کارآفرینی را باید از دوره کودکی آموخت

11 ارديبهشت 1394 ساعت 6:56

جثه اش نشان می داد که دبستانی باشد، اما حد اندیشه اش تا فراسوی دانشگاه ها می رفت.


همین که گفتند خردسالی پشت تریبون می رود، فضای رخوت گرفته و خواب آلوده جلسه شکسته شد و همه حاضران با چشمانی بهت زده، آماده دیدن او و شنیدن حرفهایش شدند.
او آمد، مردانه ایستاد و شروع به سخنوری کرد اما نه با ادای بزرگان که با شیوه کودکانه خود، شیوه ای که از تمام کودکانه هایی که دیده بودم، بزرگتر و پرصلابت تر می نمود.
'مهدی بهرامیان' فرزند 'پروین برادران قهفرخی' ششمین کارآفرین برتر بین المللی(برای ارائه طرح مهار ریزگردها)، امروز لالایی مادرانه ای را زمزمه کرد که گویا سالها پیش پروین در گوش جانش زمزمه کرده بود و این نونهال دانش آموخته مکتب بزرگ مادر، امروز به زیباترین وجه ممکن، کتاب زندگی سرشار از همت و کوشش و درایت یک زن کارآفرین را ورق زد.
مهدی از مفهوم کارآفرینی گفت که باید آن را از دوره کودکی آموخت و اینکه سنین کودکی، نقطه آغاز و رویش آموزشهاست.
کودک سخنران با لحن بزرگمنش خود گفت که از کودکی سرگرم برنامه نویسی بازیهای رایانه ای بوده و در این عرصه چنان استاد و کارآموخته شده که لب تاپ ۲۸میلیون ریالیش را نیز از مزد رنج و ناز شصتش خریده است.
او وقتی با آن قد و قواره کودکانه اما خطابه بزرگزادش سخن می گفت، شور و شوق خاصی را در فضای سالن می پراکند.
به یُمن سخنان حکیمانه و امیدبخش کودک، رفته رفته گره ابروی کارآفرینان مدعو در نشست از دشواری شرایط بازار کار باز شد و گلخند امید بر غنچه لبهایشان بشکفت.
در این میان، چشم زنان حاضر در نشست چنان برق حسرتی را می پراکند که گویا در ذهنشان تصویری را آرزو می کردند که ای کاش آغوششان، گهواره مهرپرور این فرزند بود.
به گزارشحافظ به نقل از  جهان، این نشست امروز پنجشنبه به منظور دیدار کارآفرینان برتر زن و نخبه اقتصادی چهارمحال و بختیاری با استاندار این استان برگزار شد.
در این نشست، نماینده تولیدکنندگان برتر استانی به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند و رفع این مشکلات را خواستار شدند.
'هایده قاسمی' تولیدکننده برگزیده ملی آرد سبوسدار، 'زهرا ایزدی' تولیدکننده ماست غنی شده بیماران دیابتی و پژوهشگر برتر سال ۹۳، 'هدا بی غم' مدیر جوان کشور و تولید کننده عرقیجات گیاهی، 'فاطمه رحیمی' دارنده اصالت یونسکو برای محصول نمد و 'پروین برادران قهفرخی' کارآفرین ششم بین المللی، کسانی بودند که در این جلسه از آنها به عنوان زنان نخبه اقتصادی استان تجلیل شد.
به گزارش جهان، براساس سرشماری سال ۹۰ حدود ۴۴۸ هزار نفر از جمعیت ۹۷۰ هزار نفری چهارمحال و بختیاری را زنان تشکیل می دهند.
حدود ۱۰.۱۸ درصد از این جمعیت را افراد شاغل و مابقی را افراد فاقد شغل تشکیل می دهند و همچنین بانوان این استان ۱۳درصد از ترکیب جنسی کارکنان ادارات را شامل می شوند.
از ۳۵هزار کارگاه صنعتی استان بین ۳ تا ۴ درصد از جمعیت کارگران را زنان تشکیل می دهند.
 


کد مطلب: 6490

آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/6490/کارآفرینی-باید-دوره-کودکی-آموخت

حافظ خبر
  https://www.hafezkhabar.ir