معاون رئیس گوگل هشدار داد که با پیشرفته شدن سیستم های عامل و نرم افزارها، اسناد و تصاویری که در تکنولوژی های قدیمی مورد استفاده قرار می گیرد، غیرقابل دسترس می شوند.
وی افزود که وابستگی جهان امروز به تکنولوژی می تواند قرن 21 را به قرون وسطای جدیدی در تاریخ تبدیل کند که در آن هر نشانه ای از فرهنگ جهان در سیاهچال دیجیتالی گم می شود.
دکتر سرف با طرح این سوال گفت: آیا در مورد هزار یا سه هزار سال بعد فکر می کنید؟ باید از خودمان بپرسیم چگونه حافظه ها را ثبت می کنیم.
وی افزود: ما تقریبا تمام اطلاعات خود را به درون آنچه "سیاهچال اطلاعاتی " خوانده خواهد شد، می اندازیم، بدون آنکه متوجه باشیم در حال ارتکاب چه عملی هستیم.
پدر اینترنت گفت: مردم قرن 22 و قرون آینده در مورد ما متعجب خواهد ماند؛ چرا که با دشواری زیادی برای شناخت ما مواجه خواهند شد.
او در ادامه از مردم خواست که عکس های ارزشمند خود را چاپ کنند و تنها به ذخیره آنها بر روی فایل های حافظه اکتفا نکنند.
سرف حالا دنبال راهی است که به شکلی همه نرم افزارها و سخت افزارها را حفظ کنیم به نحوی که هیچ وقت از بین نرود - چیزی شبیه یک موزه - اما به طور دیجیتال، روی سرورهایی روی ابر و اگر این طرحش عملی شود، می شود فرض کرد که خاطره های امروز ما نسل ها بعد هم قابل دسترسی باشد.
سرف در این باره توضیح می دهد: راه حل این است که از محتوا و نرم افزار و سیستم عامل هم زمان با اشعه ایکس عکس بگیریم، به علاوه توضیحی در مورد دستگاهی که می تواند این مجموعه را اجرا کند. بعد این ها را تا آینده بسیار دور نگه داریم. در حقیقت با عکسی که گرفته ایم، می شود در آینده گذشته را بازسازی کرد.
منبع: انتخاب