محمدرضا هاجری خطاب به سید محمود موسوی گفت: حضرتعالی حق دارید از دولت دلخواه خود دفاع جانانه کنید، اما حق ندارید برای اثبات دولت دلخواه، دولت قبل را تخریب و تحریف کنید
اعتراض عضو شورای شهر شیراز به اظهارات مشاور استاندار فارس
محمدرضا هاجری: « آقای موسوی! جانب انصاف را رعایت کن! / ما از انحرافات احمدی نژاد اعلام برائت کردیم اما شما پای انحرافات خاتمی ایستادید!»
8 خرداد 1393 ساعت 18:19
محمدرضا هاجری خطاب به سید محمود موسوی گفت: حضرتعالی حق دارید از دولت دلخواه خود دفاع جانانه کنید، اما حق ندارید برای اثبات دولت دلخواه، دولت قبل را تخریب و تحریف کنید
به گزارش "حافظ نیوز" در پی انتشار مصاحبه خبری سید محمود موسوی مشاور استاندار فارس با یکی از روزنامه های شیراز، محمدرضا هاجری عضو و رئیس کمسیون فرهنگی شورای شهر شیراز نسبت به این اظهارات واکنش نشان داد. متن نامه محمدرضا هاجری خطاب به سید محمود موسوی که در اختیار پایگاه خبری تحلیلی "حافظ" قرار گرفته است به شرح زیر می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای سید محمود موسوی
مشاور محترم استاندار فارس
با سلام و تبریک ایام پربرکت ماه رجب و آرزوی سلامتی، مصاحبه مفصل حضرتعالی را در روزنامه افسانه مورخه شنبه 3 خرداد 93 ص 6 مطالعه کردیم، در کارآمدی و بی حاشیه بودن استاندار فعلی فارس همنوا و همراه خواهیم بود، با تمایل ایشان به تعامل و همکاری با همه کارآمدان فارس هم مشترک می اندیشیم اما بمنظور تنویر افکار عمومی و تکمیل مواردی را که مطرح نکردید و یکطرفه به قاضی رفتن در بعضی از موارد، بهتر است موارد زیر را مطرح تا راه انصاف و صواب را با هم طی کرده باشیم، پیشاپیش از لحن آرام شما در طول مصاحبه علی رغم تحریک های پی در پی خبرنگار عجول و لجوج متشکریم، نشان دادید بدنبال جوسازی و حاشیه گرایی نیستید و همین مشی برای فارس لازم و ضروری است.
1- فرموده اید: کاش در 8 سال گذشته به تجربه ها و هزینه هایی که برای پرورش مدیران انقلابی داده بودیم پشت پا زده نمی شد.
آیا سیکل مدیریت بسته و چرخشی از عصر سازندگی به بعد، فرصت حضور به مدیران جوان جهادی و انقلابی را داده بود؟ آیا نباید با وارد کردن مدیران جدید، به دیگران هم برای اثبات کارآمدی خود میدان داد؟ اگر ریزش بوده، به تعبیر مقام معظم رهبری رویش هم بوده و رویش ها بیشتر از ریزشها بوده است، آیا نباید به رویش ها میدان داد؟ همانطور که فرموده اید: در خصوص مدیر پرور بودن استان فارس موافق هستم. علی رغم اینکه انتقاد و اعتراض بسیاری به دولت نهم و دهم داشته و داریم و هیچکش در فارس به اندازه ما در برابر تفکر انحرافی مکتب ایرانی باند مشایی و احمدزاده کرمانی مقاومت و ایستادگی نداشت اما معتقدیم در کنار همه بدی ها، دولت قبل از عصر سازندگی و اصلاحات بیشتر به مردم خدمت کرده است. بی انصافی است اگر همه آن دوران را سیاه و تاریک ببنیم!
برای نمونه در دولت نهم و دهم، 8 وزیر فارسی داشتیم، یا فارسی بودند یا بنوعی با فارس ارتباط گسترده سببی و نسبی داشتند، طهماسبی، نوذری، لنکرانی، سلیمانی، وحیدی، بهبهانی، تقی پور و جهرمی. در دولت یازدهم معتدل از فارس در قله، فارس مدیرپرور، چند وزیر در کابینه حضور دارد؟ حضور اینهمه وزیر فارسی، انقلابی در فارس ایجاد کرد که بی بدیل در همه عصرها بوده است بخصوص در دولت نهم، با تمامی مصادیق حاضر به اثبات هستیم.
2- فرموده اید: آمار این خانه نشینی ها چنان زیاد هست در دولت نهم و دهم که به پائین ترین سطوح مدیریتی هم رسید در واقع تغییرات در دولت قبل مصداق واقعی تغییرات اتوبوسی بود! اگر چنین بوده که نیست و واقعیت ندارد، دولت اعتدال فقط در آموزش عالی و آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کودتا کرده، حتما علت احضار پی در پی این وزرا در مجلس را مطالعه کنید تا مشاهده کنید که تغییرات اتوبوسی و کودتا در کدام دولت بیشتر بوده است؟ توقع دارید کسانی که در عصر اصلاحات در سمت وزارت کشور حاضر به برگزاری انتخابات نبودند، یا استانداری که در جمع متحصنین مجلس تاریک ششم به سخنرانی پرداخت و کمپین امضا از فرمانداران گرفته تا جلو برگزاری انتخابات را نگیرند یا فعالان فتنه سالهای 78 و 88 در مسئولیت خود باقی بمانند؟ در کدام نظام لیبرال دمکراسی غرب چنین توقعی وجود دارد که ما دومین کشور آن باشیم. بقول معروف:
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من
وین خط معما نه تو خوانی و نه من
هست در پس پرده گفتگوی من و تو
چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من
خوش انصاف!؟ خسارات های 8 سال گذشته بیش از 8 سال جنگ است؟ کافی است مواضع و سخنان ولی امر مسلمین در طول 8 سال دولت نهم و دهم را مرور کنید تا بدانید در این وادی به بیراهه رفته با سیاه نمایی به جایی نخواهید رسید.
