگتن، این احساس را به وجود بیاورد که آمریکا هم در عملیات نظامی علیه ایران دخیل است.
این مقام اسبق رژیم صهیونیستی بدون ارائه توضیحات بیشتر، در اظهاراتی مبهم گفته او در آن زمان «لئون پانهتا»، وزیر وقت دفاع آمریکا را برای موکول کردن مانور نظامی مشترک به زمانی دیگر متقاعد کرده، اما زمان مقرر شده جدید باز هم به گونهای بوده که اسرائیل نمیتوانسته بدون ایجاد کردن حس دخالت آمریکا، وارد حمله علیه ایران شود.
این ادعاها در حالی صورت گرفته که بسیاری از کارشناسان مسائل نظامی در غرب در توانایی رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران ابراز تردید میکنند.