نائب رئیس مجلس درباره اظهارات اخیر یونسی که با واکنش مقامات عراقی نیز روبرو شد، اظهار داشت: متاسفانه جمله آقای یونسی این مسئله را به ذهن متبادر می کند که ایران در حال کشورگشایی است که ما این مسئله را تکذیب می کنیم.
توصیه تامل برانگیز باهنر به یونسی/ کنایه جالب به علی مطهری
25 اسفند 1393 ساعت 20:23
نائب رئیس مجلس درباره اظهارات اخیر یونسی که با واکنش مقامات عراقی نیز روبرو شد، اظهار داشت: متاسفانه جمله آقای یونسی این مسئله را به ذهن متبادر می کند که ایران در حال کشورگشایی است که ما این مسئله را تکذیب می کنیم.
به گزارش "حافظ نیوز" به نقل از فارس، محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان در نشست خبری که عصر امروز (دوشنبه) در محل جامعه مهندسین برگزار شد، با بیان اینکه رقابت درون تشکیلاتی بین اصولگرایان طبیعی است، گفت: اصولگرایان در نهایت باید به یک لیست برسند.
باهنر در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران تصریح کرد: لاریجانی را نمی توان در طیف اصلاحات گنجاند و قرار هم نیست اصولگرایان با آقای لاریجانی به رقابت بپردازند.
نائب رئیس مجلس درباره اظهارات اخیر یونسی که با واکنش مقامات عراقی نیز روبرو شد، اظهار داشت: متاسفانه جمله آقای یونسی این مسئله را به ذهن متبادر می کند که ایران در حال کشورگشایی است که ما این مسئله را تکذیب می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین آقایان دقت کنند تا با حساب وکتاب حرف بزنند و اگر نمی توانند، تریبون مهم مشاور رئیس جمهوری را کنار بگذارند.
دبیرکل جامعه مهندسین ادامه داد: افرادی که سخنانشان انعکاس خوب رسانه ای دارند باید خیلی مواظب صحبت ها و واژه هایی که به کار می گیرند باشند چرا که شاید از روی بی توجهی و کم توجهی واژه هایی را به کار گیرند که در فضای بین الملل دارای بار باشد.
وی افزود: در مورد اظهارات آقای یونسی برخی ها معتقدند ترجمه آن دقیق نبوده و البته من هم تردید دارم که آقای یونسی چنین قصدی را داشته باشد به نظرم خبط لسان بوده است.
باهنر با اشاره به ایران هراسی برخی از کشورها گفت: امروز متخصامین و رقبای ما مقوله ایران هراسی را دنبال می کنند بنابراین جمله ای که بخواهد در جهت این پروژه آنها به کار گرفته شود و بنزین بر روی آتش بریزد ظلم است.
وی با تأکید بر اینکه ما به تمامیت ارضی تمامی کشورهای دنیا احترام می گذاریم، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران اگر در مقوله ای ورود پیدا می کند به تقاضای رسمی حکومت هاست و ما بدون اذن حکومت ها حتی در حد آموزشی به خودمان اجازه ورود نخواهیم داد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری خاطرنشان کرد: متأسفانه جمله آقای یونسی این موضوع را مبادر می کرد که ایران در حال کشورگشایی است که ما این را تکذیب می کنیم. بنابراین آقایان دقت کنند که بدون حساب و کتاب حرف نزنند و اگر هم می خواهند اینگونه حرف بزنند لااقل تریبونی و مشاوری رئیس جمهوری را تحویل بدهند و هرچه دلشان می خواهد بگویند.
وی درباره ائتلاف اصولگرایان و اصلاح طلبان نیز خاطرنشان کرد: ما از حضور پررنگ و شاداب اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو استقبال و حتی از آنان برای حضور نیز دعوت می کنیم اما حضور در انتخابات برای همه فعالان سیاسی شرط دارد و آن التزام به قوانین، قانون اساسی و قبول فرآیند انتخابات است. برخی ها گفته اند که باهنر برای اصلاح طلبان شرط گذاشته است، خیر اینگونه نیست بلکه من می گویم که نظام برای همه شرط گذاشته و این شروط را نیز گفتم.