فرموده اید: برای امثال من موفقیت دولتی که مردم به آن اعتماد کرده اند بسیار مهم است، توفیق مجددی که نصیب من شده باعث شد تا تمام توان خود را در این زمینه بکار بندم! دولتی که 19 میلیون بقول شما رای آورده و بیش از 49 درصد رای دهندگان رای نداده اند بیشتر مورد اعتماد است یا دولتی که 5/24 میلیون رای آورده؟ شکست هاشمی، لاریجانی، قالیباف و... در انتخابات نهم در سال 84 و جلوداری از موسوی با رای 5/11 میلیون نفر بیشتر!؟ علی رغم اینکه پشت سر موسوی امثال، هاشمی، خاتمی، سید حسن، موسوی لاری، بودند، نشان از اعتماد بیشتر مردم ندارد؟ چطور رای به احمدی نژاد مردمی نیست، اعتماد آور نمی باشد و پوپولیستی است اما آرای شکننده دولت یازدهم، اعتماد آفرین است؟
ببری مال مسلمان و چو مالت ببرند
بانگ و فریاد بر آری که مسلمانی نیست
اتفاقا این دولت با بحران مقبولیت مواجه است، پاسخ منفی 97 درصدی مردم به دعوت دولت برای انصراف از یارانه، نمونه کوچکی از تبیین مردمی اعتماد و بی اعتمادی مردم است.
فرموده اید: باید بپذیریم که آن وضع (حوزه سیاسی و آزادی) حاصل حمایت تمام قد همه اصولگراها (از احمدی نژاد) بوده است.
مگر هاشمی و روحانی و ناطق از جامعه روحانیت و جزو جبهه اصولگرایان نبودند، آیا به احمدی نژاد رای دادند؟ آیا علی لاریجانی، محمدرضا باهنر، محسن رضایی و ولایتی مگر در جبهه اصولگرایان نبودند، آیا به احمدی نژاد رای دادند؟ رای به احمدی نژاد در انتخابات سالهای 84 و 88 مایه افتخار و فخر اصولگرایان است، وقتی انحراف را بخصوص پس از انتخابات سال 88 در دولت مشاهده کردند، مرد و مردانه از رفتار و مواضع احمدی نژاد بحق برائت پیدا کردند منتهی بی انصافی نکردند، زحمات و تلاشهای او را دیدند اما اصلاح طلبان حضور خاتمی را در فتنه سال 78 و 88 دیدند، انحرافات او را در عصر اصلاحات با امریکا گردی مشاهده کردند اما حاضر به برائت از او نشدند. اصولگراها شخصیت پرست نبودند اما اصلاح طلبان نشان دادند، کورکورانه از خوب و بد، انحراف و کجروی خاتمی حمایت کردند تا نشان دهند اهل منطق و اصول نیستند.
فرموده اید: از 29 فرماندار شهرستان های استان فارس 20 فرماندار تغییر کرده که حدود 68 درصد می باشد در حالی که در سطح کشور 53 درصد تغییر فرمانداران را شاهد بوده ایم! خودتان اقرار می کنید که در صدد تغییر و تحولات فرماندار در فارس از مقیاس کشوری بالاتر بوده که حق دارید هر کسی را فرماندار بگذارید، اما در دولت گذشته از همین درصد کمتر بوده حتی بعضی از وزیران دوران اصلاحات بکار گرفته شدند بخصوص در حوزه نفت، اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی!
جناب آقای موسوی، بدون شک در استان فارس از بکارگیری نیروها و مدیران تندرو و افراطی اصلاح طلب پرهیز کردید که بسیار امیدوارکننده است. حضرتعالی حق دارید از دولت دلخواه خود دفاع جانانه کنید، اما حق ندارید برای اثبات دولت دلخواه، دولت قبل را تخریب و تحریف کنید. استان فارس مدتی است دیگر سیاست زده نیست، همه بسیج شده اند تا کار جهادی کنند، مشکل بیکاری را برطرف نمایند، سرمایه گذاران را تشویق به سرمایه گذاری کنند، تولیدات را بالا ببرند، کارخانه های تعطیل شده را به چرخه تولید بازگردانند. بهتر است دست از مواضع تحریک کننده بردارند. همراهی شما با یونسی در رفتن به کنیسه و سخنان آنچنان یونسی آنچنان ضربه ای به جایگاه و شان دولت یازدهم در فارس و کشور وارد آورد که دشمنان دولت نمی توانند این لطمات را وارد کنند. ما راضی به این ضربات هم نیستیم. دولت یازدهم از پشتوانه شرعی و قانونی برخوردار است، همه ما موظف هستیم آنرا حمایت کنیم، این حق ماست که دلواپس هم باشیم، اگر اثبات کرده، دلاور هم هستیم، نگرانی ما ریشه در اعتقادات ما دارد نه جریانهای سیاسی، چنانچه تمایل داشته باشید حاضریم ما هم مصاحبه ای با حال و هوای اصولگرایی با شما داشته باشیم. رخصت بدهید، آماده ایم تا باور کنید، ما می توانیم.
عزت زیاد و سربلند باشید - محمدرضا هاجری
کد مطلب: 4562