عضو شورای مرکزی پایداری گفت: یکی از مخاطرات اصلی این است که افراد کارهایی به عنوان جهاد فرهنگی انجام میدهند، اما مراقب هستند تا حرفی نزنند که به کسی بربخورد.
کامران باقری لنکرانی:
در صحنه جهاد فرهنگی باید هوشیارانه عمل کنیم تا در جورچین دیگران قرار نگیریم/ نبرد اصلی ما نبرد «عقیده» است/ عرصه جهاد فرهنگی، عرصهای جهادی است
20 مرداد 1394 ساعت 14:50
عضو شورای مرکزی پایداری گفت: یکی از مخاطرات اصلی این است که افراد کارهایی به عنوان جهاد فرهنگی انجام میدهند، اما مراقب هستند تا حرفی نزنند که به کسی بربخورد.
به گزارش "حافظ نیوز"، کامران باقری لنکرانی در دومین همایش دفتر پژوهشهای فرهنگی در استان فارس با موضوع «سیره امام صادق (ع)، نیاز امروز» با بیان اینکه بحث امروز در مورد جهاد فرهنگی است، گفت: جهاد فرهنگی جهادی است که در آن ایثار، از خودگذشتگی، زحمت و خطر است.
وی افزود: امام صادق (ع) در عمر پربرکتشان مصداق جهاد فرهنگی را به بهترین نوع نشان دادند، در دوره امام صادق (ع) ایشان را به مجالس دعوت میکردند تا امام به بیان نکات جهت آگاهی مردم بپردازند ولی از امام تقاضا میکردند حرفی نزنند که حکومت شاهانه و مستکبرانه تحت تأثیر قرار بگیرد و بنای حکومت اسلامی را نگذارند.
عضو شورای مرکزی پایداری با بیان اینکه امروز هم یکی از مخاطرات اصلی این است که افراد کارهایی به عنوان جهاد فرهنگی انجام میدهند اما مراقب هستند تا حرفی نزنند که به کسی بربخورد، تصریح کرد: این خطر در بعضی از هیئات مذهبی آنقدر زیاد بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیداری که با هیئت امنای برخی از این هیئتها داشتند فرمودند مراقب باشید تا هیئتهای مذهبی را سکولار نکنند.
وی با تأکید بر این مطلب که میدان کار فرهنگی حقیقتاً میدان جهادی است، خاطرنشان کرد: باید حواسمان را جمع کنیم بعضی افراد در جبهه مقابل ممکن است به اسم کار فرهنگی، کارهای سیاسی و براندازانه انجام دهند، مثلاً به اسم سبک زیبای زندگی، کارهایی انجام میدهند که افراد را از اعتقادات دینی خود دور کنند یا به اسم دفاع از اهل بیت، اجرای مراسم مذهبی حرکاتی را انجام میدهند که عملاً بازی در زمین دشمن و به نفع آنهاست.
لنکرانی بیان داشت: در صحنه جهاد فرهنگی باید سعی کنیم هوشیارانه عمل کنیم تا در جورچین دیگران قرار نگیریم. امروز اگر کسی حتی در لباس علم هم باشد ولی برخلاف نظر مقام معظم رهبری گام بردارد بیشک در راستای حاکمیت شیطان و طاغوت قدم برداشته است.
این فعال سیاسی تصریح کرد: عرصه جهاد فرهنگی، عرصهای است که سازوکار خاص خود را میطلبد و این کار استمرار و بصیرت و مخاطب شناسی میخواهد.
لنکرانی با تأکید بر این موضوع که کار فرهنگی باید اثرگذار باشد، بیان داشت: امام صادق (ع) هیچگاه به خاطر رضایت مخاطب از اصول کوتاه نیامدند، مخاطب را شناختند و نسبت به ارتقای فکری مخاطب کوشیدند؛ امام صادق (ع) با هرکس به زبان خاصی صحبت میکردند،با فیلسوف هندی که ادعای عقل داشتند با زبان عقل، باکسی که ادعای علوم قرانی داشت با زبان قرآن، باکسی که ادعای عرفان و اخلاق داشت با زبان اخلاق حرف میزند ولی با استحکام نه با خشونت.
وی تأکید کرد: امروز بدانیم که سنگرهای اعتقادی ما مورد هجمه دشمن قرارگرفته است و نبرد اصلی ما نبرد "عقیده" است.
کد مطلب: 9779