باهنر با تأکید بر اینکه من معنای ائتلاف اصولگرایان و اصلاح طلبان را نمی دانم گفت: اگر اصلاح طلبان و اصولگرایان با هم ائتلاف کنند آنگاه در انتخابات چه کسی با چه کسی قرار است رقابت کنند و یا به تعبیر دیگر مردم باید به چه کسی رأی بدهند بنابراین اعتقادی به ائتلاف با اصلاح طلبان ندارم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در مورد مسائل شیراز و ماجرای علی مطهری نیز گفت: آقای مطهری هم بعضاً یک حرف ها و رفتارهایی دارند که غیرمعمول است شبیه رفتارهایی که «طرف داد می زند پلیس بیا من را بگیر» بنابراین اگر آقای مطهری بیشتر رعایت کنند هم برای خودشان و هم خانواده ایشان بهتر است.
وی اضافه کرد: ما در هر صورت هر نوع حرکت و رفتار خلاف قانون از هر مرجعی را محکوم می کنیم و قابل تعقیب قضایی می دانیم اما سیاسیون نیز باید رعایت حال مخاطب را داشته باشند.
با هنر تصریح کرد: ما همواره در طول دوران فعالیت سیاسی مان شاهد این اتفاقات بودیم و بارها در دوران اصلاحات این فضاها را مشاهده کردیم به گونه ای که وقتی آقای ناطق می خواست در مسجد دانشگاه تهران سخنرانی کنند مسئولان درب نمازخانه را قفل کردند و آقای ناطق مجبور شد بر روی چمن ها نماز بخواند اما علی رغم همه اینها ما این رفتارها را همواره دیده ایم و مرتباً محکوم کرده ایم.
باهنر در پاسخ به این پرسش که اگر با خود شما چنین برخوردی صورت بگیرد شما چه واکنشی خواهید داشت، گفت: من نمی گذارم با من این برخوردها شود یعنی در جمعی نمی روم که یک حرفی بزنم و این برخوردها با من صورت گیرد.
وی در مورد ائتلاف اصولگرایان جریان سنتی با جریان پایداری نیز تصریح کرد: از نگاه من میدان رقابت در سال آینده دارای سه حالت خواهد بود، نخست رقابت بین اصولگرایان و اصلاح طلبان، دوم رقابت بین اصلاح طلبان، اصولگرایان و اعتدال گرایان و حالت سوم که البته احتمال آن ضعیف تر از دو مورد قبل است رقابت بین اصلاح طلبان تند، اصلاح طلبان معتدل، اصولگرایان تند و اصولگرایان معتدل، اما باید در نظر داشت که اصولگرایان در هر سه حالت با اصلاح طلبان ائتلاف نخواهند کرد و در حالت آخر نیز ما با اصولگرایان تند، اصلاح طلبان معتدل و اصلاح طلبان تند نیز به رقابت خواهیم پرداخت.
باهنر در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه شما به نوعی جریان آقای لاریجانی را قبول ندارید، گفت: بحث من درباره آقای لاریجانی شبیه آقای ناطق است یعنی آقای لاریجانی یک ظرفیت بزرگ و مؤثر برای جریان اصولگرایی است. بنابراین اگر کسی بخواهد آقای لاریجانی را مورد ارزیابی قرار دهد اصلاح طلبان نمی توانند در این تقسیم بندی و ارزیابی از لاریجانی برای خود ردا و لباسی بدوزند و اصولگرایان نیز قرار نیست با لاریجانی در یک جایی رقابت کنند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: رقابت درون تشکیلاتی بین اصولگرایان طبیعی است اما این رقابت باید در نهایت به یک لیست منجر شود و این سیاست راهبردی را ما تعقیب خواهیم کرد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره جبهه پایداری نیز گفت: جبهه پایداری دارد معتدل تر می شود بنابراین ما نیز رقیبی به نام اصلاح طلبان داریم و این رقیب بین ما و جبهه پایداری مشترک است. بنابراین احتمال ائتلاف بین جامعه اصولگرایی وجود دارد و چشم انداز ما ائتلاف صد در صدی است.
وی درباره پول کثیف که چندی پیش از سوی وزیر کشور (عبدالرضا رحمانی فضلی) مطرح و با واکنش رئیس مجلس شورای اسلامی (علی لاریجانی) مواجه شد، گفت: وزیر کشور خودشان صحبت شان را اصلاح کردند و این نوعی تذکر حراستی بود.
وی افزود: برخی ها صحبت های آقای رحمانی فضلی را اینگونه برداشت کرده بودند که پول کثیف در انتخاب های گذشته نیز وجود داشته است که البته این از سوی وزیر کشور اصلاح شد اما به هر حال در هر فضایی ممکن است پول کثیف ورود و افراد را وامدار خود کند.
باهنر خاطرنشان کرد: انشاالله در آینده ای نزدیک جلسه مجلس شورای اسلامی با عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور درباره موضوع پول کثیف برگزار خواهد شد.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسی در پاسخ به این پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه برنامه مجمع تشخیص مصلحت نظام برای سال آینده چه خواهد بود و چه مواردی را در دستور کار خواهد داشت گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال ۹۴ سیاست های کلی حاکم برنامه ششم را در دستور کار دارد که باید تدوین این برنامه به گونه ای صورت گیرد که دولت بودجه سال ۹۵ را بر اساس برنامه ششم تنظیم کند.
وی در مورد طرح رسیدگی به دارایی مسئولان نیز گفت: وضعیت مالی و حقوقی مسئولان طبق اصل ۴۲ قانون اساسی است اما دلیلی که سبب شد این موضوع کمی به درازا بینجامد گسترده شدن کار است بنابراین این طرح به کمیسیون تخصصی برگردانده شد اما انشاالله در اوایل سال ۹۴ این طرح به نتیجه می رسد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد طرح قانون انتخابات اظهار داشت: تقریباً بیش از سه چهارم قانون تصویب شده و فقط یک چهارم باقیمانده است که این موضوع نیز در سال ۹۴ به اتمام خواهد رسید.
باهنر ادامه داد: با نظر مقام معظم رهبری نظارت بر اجرای سیاست های کلی به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار شد بنابراین برای حسن اجرای سیاست های کلی یک کمیسیون نظارت به راه انداختیم که در این کمیسیون معاونان سه قوه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و تعدادی از اعضای مجمع حضور دارند.
وی در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگار اصلاح طلب مبنی بر اینکه جبهه پایداری همان طیف احمدی نژاد است، گفت: اینکه بگویید جریان پایداری طیف احمدی نژاد هست درست نیست چرا که در این طیف هم افرادی وجود دارند که در مسئله خانه نشینی آقای احمدی نژاد حتی تندتر از ما (اصولگرایان) موضع گیری کردند.
باهنر خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم تمام کسانی که در دولت نهم و دهم بودند را به حلقه انحرافی گره بزنیم چرا که بسیاری از این افراد همان ابتدا اعلام برائت کردند البته انحراف همچون فتنه خط قرمز جریان اصولگرا است.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه ما بعضاً به مواضع جبهه پایداری نقد داشته ایم، گفت: در اوایل تأسیس جبهه پایداری بود که ما معتقد بودیم این جبهه یک جبهه تندرو است و اعضای این جبهه نیز ما را اصلاً اصولگرا نمی دانستند اما حالا اعضای جبهه پایداری به ما می گویند که ما معتقدیم شما کاملاً اصولگرا هستید بنابراین همانطور که گفتم جبهه پایداری معتدل شده است.
وی در مورد مجلس خبرگان رهبری و ریاست آیت الله محمد یزدی در این مجلس اظهار داشت: در رابطه با مجلس خبرگان باید کمی فضا عوض شود یعنی شأن مجلس خبرگان خیلی بالاتر از این است که ما بگوییم این مجلس دست این طیف افتاده یا آن طیف افتاده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسائل جناحی و سیاسی در مجلس خبرگان رهبری معنایی ندارد و رقابت خبرگان کاملاً درون تشکیلاتی و عاری از گرایش های ادبیات سیاسی است. من همینجا از این فرصت استفاده می کنم و ریاست مجلس خبرگان رهبری را به آیت الله محمد یزدی تبریک می گویم و از اعضای مجلس خبرگان به دلیل این انتخاب شایسته تشکر می کنم.
وی در پایان، گفت: جامعتین یکسری باید و نباید اصولگرایی را همچون گذشته تدوین کرده و این باید و نبایدها که مورد تجدید نظر قرار گرفته است در سال آینده منتشر خواهد شد.
کد مطلب: 5660
آدرس مطلب: https://www.hafezkhabar.ir/news/5660/توصیه-تامل-برانگیز-باهنر-یونسی-کنایه-جالب-علی-مطهری